Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumPokud bych nepotřebovala otočnou sedačku kvůli budoucímu mimi tak bych šla do BJ citi mini GT/4kolky. U té Vectry mě opravdu překvapila ta hmotnost ![]()
U Muum mě mrzí že stříška není až tak volná, např. kvůli sluníčku nebo větru. Ale snad by se to dalo vyřešit přídavnou stříškou. ![]()
No jo ja chcem tiež otocnu sedacku lebo na Muum ju mam stale otocenu k sebe musime sa s malým vidiet na city mini by som si asi nevedela zvyknut…
No ta strieska sa da riesit aj slnecnou clonou alebo parazolikom…
No ja som tiež neni na 100% rozhodnuta pre Versu…
Kettinko a proč vlastně chceš prodat Jane Muum? V čem Tě nevyhovuje?
No ako som pisala chcem Brio alebo Versu, na Jane mi nevyhovuje len ta strieska…
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Jané Muum. Jak velká jsou kolečka a dá se s ním projet v přírodě.. nebo třeba na horách? Myslíte že zvládne sněhovou nadílku?
@TerkaBaterka moc zkušeností ještě s tímto kočárkem není- mrkni na recenzce https://www.emimino.cz/…i/jane/muum/ a pak ještě nawebu modrykonik jsou také nějaké diskuze. Já se zrovna rozhoduji, mám ale ještě jiné varianty.
@Edit1 A jaké další kočárky máš v merku, jestli mi to povíš? ![]()
Není problém: Mamas and Papas Sola, Britax B-smart, Jane cross reverse. Zatím pročítám diskuze. Mě se hlavně jedná aby byl jednou rukou dobře ovladatelný s otočnou sedačkou. Tak snad budu mít zítra už trochu jasno ![]()
@Edit1 Díky za tipy. Já mám u všech těchto kočárků strach jak budou jezdit v terénu. Neříkám, že denně po polňačce nebo lesem, ale aby se s ním dalo jet i tam. A další věc, jestli i na chodnících tahle umělá kolečka nebudou drncat
Mě se třeba strašně líbil Quinny Buzz.. ted ho má švagrová, tak jsem si ho měla možnost vyzkoušet venku.. no a dost jsem změnila názor.. Tak se úplně děsím, abych pak vybrala dobře.. přeci jen, v obchodě si toho moc nevyzkouším..
@TerkaBaterka To máš samozřejmě pravdu, tak bych chtěla trochu odpružený kočárek, ale víc využiji to jak se ovládá než ten terén. Mám doma Dorjan sporťák tak na extrateren si můžu vzít ten ale to pochybuji že ho vytáhnu až budu mít nový lehčí. Stejně se mi honí v hlavě myšlenka, že bych si pořídila nový sporťák třeba na jaře přes druhou ruku a tím budu mít lehký kočárek i super sporťáček - třeba BJ citimini Gt
to ale budu muset začít šetřit
Mám možnost vyzkoušet Mamas a Papas tak dám pak vědět jak si ten kočárek stoji. ![]()
Ahoj holky.moc se nám líbí kočár Jané Muum Formula…jen se obávám těch menších předních koleček:)chtěla bych vědět vaše zkušenosti
jak se s tím jezdí ve sněhu popřípadě po horším terénu…snad některá pisnete..mějte se
Ahojky, já jsem s kočárkem moc spokojená, krásně se s ním jezdí, tak lehoučce, po nerovném terénu také dobrý a že ho tady máme dost, ale ve sněhu samozřejmě tak skvěle nejezdí, nemá nafukovací kolečka a na tankodrom vyloženě stavěný není
Nemůžu si na něj stěžovat, často ho vozím jen jednou rukou, protože druhou ruku po mně chce starší dcera a i s jednou rukou to jde bez problémů ![]()
Moc děkuju za odezvu:)a ještě bych se chtěla poptat jestli je verze golfíku dost veliká???já i manžílek měříme 180cm takže mimi asi taky nebyde malinké:)snad se tam vejde ![]()
Není zač
Ten golfáč mi příjde dost veliký, ostatně vkládala jsem sem i fotky, když jsem zkoušela kočár na své starší dceři a ta se do golfáče bez problémů vlezla a to jí jsou tři roky a nepatří mezi drobné holčičky. A kdy čekáš miminko?
No ja este nový nemam, rozmýslam nad Versou, BJ city mini a Briom…takže teraz mam Jane Muum zatial…no skusala som aj Versu ale ta je ina kedže ma korýtko…
no ved vyskusaj a uvidis co bude lepsie potom daj vediet…