Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Skoro cokoli, skoro jakkoli (syrovou, vařenou, pečenou, dušenou, spařenou, zapečenou) zeleninu /i ovoce/ miluju
Momentálně vede brokolice, skoro každý den, doplňuju železo.
APuccelli píše:Fiducia píše:
Ja mam nejradej zeleninu syrovouZeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best
A hrasek, jen tak z lusku
ahoooj, tak to máme podobné chutě
ahoooj
koukam, ze nemame podobny jen vkus ![]()
Ellisia píše:Jůůů a co to je ta cizrna- teda co to pak dělá?petruska10 píše:Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč
brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14…
Vanesanka píše:Ellisia píše:Jůůů a co to je ta cizrna- teda co to pak dělá?petruska10 píše:Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč
brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14…
![]()
To neznám, já miluji hrách a čočku a fazole- to musím vyzkoušet
Cizrna neboli římský hrách. No dělá to samé, jako většina neloupaných luštěnin…nadýmá ![]()
Aháááá, no si piš že to musím vyzkoušet, já vím, že mě pak bude trhat, ale to nevadí
Já miluji luštěniny , takže to pak přežijeme
![]()
Ellisia píše:petruska10 píše:Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč
já ujíždím na grilované cuketě, lilku a grilované paprice a cibuli. Pak miluju okurkový salát se zakysanou smetanou, ledový salát taky cpu ke všemu. V létě rajčata ze zahrady, teď v zimě se z obchodu nedají jíst.
Dušenou zeleninu moc nemusím. Vlastně fazolky se špekem jo ![]()
Tak já mám ráda brokolici a pak spíš zeleninu v syrovém stavu.Všechnu co mě napadne pokrájím a dělát saláty.
Miluju zeleninu, všechnu a všelijak upravovanou. Jen nemám ráda solená rajčata a okurky, jak je mnohde zvykem…
Fiducia píše:
Ja mam nejradej zeleninu syrovouZeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best
A hrasek, jen tak z lusku
přesně tak,já jím pouze syrovou nesnáším vařenou zeleninu,u mě nevede zelená paprika,ale červená,česnek miluju
ještě má ráda špenát vařený
Jééé já mám ráda zasyrova papriky, okurky, rajčata, mrkev, hrášek a pokud možnost nevyloupaný.
Vařenou snesu taky snad všechno. Špenát teda nemusím, ale snesu ho. Miluju květákovou, fazolovou, rajskou polívku a vývar a ve vývaru mám nejradši vařený celer
já mám ráda snad všechnu zeleninu… syrový: papriku,okurek, ledový salát, hrášek (nejlíp z vlastní zahrádky), ředkvičky, rajčata…
vařený: brokolice, cuketa, špenát… zeleninové směsi na čínu (spolu s masem
)
Ale radši mám teda ovoce
já úplně nejvíc miluju rajčata… jako přílohu syrový i tepelně zpracovaný… to u mě frčí nejvíc! Škoda že manžel je nejí, to bych je měla ještě častěji ![]()
zeleninu miluju na jakýkoli způsob a skoro všechnu, syrovou nejvíc rajčata,papriky,hrášek, okurek, hlávkový salát
v jídle špenát,květák,brokolici, zelí,kapustu, červenou řepu, brambory, kukuřici, cuketu.
co moc nemusím je mrkev,celer,petržel,ale sním to.
syrovou mrkev jedině nastrouhanou s jablkem,jinak nee ![]()
tak já miluji hodně zeleninu všeho druhu a to převážně syrovou. Mimo to, do toho patří vlastně i meloun,který zbožňujeme celá rodina.Jinak dost ujíždím na okurce a ledovém salátu,přes léto na hlávkovém salátu.