Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
Chtěla bych poprosit o doporučení, jakou koupit infrasaunu do interiéru. Jsem strašný zimomřivec ale ve finské (při 90)vydrzim tak minutu, zato bylinkove miluju. S infra nemám zkušenost a teď kvůli COVIDu asi ani nepozkouším. Ale moc mě nadchla představa domácí sauny. Chtěla bych nějakou pidi pro 1,tak max17000.Nemáte, prosím zkušenost, jakou vybrat a jakou nebrat? Moc díky! ![]()
Třeba Ti něco poradí @sirikit, tak infrasaunu má, ale asi trochu větší, speciálně vybírala tak, aby se tam vešli i hosti, např. já! ![]()
@jege Když vidím tu tvou fotku, tak bys to s tou saunou neměl zase přehánět ![]()
@jege píše:
Třeba Ti něco poradí @sirikit, tak infrasaunu má, ale asi trochu větší, speciálně vybírala tak, aby se tam vešli i hosti, např. já!
Já vybírala trochu větší a s lepší výbavou, ať mě to za pár let neštve, s šlo mi hlavně o to, abych si tam mohla natáhnout nohy k protější stěně a nepřipadala jsem si jako na hajzlíku.
Ty jednomístné jsou prostě malinkatý, nemůžu si pomoct. ![]()
A občas v ní s dcerou a vnučičkou pořádáme holčičí párty, to je pravda. ![]()
@Bublynka22
Já Ti vzhledem ke Tvým požadavkům nepomůžu, mám druhým rokem tohle
https://www.mountfield.cz/…nga-3sau0023?…
a spokojenost maximální.
Nevymyslíš nic, Ty chceš zjevně úplně levňoučký základ, tak zagoogli, ono Ti něco vyjede a pak na to zajdi kouknout k prodejci. ![]()