Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak to je super že konstrukce je stejna
Ja se te kriklavejsi barvicky nebojim, myslim ze to bude stejn yodstin neco jako měla kolekce 2010 cerno zelenou a cerno zlutou tak si myslim ze to jedno z toho bude a to se mi libilo
Taska ke kočárku je mi jedno jaka bude - ja mam u nas v kamennem obchode objednanou jinou protoze jane mi nevyhovuji - prijdou mi malo prostorne a vadi mi ze tam je jen jedna kapsa stahnutelna jen na snurku.. ani se mi do ni nic moc nevejde. To mluvim o kolekci 2009 , nevim jak jsou vymakanejsi tyhle
ale podle vzhledu si myslim ze to bude stejne…a pak podlozku do kocarku uz mame koupenou na leto bilou a ruzovou, takze to co tam bude , bude stejne skovane
ale moc se na tu korbicku i sportak tesim, jsem zvedava jake to bude az to uvidim na zivo, preci jen z fotky si to clovek moc neokoukne
a nemas nekde kocarek vyfoceny ? ze by jsi vlozila fotku jak vypada realne a bez upravy pocitacu
Oni to maji vzdycky tak pekne nafocene a vyhlazene mi prijde
hnedou bych brala kdybychom meli chlapecka ![]()
Ona je ta vložka připnutá na druky, takže jí můžeš odepnout, jestli máš jinou. Já se taky hrozně těšila na nový, i když mám doma 8 měsíců starý casualplay, ale tohle janéčko mě prostě dostalo, musela jsem ho mít. Přidávám fotku, kde je ta podložka vidět nejlépe…
tak to neni tak hrozne, čekala jsem to víc proužkatý
no my meli kočárek jané 2009 pouzivany necele dva mesice , premyslela jsem jen o korbe.. ale kdyz jsem videla celou kolekci tak jsem ho taky musela objednat… zitra uz mi ho konecne odeslou ja se tak tesim
hned s nim pak vyjedu , doufam ze prijde uz v utery at nemusime trcet doma..
stary kocik jsem prodala za pouhych 12 hodin od vlozeni inzeratu a ted nemuzeme ven
ale aspon neprekazi doma
taky pak vlozim fotku jak kocarek vypada v realu ![]()
Je to slabounký proužek, jen jsem prostě čekala tmavě hnědou vložku, jak je to na netu. Já jsem dala inzerát před týdnem a pořád nic, tak mi tu zatím leží…
jsem zvědavá na fotky, ale to bude hezká veselá barvička. Posílám celý kočár v reálu.
ahoj holky, tak jaka je spokojenost? Ja si přivezla tenhle kočárek domů v sobotu. Celou trojkombinaci a mam ho take v hnede barve. Ale jeste si musim tak tri tydny pockat nez ho vyzkousime.
To se už určitě těšíš, až poprvé vyjedete, viď?
Kočárek je super. Já měla trojkombinaci Jané pro první dítko (2006) a byla jsem max spokojená, s korbičkou, autosedačkou i sporťákem - ten asi oceníš nejvíc, je lehký a prostorný. A jak seš spokojená s tou barvičkou? Vybrala sis ho na netu nebo v obchodě? Já si k tomu koupila ještě fusak od Lodgeru a vypadá to moooc pěkně. ![]()
ahojky ja na nej narazila nahodou na prodejne. Puvodne jsem slaloma vubec nechtela, protoze ten lonskej model se mi zdal hrozne mrnavej. Ale tenhle mi padl do oka hned..i ta barva. Meli tam vystavene vsechny ctyri a jelikoz jsem nechtela cervenou ani zlutou, tak hneda byla jasna:)..ale libila se mi.
Fusak jsem poridila taky hnedej od Emitexu combi 3v1.
Takze uz se mooooc tesim az vyrazime do ulic:))
No určitě je větší než loňské janéčko a taky lehčí. Tak hlavně aby se líbil i miminku, kvůli nim to přece kupujeme…
![]()
Dapp teda vypada krasne !!! a malymu se urcite libi
My mame taky fusak od lodgeru , pouzivam ho od narozeni male a je super, lepsi jsem nevidela, a mala je teploucka i kdyz neni tak nabalena fakt spokojenost
pred chvili mi volali z prodejny ze kocarekod nich jde az dnes v pet grrr !!! ja uz jsem od rana vyhlizela auto česke pošty :-/ prý by mi měl dorazit zítra dopoledne…tak to jsem zvědava !!! už jsme 4. den zalezle doma a už me to neba… jeste z emuzu obcas vybehnout se psem ![]()
Matiik a proc vyrazite az za tak dlouho ? nebo mas jeste miminko v břísku ? ![]()
ja jsem si jeste poridila ke sportaku nanoznik z lonske kolekce - ty co jsou original u tohoto typu mi prijdou obrovske a male nebude jeste ani rok az vytahnem sportaak a ty nanoznik minuly rok byli o dost mensi.. tak mi to prijde lepsi pro tak male ditko, ten vetsi si schoval az pak na dalsi zimu
jestli opravdu zitra dorazi tak vlozim zitra vecer fotky ![]()
jo a me tu lezi jeste korba a autosedacka ze stare kolekce.. to jsem jeste nrpodala, tak to asi probalim a soupnu do sklepa..mi to tu vadi ![]()
no já mám jeste brisko:)..termin mame az 3.3., takze jsem kocarek jeste nevyzkousela..ale verim, ze bude priiiima:))
no bude to klucina..tak se mu snad kocarek bude taky libit:)..uz se moooc tesime.