Jakou podložku na jógu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
2.9.17 21:57

Super, díky všem za rady. Doufám, že mě to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
2.9.17 22:49
@jary1 píše:
Jo a v letáčku bylo ještě psáno sebou deku. Vůbec nevím jakou a na co? :mrgreen:

Deka je hlavně na závěrečnou část, tedy relaxační uvolnění při tiché hudbě, na přikrytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
2.9.17 23:32

@jary1 Já koupila podložku ve Sportissimu, nějakou levnější, slouží už mi 2 roky, cvičím cca 1× týdně. Co do délky vol určitě na délku těla, leží se na ní, navíc některé cviky jsou dost náročné na prostor, tak ať nemusíš podložku hledat. :-)

Deka je jednak na závěrečnou relaxaci na přikrytí, ale může se použít i složená pod zadek pro zajištění správného sedu a tedy držení těla. U nás mají obyčejné fleecové z Ikea.

Užij si první i další lekce. Jóga je super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.9.17 09:17

Já mám tuhle podložku:
https://www.insportline.cz/…irit/fialova
Je tenká, takže na ní mám ještě složený ručník, protože nemám ráda sedět nebo ležet na tvrdé studené podlaze. Dělám hormonální jógu a cvičím každé ráno.

• Citovat
  • Upravit
21091
17.4.18 19:08

@Melouchova Já mám podložku z yogavilly.cz, jen se někomu drolí a pokud bys chtěla zainvestovat víc, tak manduku.

Jinak, je to tak, že čím víc cvičíš, tak by se ta podložka měla ošoupat a míň klouzat. Na začátku je dobré ji omýt v mýdlové vodě. A pokud ani to nepomůže, protože se člověk hodně potí, tak existujou přímo ručníky na podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.2.21 11:54

Za mě určitě jógamatky z Decathlonu.. Pohodlné a hodně muziky za zajímavý peníz.. https://www.decathlon.cz/…68-jogamatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
14.3.21 21:58

Ahoj holky, já bych doporučila tyhle podložky https://www.tvalaska.cz/ jsou nádherné a vyrobené z přírodního kaučuku, vždycky, když s ní někam přijdu, všichni se ptají, odkud ji mám…jestli hledáte něco příjemného a pěkného, zkuste tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.3.21 21:37

@stanka54 taky jsem o těch podložkách slyšela, vyrábí je nějaký manželský pár s ohledem na přírodu, taky ji chci koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.3.21 13:22

@ivetka240 přesně tak, dali si s tím práci a jde to poznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.4.21 13:45

@stanka54 a ty ji doma máš? není moc tvrdá? zajímalo by mě jak se na ni cvičí, když je z nějakého přírodního materiálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.4.21 13:03

@ivetka240 mám ji a jsem spokojená, je pohodlnná, že je z přírodního materiálu je dobré hlavně proto, že je šetrnná k přírodě vlastně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.4.21 14:49

@stanka54 tak super, děkuji moc, já jen aby to nebyly vyhozené peníze, chtěla bych nějakou, která vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
4.8.22 12:20

Karimatka x jogamatka

Ahoj, obnovuji diskuzi. Jakou podložku na jógu? Nebo používáte obyčejnou karimatku? Vůbec nevím jakou vybrat, jaké jsou rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
4.8.22 19:12
@melinkam píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Jakou podložku na jógu? Nebo používáte obyčejnou karimatku? Vůbec nevím jakou vybrat, jaké jsou rozdíly.

Mám takovou tlustou pěnovou podložku, která vypadá jako karimatka, ale je z jiného materiálu. Ta je super pro mě, protože já nemám ráda sedět nebo ležet na podlaze a u tenké podložky cítím každou kost, která se mi dotkla země.

Koupila jsem jí někde ve sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková