Jakou máte rádi zeleninu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
1.2.12 16:21

Skoro cokoli, skoro jakkoli (syrovou, vařenou, pečenou, dušenou, spařenou, zapečenou) zeleninu /i ovoce/ miluju :pankac: Momentálně vede brokolice, skoro každý den, doplňuju železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
1.2.12 16:21
APuccelli píše:
Fiducia píše:
Ja mam nejradej zeleninu syrovou :oops: Zeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best :palec: A hrasek, jen tak z lusku :dance:
:mavam: ahoooj, tak to máme podobné chutě :jazyk:

ahoooj :mavam: koukam, ze nemame podobny jen vkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 16:23
Ellisia píše:
petruska10 píše:
brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14
Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč :mrgreen:
Jůůů a co to je ta cizrna- teda co to pak dělá? 8o :oops: To neznám, já miluji hrách a čočku a fazole- to musím vyzkoušet :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.12 16:24
Vanesanka píše:
Ellisia píše:
petruska10 píše:
brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14
Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč :mrgreen:
Jůůů a co to je ta cizrna- teda co to pak dělá? 8o :oops: To neznám, já miluji hrách a čočku a fazole- to musím vyzkoušet :pankac:

Cizrna neboli římský hrách. No dělá to samé, jako většina neloupaných luštěnin…nadýmá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 16:26

Aháááá, no si piš že to musím vyzkoušet, já vím, že mě pak bude trhat, ale to nevadí :mrgreen: Já miluji luštěniny , takže to pak přežijeme :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
1.2.12 16:28
Ellisia píše:
petruska10 píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.2.12 16:28

já ujíždím na grilované cuketě, lilku a grilované paprice a cibuli. Pak miluju okurkový salát se zakysanou smetanou, ledový salát taky cpu ke všemu. V létě rajčata ze zahrady, teď v zimě se z obchodu nedají jíst.

Dušenou zeleninu moc nemusím. Vlastně fazolky se špekem jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
1.2.12 16:30

Tak já mám ráda brokolici a pak spíš zeleninu v syrovém stavu.Všechnu co mě napadne pokrájím a dělát saláty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
1.2.12 16:42

Miluju zeleninu, všechnu a všelijak upravovanou. Jen nemám ráda solená rajčata a okurky, jak je mnohde zvykem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
1.2.12 16:44
Fiducia píše:
Ja mam nejradej zeleninu syrovou :oops: Zeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best :palec: A hrasek, jen tak z lusku :dance:

přesně tak,já jím pouze syrovou nesnáším vařenou zeleninu,u mě nevede zelená paprika,ale červená,česnek miluju
ještě má ráda špenát vařený

• Citovat
  • Upravit
27265
1.2.12 16:44

Jééé já mám ráda zasyrova papriky, okurky, rajčata, mrkev, hrášek a pokud možnost nevyloupaný.
Vařenou snesu taky snad všechno. Špenát teda nemusím, ale snesu ho. Miluju květákovou, fazolovou, rajskou polívku a vývar a ve vývaru mám nejradši vařený celer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.2.12 16:50

já mám ráda snad všechnu zeleninu… syrový: papriku,okurek, ledový salát, hrášek (nejlíp z vlastní zahrádky), ředkvičky, rajčata…
vařený: brokolice, cuketa, špenát… zeleninové směsi na čínu (spolu s masem :mrgreen: )

Ale radši mám teda ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.2.12 16:54

já úplně nejvíc miluju rajčata… jako přílohu syrový i tepelně zpracovaný… to u mě frčí nejvíc! Škoda že manžel je nejí, to bych je měla ještě častěji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.2.12 16:56

zeleninu miluju na jakýkoli způsob a skoro všechnu, syrovou nejvíc rajčata,papriky,hrášek, okurek, hlávkový salát
v jídle špenát,květák,brokolici, zelí,kapustu, červenou řepu, brambory, kukuřici, cuketu.
co moc nemusím je mrkev,celer,petržel,ale sním to.
syrovou mrkev jedině nastrouhanou s jablkem,jinak nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.2.12 17:10

tak já miluji hodně zeleninu všeho druhu a to převážně syrovou. Mimo to, do toho patří vlastně i meloun,který zbožňujeme celá rodina.Jinak dost ujíždím na okurce a ledovém salátu,přes léto na hlávkovém salátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí