Jakou vybrat tavnou pistoli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
29.11.20 20:20
@vokishka píše:
Ale ona nenahřívá, dokud nezaklapne a nezačne svítit.

Nerozumím co myslíte:-) psala jste ze příze radši tu rovnou do zásuvky..ale já tuhle používám pouze a jen s kabelem do zásuvky -ze základnu se kterou jste měla problém vůbec nepoužívám:-)pouze strčim kablik přímo do pistole a zásuvky a základnu dam bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
29.11.20 21:02
@NicknackEK píše:
Nerozumím co myslíte:-) psala jste ze příze radši tu rovnou do zásuvky..ale já tuhle používám pouze a jen s kabelem do zásuvky -ze základnu se kterou jste měla problém vůbec nepoužívám:-)pouze strčim kablik přímo do pistole a zásuvky a základnu dam bokem

Začně se nahřívat až tehdy, když se dá do základny, něco se tam tím zmáčkne, rozsvítí se červené světlo a začne nahřívat. V práci mám jen obyčejnou, která se začne sama nahřívat zastrčením do zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
29.11.20 21:03

Klidně vyberte úplně obyč kolem 100, mám doma tři a tu mám nejradši. Nevýhoda u nich bývá, že mají krátkou šňůru, ale jinak mi vyhovuje víc, než z hobbymarketu, nebo z Tchiba (ta se nahřívá strašně dlouho)… Hezký den, Iva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
29.11.20 21:19
@vokishka píše:
Začně se nahřívat až tehdy, když se dá do základny, něco se tam tím zmáčkne, rozsvítí se červené světlo a začne nahřívat. V práci mám jen obyčejnou, která se začne sama nahřívat zastrčením do zásuvky.

Tak to mate vadný kus protože tahle pistole má 2 režimy -jeden se základnou kdy nahriva jen když je v základně -druhá možnost je zapojit kabel přímo do pistole a zásuvky a je to jak klasická, kterou jste psala ze byste příště upřednostnila. Je to i v popisku co jste dávala odkaz - 2rezimy..takže já ji používám tak jak jste psala ze byste radši používala vy :-) takže buď jste nepřišla na to ze pistoli je možné používat i bez základny na kabel nebo mate vadný kus jiná varianta není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
29.11.20 22:18
@NicknackEK píše:
Tak to mate vadný kus protože tahle pistole má 2 režimy -jeden se základnou kdy nahriva jen když je v základně -druhá možnost je zapojit kabel přímo do pistole a zásuvky a je to jak klasická, kterou jste psala ze byste příště upřednostnila. Je to i v popisku co jste dávala odkaz - 2rezimy..takže já ji používám tak jak jste psala ze byste radši používala vy :-) takže buď jste nepřišla na to ze pistoli je možné používat i bez základny na kabel nebo mate vadný kus jiná varianta není:-)

Tak mozna nase chyba, mame snuru v zakladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.20 01:45

@vokishka no tak bezdrátový přenos ještě nemají :lol: ale mám tu z Lidlu už nake léto a ok většinou tedy používám přímo s kabelem

Jinak dost lidí ty tavné pistole ničí že tlačí pomalu ještě tuhou tyčinku ven hned tak po minutě, dvou že to sotva leze a ani to ještě nelepí ( práce kvapná „houby“ platna ) a praskají jim uvnitř různé zobacky atd. Tenhle měsíc už tu mám 3 kus na opravu vyztuzim trochou kovu a drží jak bejk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
30.11.20 07:31
@vokishka píše:
Tak mozna nase chyba, mame snuru v zakladne.

Určitě, proste šňůru vytahnete a dejte přímo do pistole -základnu můžete úplně dat do… :-) pak je ta pistole k nezaplacení -pevná, stabilní, neteče z ni mimo používání..zkusila jsem jich hodně a v těch “lowcost” bezkonkurenčně nejlepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová