Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Naty 56 hele i moje holka ví ve 2. třídě, že se píše ODPOVĚDI…
takže studuj a rok vydrž, pokud nevydržíš použijte alespoň kondom a pokud ti náhodou vynechá menstruace, tak to hned řekni mámě ![]()
@Naty 56 tak pak sem nezapomeň napsat, že je ti 14 a čekáš dítě, bojíš se to říct rodičům a tvůj kluk se k tobě nezná ![]()
Mam ten nazor, ze ji mas mit ještě minimálně rok jen na curani.. A bud, rada ze nejsi moje dcera..
@Naty 56 Můj názor je, že je to brzo, ale nebudeš první ani poslední kdo sexuje od 14let.. Hlavně k tomu přistupuj zodpovědně, o případných následcích jistě vše víš.
@Ála2010 píše:
Z téhle diskuze se mi zvedá žaludek, sorry jako
Proč?
Popravdě, jestli si myslíš, že je to ten pravý a chceš to, tak ti to stejně nikdo nevymluví. Hlavně použijte ochranu, ať nedojde k žádnému průšvihu. Mně bylo 14, když jsem prožila své poprvé, bylo to s mou velkou první láskou a celý život na to budu s nostalgií a úsměvem vzpomínat, i když naše cesty život rozdělil. Milovala jsem ho a on mě tak, jak člověk může milovat jen poprvé a nikdy nebudu litovat, že to byl právě on. A kupodivu jsem své první dítě porodila plánovaně těsně před třicítkou. ![]()
@Aduš8 píše:
Popravdě, jestli si myslíš, že je to ten pravý a chceš to, tak ti to stejně nikdo nevymluví. Hlavně použijte ochranu, ať nedojde k žádnému průšvihu. Mně bylo 14, když jsem prožila své poprvé, bylo to s mou velkou první láskou a celý život na to budu s nostalgií a úsměvem vzpomínat, i když naše cesty život rozdělil. Milovala jsem ho a on mě tak, jak člověk může milovat jen poprvé a nikdy nebudu litovat, že to byl právě on. A kupodivu jsem své první dítě porodila plánovaně těsně před třicítkou.
A kolik mu bylo?
Dobrý den.
Zakladatele/zakladatelku považuju za trolla, proto zamykám a brzy smažeme…
Hezký den.
Petra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat