Jakou podložku na jógu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
9.10.15 13:59
@zoui08 píše:
Ahojky, prosím tě a u té tvé co je v odkazu, nekloužou se ti na ní ruceMa na podlaze také drží bez hnutí?

Na jogu drzi jak prikovana. Ja po ni taky neklouzu. Kdyz na tom cvicim silove, nejake burpees nebo mountainclimbers, tak se hne, ale taky minimalne a je to hlavne botama. Bosky proste drzi. Ja ji tedy kupovala primo ve futhamu v kamenne prodejne. Jen jsem na ni sahla a hned vedela, ze bude paradni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
9.10.15 14:27
@Svandu píše:
Na jogu drzi jak prikovana. Ja po ni taky neklouzu. Kdyz na tom cvicim silove, nejake burpees nebo mountainclimbers, tak se hne, ale taky minimalne a je to hlavne botama. Bosky proste drzi. Ja ji tedy kupovala primo ve futhamu v kamenne prodejne. Jen jsem na ni sahla a hned vedela, ze bude paradni ;)

děkuji za reakci, tak ja do ni asi půjdu. Jen si koupim tu profi long, že je delší. Jinak je to totéž ne? jako má kolegině co tu psala a ty? to long asi znamená, že je delší?
Prosim tě a včem ji přenšíte? není moc mohutná a těžká? budu ji tahat věčně někam.
Jo a někde jsem četla že sice když má podložka 6mm, tak že je dost lepivá a tudíž je vhodnější koupit obal na podložku pro 8mm a ne pro 6mm. Poradíš?
děkuju.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
9.10.15 14:37
@Svandu píše:
Na jogu drzi jak prikovana. Ja po ni taky neklouzu. Kdyz na tom cvicim silove, nejake burpees nebo mountainclimbers, tak se hne, ale taky minimalne a je to hlavne botama. Bosky proste drzi. Ja ji tedy kupovala primo ve futhamu v kamenne prodejne. Jen jsem na ni sahla a hned vedela, ze bude paradni ;)

http://www.proelan.cz/d.13037.html

http://www.fitham.cz/…ka-profi-eco

• Citovat
  • Upravit
8780
10.10.15 09:15

@zoui08 nevim, nenosim ji nikam. Cvicim uz leta doma, na kolektivky jdu vyjimecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
23.2.16 20:24

Ja mam tuhle http://www.yogashop.cz/…-jogu-10003/
A je super, silnejsi, takze je moc pohodlna, ale lehoucka. Taky jsem si poridila malu, je to jogovy sperk, z lecivych kamenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.9.17 21:01

Chtěla bych začít chodit na jógu. Koukala jsem na podložky, ale nevím jakou. Nechci žádnou drahou( nevím jak dlouho u toho vydržím :mrgreen: )a nevím jak velkou. Můžete mi poradit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.9.17 21:03

Jo a v letáčku bylo ještě psáno sebou deku. Vůbec nevím jakou a na co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.9.17 21:05

@jary1 Ahoj, někomu vyhovuje ta z Lidlu.
Tam kam budeš chodit nemají podložky? Někdy prodávají, když by se Ti zalíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
2.9.17 21:19

@jary1 Nejlepsi by bylo na cislo v letacku zavolat a optat se, jakou deku presne mysleli. Nicmene bych si tipla, ze to bude na zaverecnou relaxaci, kdy se s tou dekou prikryjete, takze bude stacit mensi fleecova 130×170, co se sezene vsude za par korun. Co se jogamatky tyce, bude ti stacit uplne obycejna, treba tahle: https://podlozky-na-cviceni.heureka.cz/yate-yoga-mat/ (pripadne se obecne podivej do te kategorie na Heurece) Taky jsem ji mela jako prvni jogamatku a staci to. Kdyz budes cvicit casteji, tak se casem zacne trochu odirat, ale to uz budes vedet, jestli u jogy vydrzis a koupis si treba kvalitnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.9.17 21:22

@bublinek bohužel ne, je to v menším městečku. Vše své sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.9.17 21:25

@Afrikana já určitě paní zavolám a zeptám se, ale raději jsem chtěla i jiné rady, zkušenosti.
A rozměry jaké? Cca těch 170 na délku? Koukala jsem, že jsou i 100, ale nevím jestli by to nebylo krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.9.17 21:27

@jary1 aha, ta to co navrhuje @Afrikana nevypadá špatně.
Pokud bys pak chtěla investovat víc, je to dobrý návrh na narozeninový nebo vánoční dárek. Deka se užívá na přikrytí na relaxaci nebo se sroluje a podloží se kolena nebo tak. Stačí nějaká obyčejná fleecová
Ať Tě to baví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.9.17 21:28
@jary1 píše:
@Afrikana já určitě paní zavolám a zeptám se, ale raději jsem chtěla i jiné rady, zkušenosti.
A rozměry jaké? Cca těch 170 na délku? Koukala jsem, že jsou i 100, ale nevím jestli by to nebylo krátké.

vem si, že při relaxaci ležíš na zádech a relaxuješ, je mám podložku pod celým těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
2.9.17 21:39

@jary1 Podložku alespoň 140 cm, aby na ní šly pohodlě ve stoje rozkročit nohy a nebyla ani jedna mimo. V leže to nevadí, když trčí třeba lýtka a chodidla, hlavně aby to při těch výpadových pozicích neujíždělo. Při krátké podložce by mohla být jedna noha mimo a druhá noha by prostě odjela. :mrgreen: A deka je určitě na podložení při některých pozicích. Používá se i takový molitanový kvádřík, ale deku má doma každý a když se deka složí, nahradí se tím ten kvádr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
2.9.17 21:40

@jary1 Urcite bych volila podlozku, na kterou si muzu lehnout. Zkracene ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková