Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kettinka
21.9.12 18:05

No ja este nový nemam, rozmýslam nad Versou, BJ city mini a Briom…takže teraz mam Jane Muum zatial…no skusala som aj Versu ale ta je ina kedže ma korýtko…
no ved vyskusaj a uvidis co bude lepsie potom daj vediet…

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 19:17

Pokud bych nepotřebovala otočnou sedačku kvůli budoucímu mimi tak bych šla do BJ citi mini GT/4kolky. U té Vectry mě opravdu překvapila ta hmotnost :think:
U Muum mě mrzí že stříška není až tak volná, např. kvůli sluníčku nebo větru. Ale snad by se to dalo vyřešit přídavnou stříškou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 20:16

No jo ja chcem tiež otocnu sedacku lebo na Muum ju mam stale otocenu k sebe musime sa s malým vidiet na city mini by som si asi nevedela zvyknut…
No ta strieska sa da riesit aj slnecnou clonou alebo parazolikom…
No ja som tiež neni na 100% rozhodnuta pre Versu…

• Citovat
  • Upravit
461
21.9.12 21:07

Kettinko a proč vlastně chceš prodat Jane Muum? V čem Tě nevyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
21.9.12 22:08

No ako som pisala chcem Brio alebo Versu, na Jane mi nevyhovuje len ta strieska…

• Citovat
  • Upravit
3308
25.9.12 18:26

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Jané Muum. Jak velká jsou kolečka a dá se s ním projet v přírodě.. nebo třeba na horách? Myslíte že zvládne sněhovou nadílku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.9.12 20:30

@TerkaBaterka moc zkušeností ještě s tímto kočárkem není- mrkni na recenzce https://www.emimino.cz/…i/jane/muum/ a pak ještě nawebu modrykonik jsou také nějaké diskuze. Já se zrovna rozhoduji, mám ale ještě jiné varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
25.9.12 20:56

@Edit1 A jaké další kočárky máš v merku, jestli mi to povíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.9.12 21:59

Není problém: Mamas and Papas Sola, Britax B-smart, Jane cross reverse. Zatím pročítám diskuze. Mě se hlavně jedná aby byl jednou rukou dobře ovladatelný s otočnou sedačkou. Tak snad budu mít zítra už trochu jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
26.9.12 06:59

@Edit1 Díky za tipy. Já mám u všech těchto kočárků strach jak budou jezdit v terénu. Neříkám, že denně po polňačce nebo lesem, ale aby se s ním dalo jet i tam. A další věc, jestli i na chodnících tahle umělá kolečka nebudou drncat :( Mě se třeba strašně líbil Quinny Buzz.. ted ho má švagrová, tak jsem si ho měla možnost vyzkoušet venku.. no a dost jsem změnila názor.. Tak se úplně děsím, abych pak vybrala dobře.. přeci jen, v obchodě si toho moc nevyzkouším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.9.12 08:23

@TerkaBaterka To máš samozřejmě pravdu, tak bych chtěla trochu odpružený kočárek, ale víc využiji to jak se ovládá než ten terén. Mám doma Dorjan sporťák tak na extrateren si můžu vzít ten ale to pochybuji že ho vytáhnu až budu mít nový lehčí. Stejně se mi honí v hlavě myšlenka, že bych si pořídila nový sporťák třeba na jaře přes druhou ruku a tím budu mít lehký kočárek i super sporťáček - třeba BJ citimini Gt :lol: to ale budu muset začít šetřit :think: Mám možnost vyzkoušet Mamas a Papas tak dám pak vědět jak si ten kočárek stoji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
latyka
14.2.13 10:37

Ahoj holky.moc se nám líbí kočár Jané Muum Formula…jen se obávám těch menších předních koleček:)chtěla bych vědět vaše zkušenosti :think: jak se s tím jezdí ve sněhu popřípadě po horším terénu…snad některá pisnete..mějte se

• Citovat
  • Upravit
778
14.2.13 11:47

Ahojky, já jsem s kočárkem moc spokojená, krásně se s ním jezdí, tak lehoučce, po nerovném terénu také dobrý a že ho tady máme dost, ale ve sněhu samozřejmě tak skvěle nejezdí, nemá nafukovací kolečka a na tankodrom vyloženě stavěný není :mrgreen: Nemůžu si na něj stěžovat, často ho vozím jen jednou rukou, protože druhou ruku po mně chce starší dcera a i s jednou rukou to jde bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
latyka
14.2.13 11:52

Moc děkuju za odezvu:)a ještě bych se chtěla poptat jestli je verze golfíku dost veliká???já i manžílek měříme 180cm takže mimi asi taky nebyde malinké:)snad se tam vejde :D

• Citovat
  • Upravit
778
14.2.13 14:25

Není zač :) Ten golfáč mi příjde dost veliký, ostatně vkládala jsem sem i fotky, když jsem zkoušela kočár na své starší dceři a ta se do golfáče bez problémů vlezla a to jí jsou tři roky a nepatří mezi drobné holčičky. A kdy čekáš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí