Jaký dáváte jogurty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25112
16.2.12 13:48
Nelluška píše:
Já to napsala někam jinam. Chtěla jsem napsat, že ochucené opravdu nejsou vhodné a dr mi to říkala taky, to dodržuju.

V sama doma říkali, že bílý jogurt nemusí mít žádné konzervanty, ale jakmile je tam jediná příchuť, tak už tam musí být. Já bych přichutila, kdyby to bylo nutné, buď ovocem nebo domácí marmeládou (i když je to taky samý cukr …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.12 13:48

Z bílých dřív hlavně Hollandii nebo Agrolu/Madetu ve skle. Teď kupujeme z Valašského Meziříčí, dá se koupit za super cenu, je výborný a vyhovují mi ty malé kelímky, spotřebujeme ho najednou (prodává ho i Lidl pod svou značkou). Hodně často jogurt míchám s ovocem a přesnidávkou (u nás nejlépe banán + borůvková přesnidávka.
Teď dávám sem tam i Activii krémovou, malé moc chutná (je jí 13,5 měsíce). Ale snažím se to nepřehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.2.12 13:53

ahojky, dávám bílou holandii a bílej choceňák, nárazově nesladkou bílou aktivii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.2.12 13:53

Ahoj, no my jsme zezačátku dávali bílou activii, holandii, choceňský, potom jihoče¨ský ve skle s ovocem na dně, malé chutnal i řečký jogurt, ale ten měla jen občas. Teď jí sem tam koupím nějaký ochucený, bílý nejí, ani s ovocem ani s přesnídávkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.2.12 13:54

kupovala jsem bílý clever z billy - vyrábí hollandie. Nebo jakýkoliv jiný bílý bez škrobu. A teda active, alespoň ty ochucené, nejsou moc vhodné. Už nějakou dobu bílé odmítá, takže nejčastěji má valašský jahodový.

• Citovat
  • Upravit
6653
16.2.12 14:09

ahoj, já malému kupuji jogurty ve skleničce od Madety, jsou ovocné a moc mu chutnají nebo kupuji tvarohovou activii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
16.2.12 14:13

Já jsem tohle vyřešila.. :-D koupila sem jogurtovač a děláme domácí jogurty :-D :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.2.12 14:15

Ahojky, tak my kupujeme holandii, activiu, tesco vanilkový jsou tam kousky vanilkového lustu, toho lipánka baby a floriána - ten je 100% bezlepkový, kolegyně z práce ho kupuje svým dětem, které mají bezlepkovou dietu. A přesnídávky dělám jen doma, takže 100% ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.2.12 14:22

Já kupuju různé bílé, podle složení.
Začínali jsme s Hollandiema. Teď zrovna máme doma Pilos z Lidla (schválně jsem koukla a výrobce Hollandia) a ten kupujeme asi nejčastěji. I ten z Tesca občas bereme a chutná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
16.2.12 14:30

jo, jo, to je pravda, ten Pilos z Lídlu je dobrej, ten taky můžem vyzkoušet. JInak přesnídávky dělám také každý den sama. Malej je miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
16.2.12 14:41

od osmi měsíců dosud: choceňský bílý vždycky trochu říznutý přesnídávkou (Choceň máme za rohem, takže jim věřím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.2.12 15:27

Holky s tím ochucením jogurtů se mi moc osvědčilo rozmixovat do bílého jogurtu banán a tak čtyři zmražené (nebo čerstvé) maliny. Vynikající :jazyk: Jinak ovoce vyjma banánů jogurty hodně naředí (proto jsou v ochucených jogurtech všechna ta chemická zahušťovadla), takže já přidávala trochu banánu a kousek dalšího ovoce, aby z toho nebyl jogurtový nápoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
16.2.12 15:32

I jogurtový nápoj je ňam ňam. Já dělám právě přesnídávky, (to je spotřeba ovoce jak hrom, to by mi nikdy nenapadlo)tak zatím zůstanem u bílýho když mu šmakuje. Ale on by snědl i knedlo-zelo-vepřo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.2.12 15:35

my kupujeme smetanový tesco - je stejný jako choceňský max, vyrábí ho totiž v chocni…když jdeme do lidlu, tak koupíme ten jejich pilos 10%…malá je drobínek,, tak jí dopřáváme jen ty tučnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
16.2.12 15:37

A proč si nevyrobíte jogurt doma? Koupila jsem jogurtovač za cca 500,– i s časovačem a děláme si Hollandii sami. A jeden kelímek 150 ml vyjde na nějakých 4,60 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí