Jakým jídlům se v těhu úplně vyhnout a jaké omezit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
23.8.10 18:09

Tak k tomu čaji. Já myslím, že je zdravější, než černý, tak proč ne. Něco pít musíme ne? Já jsem si koupila čaj pro těhotné a je pěkně hnusný :poblion: tak jsem si ho uvařila asi jen 3× a to stála krabička skoro 40,– fuj. Nikdy víc.
A kvašáky? Máš na ně chuť? Tak jez. Neveřím, že by vadily. To už bychom pak snad na každém jídle našli něco, co vadí ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.8.10 18:29

přesně,tak bych to neřešila,tělo si samo řekne,co by rádo…já si dám občas i vychlazenou colu,která by se něměla a je mi po ní fajn,i když mi je špatně od žaludku,cola pomůže,myslím,že můžeme téměř vše,ale s mírou! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.8.10 19:27

Cola se taky nesmi? jaj, to uz bychom fakt nemely jist a pit snad nic :-D :-D :-D myslim, ze to je zbytecne tak strasne moc resit… S tim cajem mam radost :-) diky za odpoved :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.8.10 19:30

v cole je kofein,takže by se neměla,ale v přiměřeném množství,když jí každý den nevypiješ litr,tak nemůže škodit,některé lékařky to i v těhotenství na nevolnosti doporučí,skleničku coly děnně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.8.10 10:42
adeeelia píše:
v cole je kofein,takže by se neměla,ale v přiměřeném množství,když jí každý den nevypiješ litr,tak nemůže škodit,některé lékařky to i v těhotenství na nevolnosti doporučí,skleničku coly děnně :wink:

Vsak se doporucuje i sklenicka piva nebo i vina trosku, kdyz mas chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
9.9.10 15:04

Tak já teda jím taky furt stejně, naštěstí ty věci, co jsou ve výčtu, mi nechutnají :) Hermelínu a nivy jsem se vzdala, ale teď jsem si tedy dala jedny tvarůžky. Ale zas jsou balené, tak snad by měly být ok? Občas si dám kofolu a každý den šálek slabého černého čaje. Snad to tedy nebude problém :-P

Těhotenský čaj je hnus, souhlas, překonávám se, mám ho každý den konev :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.9.10 10:39

V cem je ten tehotensky caj tak dobry? je teda fakt pekne hnusny, to pri mych nevolnostech pit, tak objimam misu po kazdem salku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
14.10.10 23:22

a jakou značku pijete,toho těho čaje?já leros z lékárny a nějak mi hnusný nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.11.10 15:51

Holky, nevíte jak je to s uherským salámem v těhotenství? Dostala jsem ho a mám na něj hroznou chut, jen mě ted napadlo, jestli se náhodou nevyrábí bez tepelný úpravy jen zráním, nevíte někdo náhodou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
farm
20.7.12 00:45

veruš

Ahoj Holky, (12+5tt) já tedy musím říct, že jsem praštila úplně se vším co je nevhodné, alkohol, kofein, sýry, hovězí, vepřové, soja, a je mi fajn, vůbec mi z toho nic nechybí, naopak mám zvýšenou chuť např. ovoce, vajíčka, kakao, hranolky, zelenina ta mi moc nejede, ale rajčata ty miluju, kys. zelí a vše kyselé, snažím se nepít colu, ale občas od manželka ze skleničky upiju :-), prostě chci být zodpovědná a pro dítě se klidně vzdám čehokoliv už teď, nechci nic zanedbat protože následky mohou být nenávratné.
Také musím říct, že hodně koukám na to, kde jsou konzervanty a kde ne a když už jsou, tak to někdy ani nejím, např. některé „E“ poškozují třeba DNA, nebo jiná třeba způsobují hyperaktivitu u plodu i dětí a tahle představa, že mému dítěti podávám státem schválené jedy mě naprosto zneklidňuje!
Takže papejte, čtěte to co kupujete a přemýšlejte u toho.. :)
Doporučuji farmářské trhy, hlavně se ptát na obsah v potravině a na původ.
 Papa

• Citovat
  • Upravit
3276
13.2.14 15:26

@Nataša nenapadlo by mě, že zrovna já to tady oživím, ale budiž ;) prosim tě chtěla bych se tě zeptat na métský salám jsem z něj trochu zmatená na etiketě se píše tepelně opracovaný výrobek, ale na internetu všude čtu, že je tepelně neopracovaný tudíž nevhodný. Jak to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.2.14 15:33

@medun
Nevim co je metsky salam..ale cele tehotenstvo som jedla susi, carpaccip, tatarak..zadny problem..od overenycch zdrojov a v nensom mnozstve.. :nevim:
A inak dom posrana zo vsetkeho, s kszdym prdom k dr, ale toto islo mimo mna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
13.2.14 15:37

@miisenka jasně tak já si myslim, že to taky nijak nepřehánim a nevyhýbám se uplně všemu beru to tak nějak s mírou, ale mám za sebou dva potraty takže trocha toho strachu tam prostě je. A asi bych si tak nepochutnala. Navíc mě to teda i zajímá proč se to nedoporučuje, když je to opracovaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.2.14 15:41

@medun
Tiez mam za sebou potraty, takze chapem..ale to jedlo som neriesila nejak extra..gyndar mi povedal, ze ked si dam trochu tsk to neublizi-samozrejme k ta trocha moze byt kontaminovana(salmonela, listerioza, atd)..
Po 1trim.som zobala vsetko s mierou od overenych ludi, i ked ako sa vravi, mala som stastie..ale predstava, ze mam na neco chut a uzieram sa tym tak myslim, ze to je horsie..ale chapem neistotu a pochybnosti.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
13.2.14 15:46

@miisenka no, ale já ani o tomhle salámu nemůžu říct, že je z ověřenýho zdroje pokud teda neberu jako ověřený zdroj místní vesnickou sámošku :mrgreen: ale musim říct, že čim víc se pídim tim víc mě chuť přechází a už jsem i trochu ochutnala takže bude mít pes asi super večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí