Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané Muum@Sandra84 krásne fotky, prosím ťa, aká je dlhá opierka chrbta? Lebo sa mi zdá na fotke, že tvojej malej už siaha asi do pol hlavičky. Vyspí sa v pohode v kočíku? A prosím ťa, mohla by si nafotiť, ako vyzerá kočík, keď je v polohe ležmo? Zaujíma ma hlavne tá strieška, či nie je potom veľmi krátka - ale tipujem, že asi bez slnečnej clony to nepôjde, že?
A aj mňa zaujímajú vnútorné rozmery športovej sedačky - koľko je dĺžka ľahu? Vďaka
@zlatat změřit kočárek bohužel nemůžu, už nemám kočárek u sebe, můžu sem hodit další fotky, které má a snad ti to pomůže. Jinak co se týče stříšky, tak ta je právě hodně dlouhá, že jsem usoudila, že deštník nebude vůbec potřeba. Mně příjde sporťák dostatečeně dlouhý i šikorký, dcera teď měří asi 95cm a váží 14,5kg a vlezla se tam krásně ![]()
@Sandra84 škoda, že ho už nemôžeš pomerať, ale ešte nejaké fotky by mi pomohli - keby si bola taká zlatá.
Takže vravíš, že aj keď je opierka chrbta v ľahu, tak tá strieška je OK? Nie je moc krátka? Lebo kdesi na modrom koníku som čítala, že keď bábo leží, tak treba slnečnú clonu, lebo strieška ho moc nechráni pred slnkom, tak teraz neviem ![]()
Ale kočík sa mi strašne páči a za tú cenu …
@zlatat ahojky, mně ta stříška příjde opravdu dost dlouhá, oproti kočárku, který jsem měla dřív, tak určitě. Chtěla jsem rovnou dokoupit i slunečník, ale myslím, že je to zbytečné…Jak jsem slíbila, tak posílám nějaké fotky sporťáku
Snad ti to bude nápomocné ![]()
Ahoj holky, prosím mám dotaz. Do Muum jsem se uplně zamilovala, ale ty plastový kolečka… já nevim, není to na prd? Bydlíme ve větším městě ale stejně se bojím. Rodím v lednu, takže asi i sníh, ach jo já nevím, na první jsem měla Quinny speedi, a ten ma nafukovací kola… já fakt nevim… ![]()
@Janufa píše:
Ahoj holky, prosím mám dotaz. Do Muum jsem se uplně zamilovala, ale ty plastový kolečka… já nevim, není to na prd? Bydlíme ve větším městě ale stejně se bojím. Rodím v lednu, takže asi i sníh, ach jo já nevím, na první jsem měla Quinny speedi, a ten ma nafukovací kola… já fakt nevim…
plastový kola naprd nejsou úpolně, jen je to tvrdší jízda, kočár musí mít lepší odpružení, než ten s nafukovacími.
měla jsem BBC Elea, taky plastovky, a přišel mi úplně OK, i mimino si v něm dovedu představit, do města super. MuuM je určitě lehčí a líp se nosí.
spíš uvažuj, jestli nebudš potřebovat do terénu.
sníh je naprdlačku s čímkoliv, když řádně napadne, je to naprd, na to je nejlepší nesmeky na boty a dítě do šátku..
(já měla kliku, obě zimy, co jsem měla miminka, byly skoro bez sněhu
)
Caute baby tie co mate tento sporták, chcem sa opýtat neviete zmesti sa do neho v zime v pohode aj fusak, co poviete???
Maminky, můžete mi, prosím poradit. Chci koupit kočárek a nevím zda Jané Slalom Pro a nebo Muum. Děkuji za odpověď. ![]()
Já ti bohužel neporadím, protože my nakonec místo Jané muum pořídíte tento ![]()
Ahoj holky, pročetla jsem celou Vaši diskusi, ale nejsem z toho moc moudrá-co se autosedačky týče.
Jsem z jane muum docela unešená, ale nechce se mi kupovat celou trojkombinaci, protože co jsme už od začátku chtěli koupit je autosedajda maxi cosi cabriofix se základnou, protože nám pasuje na quinny /do obchoďáku a tak/,ale když si pořídíme jané muum, může tedy tato autosedačka na kočárek, nebo tam nepůjde? Ráda bych to zkombinovala, aby nám to sedělo na oba kočáry a nemuseli jsme nad tím přemýšlet…Moc děkuju za odpověď…
@xxLeninka sedět ti to nebude, měli jsme stejný problém a kvůli němu jsme od Jané Muum upustili..
@lenkatrenka děkuju za odpověď, takže na jané nesedí sedačka maxi cosi, jestli to chápu dobře, takže předpokládám, že k němu jde jen jané nebo concord?
@xxLeninka ano, přesně tak, jde na ně bohužel jen Jané nebo concord ![]()
@lenkatrenka já si teď psala dotaz do malvik.cz a dopověděli mi, že na něj jdou vyloženě jen jane, že ani neví jestli concord-to prý neví ani vyrobce, že to prý zjišťovali…takže tím je to dáno…
přikládám hezké video pro případné zájemce:
http://www.youtube.com/watch?…
Můžu se zeptat na vnitřní rozměr sporťáku muum? Už jsem skoro rozhodnutá, že ho koupím, ale nerozumím, proč uvádějí délku 80-106. Jde mi o vnitřní délku, malá je trochu větší
moc děkuju