Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď můžou dát ředitele deset dní ředitelského volna, ne? Takže s tím se vykryje ta nečinnost hygien…ve školách, kde třeba chybí hodně učitelů, jinak taky čekám masakr…ale u nás škola nějak nic moc neřeší…pozitivní dítě zachycené v průběhu týdne, příznaky, testovat ho nechali rodiče, ale to si prej mají vyřešit sami s hygienou, škola ani neinformovala ostatní rodiče, že bylo pozitivní dítě ve tride…jinak jeden záchyt na antigenu, ale jak je to v pondělí, tak přes víkend se prej neviděli, tak to prej taky neřeší ![]()
U nas mala skola, rodice informuji reditelku a ta podle toho organizuje vyuku. Tuk tuk, snad to takhle zodpovedne vydrzi i dal.
@Elen8 píše:
@Lama Lama tak nemuze byt asi cela skola v provozu pro jednu tridu? Vytápění, uklízečka, jidelna? Tak si to vysvětluju ja…
Na však ta uklízečka s kuchařskou zastanou chybějící učitele, ne. Pochop, že o kvalitu vzdělávání nejde. Krásně se teď ukazuje, že školy jsou vnímány především jako hlídací instituce, jak ze strany MŠMT, tak ze strany rodičů.
@Anonymní píše:
Na však ta uklízečka s kuchařskou zastanou chybějící učitele, ne. Pochop, že o kvalitu vzdělávání nejde. Krásně se teď ukazuje, že školy jsou vnímány především jako hlídací instituce, jak ze strany MŠMT, tak ze strany rodičů.
Učitelka mé dcery byla zdravá. Proč anonym, hrdinko?
@Lama Lama píše:
Učitelka mé dcery byla zdravá. Proč anonym, hrdinko?
No ale dalších třeba 20 nebylo… ![]()
@Anonymní píše:
No ale dalších třeba 20 nebylo…
ne.
A ikdyby ano, jak by to chybělo 3. A, když je učí ta jedna zdravá?
Skolka, co chodi me deti, tak ta je uzavrena uz od ctvrtka cela a to kvuli nedostatku zamestnacu. Uzavrena bude minimalne do stredy. Dnes doslo z KHS, ze deti jsou v karantene, takze ja zustavam doma. Skolka, kde pracuji, tak vedlejsi trida v patek v karantene
U nas ve tride pulka deti. Tento tyden bude masakr, ale ja tam stejne nebudu.
@Tarinka píše:
Teď můžou dát ředitele deset dní ředitelského volna, ne? Takže s tím se vykryje ta nečinnost hygien…ve školách, kde třeba chybí hodně učitelů, jinak taky čekám masakr…ale u nás škola nějak nic moc neřeší…pozitivní dítě zachycené v průběhu týdne, příznaky, testovat ho nechali rodiče, ale to si prej mají vyřešit sami s hygienou, škola ani neinformovala ostatní rodiče, že bylo pozitivní dítě ve tride…jinak jeden záchyt na antigenu, ale jak je to v pondělí, tak přes víkend se prej neviděli, tak to prej taky neřeší
To reditelske volno jeste nebylo schvaleno.
@vokishka píše:
To reditelske volno jeste nebylo schvaleno.
Aha, tak pardon, už se v tom nějak ztrácím ![]()
Dat detem alespon tyden prazdniny a treba zrusit jarnaky(lze-li to), by bylo v soudasne situlaci asi rozumne.
@Eemii píše:
Dat detem alespon tyden prazdniny a treba zrusit jarnaky(lze-li to), by bylo v soudasne situlaci asi rozumne.
NO, ještě to tak!! Zrušit jarnáky…
Hele, dovedeš si představit, že v řadě provozů to prostě nejde jan tak přeházet dovolenou ze dne na den?
Já mám dítě doma v karantene. Co vím, tak dost tříd z jejich ZŠ je v ní taky plus nějací covid pozitivní učitele.
Ovšem v karantene jsou kvůli jednomu pozitivnímu, co byl ve škole naposledy v pondělí, karantenu ovšem hygiena napočítala od středy. Tak se v tom vyznejte..
@Svetluska55 píše:
Já mám dítě doma v karantene. Co vím, tak dost tříd z jejich ZŠ je v ní taky plus nějací covid pozitivní učitele.
Ovšem v karantene jsou kvůli jednomu pozitivnímu, co byl ve škole naposledy v pondělí, karantenu ovšem hygiena napočítala od středy. Tak se v tom vyznejte..
No, Hlava 22.
Já ted vyplnovala samotrasování z smsky synovi… A otázka - kdy jste byl naposledy v kontaktu s pozitivně testovanou osobou? Možnost: " Jak to asi mám vědět" tam není
Dyt oni ani nenapíšou, s jakou osobou to bylo, tak jak mám vědět koho mají namysli? Kluk je momentálně v trojnásobné karanténě. ![]()
@Lama Lama mé dítě mělo dvojnásobnou (u obou se to dozvědělo poslední den, takže po celou dobu vesele couralo mezi lidma). Dorazila zpráva z organizace, kam chodí obě mé děti na kroužky, že jako kontakt, tak jsem se jala zjišťovat, koho se to vlastně týká a jakej kroužek, ale prej nelze sdělit bližší info, protože GDPR
Trasovací esemesky na karanténu už odmítám vyplňovat, není tam žádné podstatné info. Jo a zrovna jsem se dozvěděla, že mé dítě mělo další kontakt v té své karanténě, o které nevědělo… Takže vyrovnávám tvé skóre trojnásobné karantény.
Takže mě rozesmívá, že osoba s pozitivním antigenem je potenciálně nakažená - všichni, lautr všichni jsme potenciálně nakažený ![]()
@ugluk píše:
@Lama Lama mé dítě mělo dvojnásobnou (u obou se to dozvědělo poslední den, takže po celou dobu vesele couralo mezi lidma). Dorazila zpráva z organizace, kam chodí obě mé děti na kroužky, že jako kontakt, tak jsem se jala zjišťovat, koho se to vlastně týká a jakej kroužek, ale prej nelze sdělit bližší info, protože GDPRTrasovací esemesky na karanténu už odmítám vyplňovat, není tam žádné podstatné info. Jo a zrovna jsem se dozvěděla, že mé dítě mělo další kontakt v té své karanténě, o které nevědělo… Takže vyrovnávám tvé skóre trojnásobné karantény.Takže mě rozesmívá, že osoba s pozitivním antigenem je potenciálně nakažená - všichni, lautr všichni jsme potenciálně nakažený
Já si zas řikám, že tím snížím riziko, že bude volat nějaká zvědavá ježibaba z hygieny a budu s ní viset půl hodiny na telefonu.