Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@janinkaz píše:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ascend-g300/ ten mám já
tenhle mám taky a zatím spokojenost
jako chvíli mi trvalo, než jsem se naučila někam zavolat, ale teď jsem fakt spokojená
manžel ho má taky a jsme s ním spokojení oba…
hlavně mi vyhovuje, že si můžu zkontrolovat maily a případně mrknout na zprávy a nemusím kvůli tomu pouštět počítač ![]()
@chaarleene to jo, jen já se s tím ještě furt učím, určitě naumím většinu co umí on ![]()
@janinkaz já mám výhodu, že manžel ho má od června, takže mi poradí, když něco potřebuju ![]()
@dani24687 píše:
Co já znám lidi z práce a okolí, tak na dotykáč nadávají jen 40+
Tak to sedí:-). Ale dnes mi má dorazit čtečka knih a na to se fakt těším:-).
Příspěvek upraven 04.02.13 v 16:00
Já mám tedy HTC Desire S a strašně mi leze na nervy, jak jsem přestala používat sms, protože v tom stavu, co je naťukám, jsou nerozluštitelný… Zkoušela jsem i HTC Desire Z (ten s klávesnicí), ale taky to není žádná hitparáda, zas je to jinak rozložený (jakože moc široký). Nicméně na dotykové ovládání se zvyká velmi snadno, velmi rádo, jen je na houby, že se nedá použít v rukavicích ![]()
Já mám LG P690 a jsem s ním maximálně spokojená, už ho mám více jak rok a super ![]()
@dani24687 píše:
Co já znám lidi z práce a okolí, tak na dotykáč nadávají jen 40+
mě určo není 40+
nadavam taky a to je me 22 ![]()
@Alex Adrian, @Janam20 - tak že by to nakonec nebylo o věku?
No já rozhodně souhlasím s tím, že než takovou věc koupit tak to předem vyzkoušet.
@Mišela1 urcite neni, jen rikam, jak to je v okoli, co jsem zaregistrovala ![]()
Samsung Galaxy S III, je to můj asi 4 dotykový telefon a nedám na ně dopustit. Jo a patřím do kategorie 40+ a to tak, že hodně ![]()
@Nirrti šikulka, a kolik stál?
holky, tak už jsme o něco moudřejší a chtěla bych: ram 512, foťák s bleskem 5 mpx a os android…jo a 3 a půl palce max…
Něco kolem 3 500,– Kč, využila jsem slevu na telefon při přechodu k jinému operátorovi. Jako skoro 15 tis, jak byla plná cena v tu dobu bych za něho nedala. Ale jsem max spokojená. Fotí skvěle, na OS Android jsem zvyklá z HTC Desire, který jsem měla před ním.