Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
já používám normal a asi budu muset mít zachvíli 2 kapky(nevím jak se to jmenuje přesně),od porodu a + s antikoncepcí mám extrémně slabou menstruaci ![]()
Já dříve mini a normal,super jsem tam nedostala a teď normal a super s aplikátorem,nejsou totiž tak široké,jako klasické.
Já také normal, dříve i super plus a to sem musela měnit každou hodinu, nestačili mi.
Super mi kdysi přišel děsně velký, nedostala jsem ho tam. No, teď jsem ráda, když první dva dny neproteče. Teda, já už ho dlouho neměla, postupně jsem přešla na kalíšek.
Používám super plus už dlouho, první dva dny a třetí den když už mi to hodně končí a spíš už jen silnější špinění tak bud už jen intimka nebo mini. Nikdy aplikátor, vyzkoušela jsem a je k ničemu dle mého ![]()
zacinnala jsem na mini pak normal a pred tehu na zacatku a konci normal a uprostred super
Všechny krom mini. Zezacatku super, na jednu či dvě noci ty noční se závojem a ke konci normál.
Ahoj holky, jakou savost tamponu pouzivate? Prijde mi, ze vsichni pouzivaji super…asi divna otazka
, ale zajima me, jestli ma opravdu tolik zen silnou menstruaci…