Jaký mate názor na párová tetování?

872
18.11.21 14:59

Jaký mate názor na párová tetování?

Ahoj,
je to blbost, ale dnes jsem viděla kamarádku a přišla s tím, že si s přítelem, se kterým jsou spolu ani ne dva měsíce nechají udělat společné tetování? Já teda koukala, sto sama malé tetování mám. Je to blbost, kazdyho věc, ale zajímá mě, jestli třeba někdo viděl, nebo má a co je pěkný a co je bizár 😃
Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
18.11.21 15:05

Tak nemusí to být špatný nápad, ale musí to mít hlavu a patu a nějaký smysl. Ten vidím u dlouhodobých párů, ne po měsíční známosti. Moje kamarádka s partnerem ho mají a vybrali si moc hezký motiv i to mají hezky udělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.11.21 15:07

Tak je lepší mít nějaké příčetné párové tetování, než si vytetovat jméno či portrét dotyčného, snáze se s tím zachází po rozchodu.

Jako potřeba tetovacího romantického gesta v akutní fázi hormonální bouře není můj šálek kávy, ale když to někomu přijde obohacující…

Jen pak musí unést to, že to má vytetované na své kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.11.21 15:14

Je to otřesné. Jako každé tetování. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.11.21 15:14

Nechali jsme se společně potetovat v červnu, rozešli jsme se v srpnu po 3 letech :D :mrgreen: Úplně pozitivní názor na to nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.11.21 15:15

Po tak krátké známosti to považuju za hloupost. Já sama bych to nechtěla ani po x letech vztahu. Každého věc, jeho tělo, ale já jsem ráda, že mám kůži bez tetování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
18.11.21 15:18

Párové tetování je fajn, ale pouze takové, které nic neříká o tom druhém člověku pro případ, že by se ti dva rozešli (tedy žádné jména, iniciály, do sebe očividně zapadající věci…). Ale teda ne po tak krátké době, ale lidi dělají větší blbosti.

Já bych zrovna chtěla, ale manžel je proti. Co už, omráčeného ho k tatérovi tahat nebudu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
18.11.21 15:19
@PaniGibonova píše:
Nechali jsme se společně potetovat v červnu, rozešli jsme se v srpnu po 3 letech :D :mrgreen: Úplně pozitivní názor na to nemam :mrgreen:

A co máš? Něco vážně párového nebo spíš něco, kde když člověk nebude znát kontext, tak ho ani nenapadne že je párové?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
18.11.21 15:20

Zkusim se dnes zeptat doma, co by na to rikal. :lol:

• Citovat
  • Upravit
168
18.11.21 15:21

Znám hodně lidí, co do společného tetování šlo… neznám ale nikoho, kdo by stále s tím dotyčným byl v páru. A i když jde o určitě období, kdy člověk byl eventuálně šťastný… nikdy nevíme, jak to dopadne, že :palec: a každý den si pak, při pohledu na tetování, připomínat nějakého vola.. no to by se mi fakt nechtělo. Takový mám na to názor já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.11.21 15:23

My se nechali potetovat po roce vztahu, ale ne jen sami dva, ale zrovna s celou partou, takže cca 8 lidí má na chlup stejné tetování. :mrgreen: V případě rozchodu to nebude přímá vazba na něj, ale i na ty blízké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984

@me57h lepší jak tvoje výchova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@Parninas píše:
A co máš? Něco vážně párového nebo spíš něco, kde když člověk nebude znát kontext, tak ho ani nenapadne že je párové?

Ja jsem se te prave chtela zeptat, jak jsi v predchozim prispevku psala, ze ne veci, co do sebe ocividne zapadaji - jak jde poznat, ze nekde chodi druha pulka designu? Treba 2 puzzle dilky. Treba si proste rada skladam, no. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37144
18.11.21 15:25

Záleží jak co :D když je to něco decentniho, co může fungovat i jako samostatné tetování v případě rozchodu, tak ok. Nějaká jmena apod teda nikdy :D já bych chtěla tetování s manželem, ale on se na to moc netvari (oba už nějaká máme, ale každý v jiném stylu no), možná ho někdy přesvědčím :mrgreen: ale po dvou měsících mi to přijde teda dost brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
18.11.21 15:25

Mě se nelíbí žádné tetování, natož párové. Ale shodou okolností znám jeden pár který to má, použitelné i samostatně, decentní, vkusné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí