Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
12.2.11 12:40

Tak to je super že konstrukce je stejna :) Ja se te kriklavejsi barvicky nebojim, myslim ze to bude stejn yodstin neco jako měla kolekce 2010 cerno zelenou a cerno zlutou tak si myslim ze to jedno z toho bude a to se mi libilo :) Taska ke kočárku je mi jedno jaka bude - ja mam u nas v kamennem obchode objednanou jinou protoze jane mi nevyhovuji - prijdou mi malo prostorne a vadi mi ze tam je jen jedna kapsa stahnutelna jen na snurku.. ani se mi do ni nic moc nevejde. To mluvim o kolekci 2009 , nevim jak jsou vymakanejsi tyhle :) ale podle vzhledu si myslim ze to bude stejne…a pak podlozku do kocarku uz mame koupenou na leto bilou a ruzovou, takze to co tam bude , bude stejne skovane :) ale moc se na tu korbicku i sportak tesim, jsem zvedava jake to bude az to uvidim na zivo, preci jen z fotky si to clovek moc neokoukne :) a nemas nekde kocarek vyfoceny ? ze by jsi vlozila fotku jak vypada realne a bez upravy pocitacu :) Oni to maji vzdycky tak pekne nafocene a vyhlazene mi prijde :) hnedou bych brala kdybychom meli chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.2.11 19:08

Ona je ta vložka připnutá na druky, takže jí můžeš odepnout, jestli máš jinou. Já se taky hrozně těšila na nový, i když mám doma 8 měsíců starý casualplay, ale tohle janéčko mě prostě dostalo, musela jsem ho mít. Přidávám fotku, kde je ta podložka vidět nejlépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.2.11 22:18

tak to neni tak hrozne, čekala jsem to víc proužkatý :)no my meli kočárek jané 2009 pouzivany necele dva mesice , premyslela jsem jen o korbe.. ale kdyz jsem videla celou kolekci tak jsem ho taky musela objednat… zitra uz mi ho konecne odeslou ja se tak tesim :) hned s nim pak vyjedu , doufam ze prijde uz v utery at nemusime trcet doma.. :)stary kocik jsem prodala za pouhych 12 hodin od vlozeni inzeratu a ted nemuzeme ven :( ale aspon neprekazi doma :) taky pak vlozim fotku jak kocarek vypada v realu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.11 08:29

Je to slabounký proužek, jen jsem prostě čekala tmavě hnědou vložku, jak je to na netu. Já jsem dala inzerát před týdnem a pořád nic, tak mi tu zatím leží… :-( jsem zvědavá na fotky, ale to bude hezká veselá barvička. Posílám celý kočár v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.11 08:33

A ještě jednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.2.11 11:57

ahoj holky, tak jaka je spokojenost? Ja si přivezla tenhle kočárek domů v sobotu. Celou trojkombinaci a mam ho take v hnede barve. Ale jeste si musim tak tri tydny pockat nez ho vyzkousime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.11 12:25

To se už určitě těšíš, až poprvé vyjedete, viď? :-) Kočárek je super. Já měla trojkombinaci Jané pro první dítko (2006) a byla jsem max spokojená, s korbičkou, autosedačkou i sporťákem - ten asi oceníš nejvíc, je lehký a prostorný. A jak seš spokojená s tou barvičkou? Vybrala sis ho na netu nebo v obchodě? Já si k tomu koupila ještě fusak od Lodgeru a vypadá to moooc pěkně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.2.11 12:37

ahojky ja na nej narazila nahodou na prodejne. Puvodne jsem slaloma vubec nechtela, protoze ten lonskej model se mi zdal hrozne mrnavej. Ale tenhle mi padl do oka hned..i ta barva. Meli tam vystavene vsechny ctyri a jelikoz jsem nechtela cervenou ani zlutou, tak hneda byla jasna:)..ale libila se mi.
Fusak jsem poridila taky hnedej od Emitexu combi 3v1.
Takze uz se mooooc tesim az vyrazime do ulic:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.11 19:19

No určitě je větší než loňské janéčko a taky lehčí. Tak hlavně aby se líbil i miminku, kvůli nim to přece kupujeme… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.2.11 14:19

Dapp teda vypada krasne !!! a malymu se urcite libi :)My mame taky fusak od lodgeru , pouzivam ho od narozeni male a je super, lepsi jsem nevidela, a mala je teploucka i kdyz neni tak nabalena fakt spokojenost :)pred chvili mi volali z prodejny ze kocarekod nich jde az dnes v pet grrr !!! ja uz jsem od rana vyhlizela auto česke pošty :-/ prý by mi měl dorazit zítra dopoledne…tak to jsem zvědava !!! už jsme 4. den zalezle doma a už me to neba… jeste z emuzu obcas vybehnout se psem :)

Matiik a proc vyrazite az za tak dlouho ? nebo mas jeste miminko v břísku ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.2.11 14:25

ja jsem si jeste poridila ke sportaku nanoznik z lonske kolekce - ty co jsou original u tohoto typu mi prijdou obrovske a male nebude jeste ani rok az vytahnem sportaak a ty nanoznik minuly rok byli o dost mensi.. tak mi to prijde lepsi pro tak male ditko, ten vetsi si schoval az pak na dalsi zimu :) jestli opravdu zitra dorazi tak vlozim zitra vecer fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.2.11 14:25

jo a me tu lezi jeste korba a autosedacka ze stare kolekce.. to jsem jeste nrpodala, tak to asi probalim a soupnu do sklepa..mi to tu vadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.2.11 15:14

no já mám jeste brisko:)..termin mame az 3.3., takze jsem kocarek jeste nevyzkousela..ale verim, ze bude priiiima:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.2.11 15:19

a vis co to bude ? jestli chlapecek nebo holcicka ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.2.11 17:33

no bude to klucina..tak se mu snad kocarek bude taky libit:)..uz se moooc tesime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí