Jakou rychlostí jste hubly centimetry?

Anonymní
23.6.18 09:02

Jakou rychlostí jste hubly centimetry?

Tohle téma zakládám pro motivaci mojí a třeba i někoho dalšího, kdo pravidelně cvičí a změnil stravu :-)
Začala jsem jíst podle Kalorickych tabulek a žiju celkem aktivně (jsem vysokoškolačka a mám prázdniny, kterých chci k začátku své změny využít) takže sportuju, kdyz mám chuť, jezdím na kole, běhám, jezdím na bruslích, posiluju. Skoro každý den mám nějakou aktivitu + pracuju na zahradě, každý den ujdu kolem 10000 kroků, atd. Sedím a ležím málokdy :-)
Zajímalo by mě, čistě pro motivaci, jakou rychlostí jste hubly, raději na cm, než na kila, ale klidně pište i kila. Kolik se vám třeba podařilo shodit za měsíc? Za dva? Byly výsledky už po 2 týdnech?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
23.6.18 09:19
@Anonymní píše:
Tohle téma zakládám pro motivaci mojí a třeba i někoho dalšího, kdo pravidelně cvičí a změnil stravu :-)
Začala jsem jíst podle Kalorickych tabulek a žiju celkem aktivně (jsem vysokoškolačka a mám prázdniny, kterých chci k začátku své změny využít) takže sportuju, kdyz mám chuť, jezdím na kole, běhám, jezdím na bruslích, posiluju. Skoro každý den mám nějakou aktivitu + pracuju na zahradě, každý den ujdu kolem 10000 kroků, atd. Sedím a ležím málokdy :-)
Zajímalo by mě, čistě pro motivaci, jakou rychlostí jste hubly, raději na cm, než na kila, ale klidně pište i kila. Kolik se vám třeba podařilo shodit za měsíc? Za dva? Byly výsledky už po 2 týdnech?

Ahoj,s kalorickyma tabulkama jsem zacla v lednu.Vaha i cm lezli dolu pomalicku co tyden.Muj cil bylo 10 kg.Povedlo se mi 12 kg a pres bricho ktery je mu nejvetsi problem 20cm.To vse za 5 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.6.18 09:22

Tak to bylo různé. Když jsem najela na poloviční sacharidy, tak nejdřív skokově vždycky 2 kila,ale to je voda, protože sacharidy na sebe vždy vážou vodu. A pak cca půl kila týdně či za dva týdny. Co kilo co centák dolů přes boky. Od listopadu do začátku února jsem zhubla 7 kilo (Start 66 konec 59) a přes boky minus 6 cm z 98 na 92 v pase ze 69 na 63 a přes prsa šlo taky dolů. Jinak z velikosti 38/40 na 34/36 podle toho jaká značka. Pak jsem otěhotněla, tak jsem toho formování postavy nechala :)

• Citovat
  • Upravit
20767
23.6.18 09:37

To záleží na tom, z jaké váhy hubneš. Pokud jsi štíhlá, shazuješ jen nějakých pár kilo, tak to může jít pomalu, pokud jsi silnější, jde to dolů obvykle rychleji. Já jsem hubla maximálně o velikost a to bylo za prázdniny dole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.18 09:45

Ja hubla z 108kg a za prvni mesic jsem dala dolu 8,5kg, ale centaky nevim. Dneska mam 67kilo a celkove jsem sla z velikosti 48 na 40 a XXXL na L cca za rok a pul. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.18 09:46

Jinak prvni vysledky jsem videla tak po 2 tydnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.6.18 10:29

@TeSudička zdravím, můžu se zeptat, jakým způsobem jste hubla? Také podle Kaorických tabulek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 10:42

@Ivana 85
Gratuluji k výsledkům, to zní skvěle. Jak jste měla kalor.tabulky nastavené? Máte nějaké tipy, jak si to ulehčit? Jedlá jste opravdu jen zdravé věci, nebo jste občas i zhřešila, když se to veslo do tabulek?

• Citovat
  • Upravit
2155
23.6.18 10:54

Hoiky, mlžu se vetřít s dotazem? Jak to děláte s vážením, když se váží syrový stav. Vařiti si všechny jídla samy extra pro sebe, nebo i více pro rodinu a jíte i venku (v práci?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.6.18 10:56

Ja jsme kdysi slysela rovnitko co kilo,to centimetr a presne to na me sedi. Tentokrat jsem se ale zamerila na zpevneni vnitrnich svalu,takze na brise jsme mela mnohem vetsi posun - bylo hodne povolene po porodech.Takze 5 kg,5 centimetru po nohach, zadek, ale 10 pres bricho. Moji dietu by nekdo dietou ani nenazval…jedu pomalu a tak,abych takhle jist vydrzela opravdu dlouhodobe,bez pocitu omezovani se,hlidani se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.18 12:44

@Ladiabola vubec, nechtela jsem byt otrokem neustalyho vazeni, hubla jsem podle sebe, zmenila sem jidlenicek, prestala jsem jis sladky, pit tlamolepy atd atd a teda drela jsem jak kun :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
23.6.18 14:28
@Anonymní píše:
@Ivana 85
Gratuluji k výsledkům, to zní skvěle. Jak jste měla kalor.tabulky nastavené? Máte nějaké tipy, jak si to ulehčit? Jedlá jste opravdu jen zdravé věci, nebo jste občas i zhřešila, když se to veslo do tabulek?

Jedla jsem vse co se veslo do tabulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková