Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Samsung s5610 - už nikdy více, pořád blbne, vypíná se. To je obyč tlačítkový, kdyby neblbnul byla bych spokojená. A samsung galaxy chat B5330 - to je andriod a už bych ho taky nechtěla. Po čase se zasekává, než se tam něco rozjede, tak to trvá.
Teď pokukuju po dualsim, ale nevím jaký vybrat. Jestli tlačítkový nebo dotykáč
nemůžu se rozhodnout. Dnes jsem se byla dívat a nic mě nezaujalo ![]()
@Reaskiller @Meha @radkka A je takový problém napsat konkrétní model se kterým jste spokojené? To radši napíšu deset nic neříkajících vět navíc… nulová informační hodnota, sorry.
@Black Cat Model, který vyhovuje mně, je podle mě také informace nulového charakteru. Ale když tě to tak zajímá, tak to byl iPhone 5s.
Příspěvek upraven 19.08.15 v 11:24
HTC One Mini 2 a spokojenost. Za me uz jedine HTC. Predtim jsem mela HTC Desire 500.
@Black Cat píše:
@Reaskiller @Meha @radkka A je takový problém napsat konkrétní model se kterým jste spokojené? To radši napíšu deset nic neříkajících vět navíc… nulová informační hodnota, sorry.
Problém to není, ale já jsem byla spokojená se všemi iPhony, které jsem měla.
iPhone 4, Iphone 5s a teď iPhone 6.
Já
… nokia 3510i
měla jsem huawei ascend g300, luxusní telefon, spokojenost maximální.. pak se seknul, drahý mě vytočil a já s telefonem řízla o zem… rozbitej displej a já kupovala huawei ascend Y550.. s tím jsem byla mooooc spokojená - no a do toho mi náš malý poklad naslintal a odešla mi deska a konektory ![]()
pořizovací cena 3200 a oprava by vyšla na 5900+250 práce
nejsem blázen… a tak teď kvůli netu občas zapnu starý g300 a jinak mám simku ve staré nokče ![]()
Měla jsem skoro všechny typy (iPhone, Samsung, Nokia, Sony)teď mám BlackBerry Q10 a už jiný nechci.
@onajeblond Samsung Galaxy S5… měla jsem postupně všechny galaxy a musím říct, že od 5 jsem čekala více promáklejších aplikací. Jediné, co se mi moc líbí a teď to opravdu oceňuji je voděodolnost do 5m a režim Děti, díky němuž nemusím chytat infarkt pokaždé, když ho mládě drapne do ruky. Spíš naopak, perfektní hlavně na cestách, ale i doma občas zabaví.
Do 6 nepůjdu, doma jsme se shodli, že asi přezbrojíme na iPhone. Důvod ale čistě praktický - manžel dostane služební McBook, tak aby byly přístroje kompatibilní. Já na technice docela ujíždím a je pro mě poměrně důležité, aby všechna zařízení spolu komunikovala
Navíc je tady jeden obzvlášť zajímavý důvod, a to je ten, že na iOS nebyl doposud napsaný žádný vir, což když uvážím, že používám i mobilní banku, je poměrně výrazný plusový bod.
Huawei Ascend Y530. Na low-end, za takovou cenu, je víc než dobrej ![]()
Nokia lumia 520, naprosta spokojenost… neni drahej, akorat ma windowsy a ne android takze jde o zvyk, ale ja uz nikdy nic jinyho nez lumie nechci, mela jsem predtim lumii 620 taky spokojenost ale ten 520 mi vyhovuje vic designove ![]()
@Kriss Tina píše:
Nokia lumia 520, naprosta spokojenost… neni drahej, akorat ma windowsy a ne android takze jde o zvyk, ale ja uz nikdy nic jinyho nez lumie nechci, mela jsem predtim lumii 620 taky spokojenost ale ten 520 mi vyhovuje vic designove
No, ale ty aplikace nic moc, takovou podporu, jako android to bohužel nemá.
@Black Cat píše:
Kocicko
ja som model napisala
takze v poklude jo?:)
Nulova hodnota je v tom, ze sa tu niekto snazi vyvolat umelu hadku kvoli v podstate nicomu
![]()
@radkka nemival ale ted bych rekla ze uz ma prakticky to sami co android k dispozici aspon teda z toho co pouzivam, nevim zas jestli zakladatelka potrebuje 1000 aplikaci do prace a tak…
Sony Xperia E4.
Za 3 tisíce naprostá spokojenost. Dlouho jsem se bránila dotykáčům. No, tlačítka jsou tlačítka, ale nakonec to není tak hrozný, jak jsem se bála. Ale doby, kdy člověk napsal plnou sms za 30 vteřin a POSLEPU, už jsou asi pryč, no. Technologie si žádá jisté ústupky. ![]()