Jakou očistu těla dělat

611
13.6.18 14:10

jakou očistu těla dělat

Ahoj holky, poradí mi někdo nějakou očistu těla? jakou si děláte vy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
13.6.18 14:15

Jediná detoxikace, kterou uznávám, je třeba třídenní voda, šťávy, ovoce, zelenina. Nic drastičtějšího mi pro tělo nepříjde dobré.
Jen pro pobavení, moje šílená příbuzná se jednou rozhodla držet Neera detox a tuším, že skončila v nemocnici s dehydratací kvůli akutním průjmům. Doslova a do písmene se vysrala z podoby. :lol: Takže bacha na všechny tyhle rádoby ozdravné detoxikace. :D
Ale jestli chceš mermomocí nějakou očistnou kúru, tak většina lidí se pochvaluje metody Mačingové.

• Citovat
  • Upravit
20767
13.6.18 14:22
@Nmdl píše:
Jediná detoxikace, kterou uznávám, je třeba třídenní voda, šťávy, ovoce, zelenina. Nic drastičtějšího mi pro tělo nepříjde dobré.
Jen pro pobavení, moje šílená příbuzná se jednou rozhodla držet Neera detox a tuším, že skončila v nemocnici s dehydratací kvůli akutním průjmům. Doslova a do písmene se vysrala z podoby. :lol: Takže bacha na všechny tyhle rádoby ozdravné detoxikace. :D
Ale jestli chceš mermomocí nějakou očistnou kúru, tak většina lidí se pochvaluje metody Mačingové.

Neeru zkoušela spousta lidí kolem mě a nikdo průjem nehlásil… spíš je hloupá ona, ne Neera, když to nechala dojít k dehydrataci :nevim:

Jinak já si dělám detox o šťávách, čas od času je to fakt super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.6.18 14:23

@Nmdl jakože 3 dny jen pít vodu se šťávama? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
13.6.18 14:40
@radkka píše:
Neeru zkoušela spousta lidí kolem mě a nikdo průjem nehlásil… spíš je hloupá ona, ne Neera, když to nechala dojít k dehydrataci :nevim:Jinak já si dělám detox o šťávách, čas od času je to fakt super :dance:

Radkko, netuším ani, jestli dodržovala správný postup, nebo dělala s Neerou nějaké vlastní hokusy pokusy, čert ví, ale celkově bych u těchto prodávaných detoxů byla obezřetná. :)
Detox od šťávách, ovocných a zeleninových je podle mě dostatečný, člověk se pak cítí výborně, má víc energie. Ale nic se nesmí přehánět. ;)

• Citovat
  • Upravit
11851
13.6.18 15:15

@esmeralda44 doporučuji aloe vera, zelený ječmen nebo matcha tea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
13.6.18 17:24
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, poradí mi někdo nějakou očistu těla? jakou si děláte vy? děkuji

Vlezu do sprchy, namydlím se, opláchnu, někdy si umyji i hlavu + si pravidelně čistím zuby. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.6.18 22:28
@Nmdl píše:
Radkko, netuším ani, jestli dodržovala správný postup, nebo dělala s Neerou nějaké vlastní hokusy pokusy, čert ví, ale celkově bych u těchto prodávaných detoxů byla obezřetná. :)
Detox od šťávách, ovocných a zeleninových je podle mě dostatečný, člověk se pak cítí výborně, má víc energie. Ale nic se nesmí přehánět. ;)

Já bych do Neery už nešla, přijde mi to jako blbost, ale nemám ráda, když někdo nepoužívá hlavu a pak vinu háže jinam, což možná není tenhle případ, ale trochu na mě ten příspěvek tak působil :kytka:
Jinak souhlas, čas od času je to fajn, ale člověk musí poslouchat své tělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová