Jaký kuchyňský robot?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smajlicek90 píše:
Já si taky právě myslím, že 700 w by mělo stačit, někdo zas říká, že jsou to vyhozený peníze, jen mezi nimi zas neni takový cenový rozdíl aby jsem si když už tak nekoupila ten 900w ale pořád si právě pokládám otázku potřebuju ten mlýnek na maso potřebuju ten lis na citrusy?
Já mlýnek na maso používám hodně vždycky radši vidím co mám semleto než kupovat mleté kde je jen 50% masa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlicek90 ja mam odstavnovac zvlast a ver mi, ze citrusy zvladne snad každý, jsou plne vody a mekke, takze to jde samo oproti zelenine napr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modrasek13 píše:
@smajlicek90 ja mam odstavnovac zvlast a ver mi, ze citrusy zvladne snad každý, jsou plne vody a mekke, takze to jde samo oproti zelenine napr
Ale to se ten pomeranc musi oloupat nebo to odstavnovac zvladne i se slupkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlicek90 oloupat, ale to je hned. A kdyz mam treba jen dva citrony nebo pomerance treba na peceni použiju lis na citrusy, co mam na robotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modrasek13 píše:
@smajlicek90 oloupat, ale to je hned. A kdyz mam treba jen dva citrony nebo pomerance treba na peceni použiju lis na citrusy, co mam na robotu.
takže by se dalo říct že ten lis se taky využije vid
ja fakt nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlicek90 to jo, myslela jsem si, ze ne a do nedavna jsem ho nepouzivala, ale jednou jsem ho zkusila a kdyz proste nedelam vetsi mnozstvi, tak je dobrej, uplne to ten citrus vyzdime..
Ale rozhodovani Ti nezavidim, uz to mam nastesti za sebou, ja ted pro zmenu resim strojek na těstoviny, jestli jo a nebo nee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte prosím někdo tenhle typ? Bosch MUM 4880 má jenom 600 W tak jestli to stačí nebo je to málo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
@IdealMan mám Kitchenaid z UK, za zlomek ceny…nic lepšího neznám
Myslite ze i ted by tam byl nakup vyhodnesji?
Shanim robota, koukala jsem po nabidce tady zaujal me Sencor. Pak jsem narazila na diskuzi a vase poznamka me zaujala.
Dekuji za pripadnou odpoved ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeronikaVeru no oproti tomu kdy jsme kupovali my je teď libra hoodně vysoko
už tehdá se zvedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
@IdealMan mám Kitchenaid z UK, za zlomek ceny…nic lepšího neznám
Na kolik vás vyšel? A poštovné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nemám KitchenAid já mám Krupse za pět tisíc zlevněnýho z patnácti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IdealMan já už nevím přesně, je to nějaká doba - a kurz libry byl jiný - ale tuším, že 11 tis. (plus k tomu bylo ale zdarma spousta příslušenství). Brala jsem toho tehdy víc, nejen robota, poštovné bylo celkem 22 liber, takže nějakých 700 Kč. Samozřejmě se dá ten robot sehnat ještě levněji, ale já chtěla speciální barvu, kterou neměli všude a nebyla v těch nejlepších nabídkách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych prosit o radu, chci si koupit kuchyňský robot, ale nevím jaký vybrat, aby byl dobrý a vydržel. Chci robot s kovovou mísou i metlami, čím víc příslušenství tím lépe, např. nástavec na bramboráky, masomlýnek, odšťavňovač. Také aby byl výkonný, chci dělat těsto na chleba. A také aby zpracovával celý obsah mísy, slyšela jsem, že u některých robotů zůstává těsto na stěnách mísy a tím se všechno dobře nezamíchá. Prosím o rady, jaký robot vybrat. A cena, samozřejmě čím levnější tím lépe
, max do 6-7 tis.
Našla jsem tyto, prosím o zkušenosti s těmito roboty
http://kuchynske-roboty. heureka. cz/kenwood-km-287-prospero/specifikace/#
http://kuchynske-roboty.heureka.cz/…specifikace/#…
Pokud někdo máte zkušenosti i jinými, prosím napište.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Isia
Já BOSH MuM, vcetne mlýnku na maso, mám ho 5 let a bez problémů
Mamina BOSH Mum, starší plastová verze mysi - přes 8 let a bez problémů
Tchyne BOSH Mum, cca 6 let, zvládá každé 2 roky namlyt odřezky z domácí hovězí porážky a vše bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit