Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo našla jsem ještě set,který je tady od nás za 18900,– zkusím nějak usmlouvat sporťák za stejnou cenu jako u Vanyy…to by vyřešilo vše
i když…nedělám si naděje ![]()
berushka18 píše:
Holky jen prispeju nasi zkusenosti o servisu - koupeny v kamennem obchode a hned po mesici jsem s nim mastila do servisu. kolecka zadni vrzali jak kdyz jedu s „rozvrzanym krapem“…bylo to slyset dost nahlas a zacalo cca tyden po jezdeni s uplne novym kocarkem, promazavali jsme vsim moznym a nakonec mi v servisu rekli ze byla spatna loziska a ze bylo nutne je vymenit. Tajze servis muzete potrebovat i kdyz je kocarek novynebyla jsem jedina s temi lozisky.
michaluska píše:
Jééé,tak u té Vanyy ho mám právě vybranýTakže obchůdek proběhl v pořádku???Psala mi,že v ceně je taška i nánožník
Jen přemýšlím jakou tu barvu.Mě se tak líbí ten červenej,ale brala bych k němu černej nánožník.
Alanis mam jane slalom pro 2011 koueny v unoru - vyreklamovana krytka kteera neustale vypadavala z kola, predchozi jane slalom pro 2009 koupeny taktez nivy a spatna louiska v kolech - nejde o typ kocaru, jen rikam ze kdyz je kocar novy tak neznamena ze musi byt uplne vporadku i kdyz by mel byt, loziska se projevila po tydnu jezdeni a to na prodejne nezjisti…navic po zaregistrovani jane kocarku v handy provadi prvni servisni prohlidku zdarma a to si myslim ze je dobre, cely kocarek zkontroluji, dotahnout, promazou…
holky, jaký budete mít, příp. doporučíte fusak do té korbičky Capazo od limitované edice 2011? Díky ![]()
beruško díky moc, já jsem se rozhodla pro obchod, který má servis a vybrala jsem si tu limit. kol. 2011 pouze sporťák s nánožníkem jané slalom pro. Je tam dražší než na netu, ale raději servis ![]()
Alanis určitě je to lepší než kdyby se pak s kočárkem něco stalo , tak by kočárek nemuseli v handy přijmout..a s kočárkem budeš jezdit každý dena docela dlouhou dobu
tak je urcite lepsi mit to se servisem a navíc první servisní prohlidky zdarma určitě využít.
Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje
přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem ![]()
berushka18 píše:
Alanis určitě je to lepší než kdyby se pak s kočárkem něco stalo , tak by kočárek nemuseli v handy přijmout..a s kočárkem budeš jezdit každý dena docela dlouhou dobutak je urcite lepsi mit to se servisem a navíc první servisní prohlidky zdarma určitě využít.Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje
přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem
díky za odkaz, ten je parádní!!!! ale ta cena ![]()
berushka18 píše:Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvalujepřemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem
Koukám, že mají nějaký nový barvy Lodgeru, viď? Já jsem s ním taky moc spokojená. Ta cena je vyšší, ale zase ho využiješ už od toho září až po březen, máš tam tu vyjímatelnou vnitřní (zimní) vložku. A hlavně ho pak v dobrém stavu prodáš určitě za 1500 kč, ne-li víc.
Já k němu teda ale budu kupovat ještě ten Jané fusak přímo k té limit. kolekci, na zimu.
Dappp píše:berushka18 píše:Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvalujeKoukám, že mají nějaký nový barvy Lodgeru, viď? Já jsem s ním taky moc spokojená. Ta cena je vyšší, ale zase ho využiješ už od toho září až po březen, máš tam tu vyjímatelnou vnitřní (zimní) vložku. A hlavně ho pak v dobrém stavu prodáš určitě za 1500 kč, ne-li víc.přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem
Já k němu teda ale budu kupovat ještě ten Jané fusak přímo k té limit. kolekci, na zimu.
k němu–že to použiješ obojí? píšou, že lodger je dost teplej, ne? nebo na střídání myslíš?
na střídání. Měl by být teplý, kamarádka taky měla jen Lodger na zimu a byla spokojená. Já teda měla pokaždé na zimu normální fusak, protože si myslím, že je prostě teplejší, větší děti se v tom Lodgeru tolik už nezabalí do tý vnitřní vložky, která právě slouží na zimu a hlavně do toho klasickýho pytle Deníska zapnu, že se ani nehne, z Lodgeru se mi vybalí-tam jsou jen sucháče. Ale je to jen můj názor, mám prostě v zimě z normálního fusaku lepší pocit. ![]()
Dappp píše:na střídání. Měl by být teplý, kamarádka taky měla jen Lodger na zimu a byla spokojená. Já teda měla pokaždé na zimu normální fusak, protože si myslím, že je prostě teplejší, větší děti se v tom Lodgeru tolik už nezabalí do tý vnitřní vložky, která právě slouží na zimu a hlavně do toho klasickýho pytle Deníska zapnu, že se ani nehne, z Lodgeru se mi vybalí-tam jsou jen sucháče. Ale je to jen můj názor, mám prostě v zimě z normálního fusaku lepší pocit.
jj to je pro mě důležitá věc, to je dobře, žes to zmínila, mám slíbený s beránkem starý ale zachovalý, ten se mi do korbičky janéčka určitě nevejde, tak to řeším, co místo toho
Jestli budeš používat Lodger od miminka, tak bych si ho určitě koupila, opravdu ho hodně využiješ a navíc v kočárku náááádherně vypadá a jestli máš doma ještě i klasický fusak, no tak ho vždycky můžeš použít. A fakt ho dobře prodáš, takže tě vyjde nakonec třeba jen 1000 kč.
Dappp píše:
Jestli budeš používat Lodger od miminka, tak bych si ho určitě koupila, opravdu ho hodně využiješ a navíc v kočárku náááádherně vypadá a jestli máš doma ještě i klasický fusak, no tak ho vždycky můžeš použít. A fakt ho dobře prodáš, takže tě vyjde nakonec třeba jen 1000 kč.
a co je pravdy na tom, že až do 3let? mi to přijde jako hovadina??
Jééé,tak u té Vanyy ho mám právě vybraný
Takže obchůdek proběhl v pořádku???Psala mi,že v ceně je taška i nánožník
Jen přemýšlím jakou tu barvu.Mě se tak líbí ten červenej,ale brala bych k němu černej nánožník.