Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naložil bych pár cigosu, Babise, sandále s ponozkama a k tomu stangli vysočiny. To je přesně cesko ![]()
Bydlime v Nemecku a Nemci po nas chteji vozit lazenske oplatky ![]()
@Hanka1 Studentskou pecet taky nejim a nevozila bych ji
Horicke trubicky jsou dobry napad
@blumen píše:
@Hanka1 Studentskou pecet taky nejim a nevozila bych jiHoricke trubicky jsou dobry napad
Prý se darky líbily. Hořické trubičky jsme sehnali v takove krabicce, takze to hezky vypadalo. A krem z Manufaktury vypada taky hezky.
Ja Studentskou pečeť jedla asi pred dvema lety v praci, kolegove z IT tam čokolády vseho druhu jedli na kila a byla mléčno-bílá a nepřišla mi tak špatná, ale mne obecně čokolády chutnají… Jen ted me teda zarazila cena, kolik za ni chteji…asi 60 korun… ![]()
@Hanka1 no ja v ni nemusim to želé a rozinky, mela jsem ji naposled asi jako dite, od babicky ![]()
@Hanka1 píše:
Prý se darky líbily. Hořické trubičky jsme sehnali v takove krabicce, takze to hezky vypadalo. A krem z Manufaktury vypada taky hezky.
Ja Studentskou pečeť jedla asi pred dvema lety v praci, kolegove z IT tam čokolády vseho druhu jedli na kila a byla mléčno-bílá a nepřišla mi tak špatná, ale mne obecně čokolády chutnají… Jen ted me teda zarazila cena, kolik za ni chteji…asi 60 korun…
Ona zas na rozdíl od jiných čokolád má 200g, teď teda asi 180g, zatímco jiné čokolády jsou většinou 100g a běžně stojí +/- 30,–Kč, alespoň ty „značkové“… Studentská, kterou já osobně nejím, bývá v akcích kolem 30,–Kč poměrně často… ![]()
Já mám největší úspěch, když přivezu Zelenou
fakt to skoro všem chutná a neznají to. Ve Francii byli nadšený z Absinthu, je tam povolenej max vol alkoholu asi 55% a tohle je fakt bavilo zkoušet (přivezla jsem k tomu i tu sklenici a lžíci na cukr, který po zapálení nakapal do sklenice)
My jsme vždycky vezli becherovku, lázeňské oplatky a štramberské uši.
Hlasuju za láz. oplatky a becherovku, to zabralo všude, včetně divokých Maďarů a států nejen sousedících
Plzeň v plechu taky ok, štangle lovečáku je pro masožravé chlapy taky fajn padárok
to se vždy sežralo jako první…
určo NE tvarůžky, ale Hermelín už zas špatný nápad vůbec není
pro sýromilce super a je vážně kvalitní.. vzít klasický a třeba pepřový.. za den smrdět tak jak tvargle fakt nebude ![]()
Jinak kámoška mi z Irska vozí „slané máslo“ a taky šupa ![]()
pokud bych věděla, že obdarovaný se rád napije, tak bych koupila Zlatou hrušku s tou hruškou uprostřed, je mňam ![]()
Pokud nemají rádi alkohol volila bych např. Český křišťál,. Nějaké sklo ručně dělané vánoční ozdoby, případně manufakturu atd…