Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám mladší sestru která má zítra narozeninovou oslavu cca 6 dětí kolem 10 let. Vymyslela jsem šipkovanou na téma Harry Potter, jen nevím co dát do pokladu????♀️ (sladkosti nemůžeme její kamarádka má cukrovku, nechci aby ji to bylo líto, že nic nedostala). Tak prosím o radu, děkuji moc????.
Třeba pastelky, barevné gumy, glitter-fixy, samolepky a další blbůstky z papírnictví, tam se dá vybrat spousta drobností.
@-SOFI- píše:
Dobrý den, mám mladší sestru která má zítra narozeninovou oslavu cca 6 dětí kolem 10 let. Vymyslela jsem šipkovanou na téma Harry Potter, jen nevím co dát do pokladu????♀️️ (sladkosti nemůžeme její kamarádka má cukrovku, nechci aby ji to bylo líto, že nic nedostala). Tak prosím o radu, děkuji moc????.
Kolik je rozpočet? Budou to jen holky?
Na pastelky mi přijdou už velké. Bud nějaké holčičí serepetičky - gumičky, laky na nehty, tetování. Nebo něco na to tvoření - bud se dělají nějaké hotové sady na tvorbu děníčků a ozdobných dopisů- glitry, razítka, nálepky, šablony. Nebo nějaké deníky na zámek. Možná už trochu out - ingredience na výrobu slizu. Naše holka má ráda jakékoli tvoření - takže bych koupitla třeba věci na tvoření šperků se zalíváním do pryskyřice, výseky a prášky na smaltování nebo cermit nebo jinou polymerovou hmot.
Já jsem pro podobně staré děti dala do pokladu nějaké propisky, byly na nich figurky čehosi, co jsem ani neznala. Pak se ukázalo, že je to cosi z nějaké hry a děcka se o to porvala.
Na oslavě bude i jeden kluk a rozpočet je jedno.
Nedávno jsem z Aliexpresu objednávala nějaké šperky na téma HP (na krk - obraceč času, zlatonku, pírko se zaklínadlem…), ale na to je asi už pozdě, to by nestihlo dojít
Dá se sehnat i na českých e-shopech, ale několikanásobně dráž, bohužel.
edit: Jsem přehlédla to „zítra“ - tak to už nepomůže ani českej e-shop. Ale nechám to tu jako nápad třeba pro někoho dalšího…
Jinak jsem taky pro nějaké blbinky do vlasů - sponky, gumičky… nebo z papírnictví. Jak nemám moc ráda Pepco, tak myslím, že na tyhle věci je docela fajn, dcerka dostala od kamarádky k narozeninám pár věcí (hrníček, deníček, ty věci do vlasů) a je spokojená. Deníček na klíček je u nás taky docela hit. Nebo nějaká zajímavá propiska (viděla jsem v papírnictví třeba ocasy mořské panny
). Nebo nějaké hry - karty, kvarteto, pexesa… to by se na léto taky mohlo hodit.
Já mám doma devítiletou slečnu a upřímně - má radost z každé nečekané blbinky
Teď hodně frčí na FB akce malované kamínky, takže velká radost u nás, když nějaký najde. Takže třeba i to - pomalovat nějak ve stylu HP? Třeba sovičky? Jde to i takhle úplně jednoduše:
Příspěvek upraven 12.06.20 v 15:32
Dá se pořídit v Pepcu, papírnictví. Docela frčí flitrové obrázky. Můžeš cokoli. Tetovačky, barvy na obličej, nějaké tvoření. Barevné propisky, vícebarevné pastelky, gelové fixy. Samolepky. A za sebe bych asi vzala něco unisex.
U dětí vždy frčí bublifuky, teď se dělají různě velké a jsou z nich mega bubliny. ![]()
Kazdy kup lak na nehty a pro kluka treba nejakou levnejsi celovku, mensi svycarak apod.
Na tohle je super Pepco. Tam se da navybirat blbinek. Gelovky propisky, razitka, nalepky, ruzne kostky, drobnosti atd. Takze bych udelala tam nakup a pouzila to.
Co třeba nějaké malé hračky, takové ty gumové zvířátka co jdou koupit v každém hračkářství? Jinak nápad na oslavu boží
! Musíme zkusit!