Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
10.3.11 16:30

Já jsem ráda, že ho nevidím… :lol: :lol: :lol: Ba ne, dělám si srandu, ale opravdu mi to nějak zvlášť nevadí. Když jsem měla jiné kočárky s tím oknem nahoře, tak jsem je stejně nikdy nepoužila a vždycky jsem jen nakoukla přes boudu. Tady ta bouda je slabounká, takže jde úplně stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hqina
11.3.11 10:19

můžu se zeptat, kde se nechá ušít ta taštička na pláštěnku? Objednala jsem si jané v černé barvě, každým dnem by mi měl přijít, ale ta taštička na pláštěnku je dobrý nápad… díky za info

• Citovat
  • Upravit
374
11.3.11 10:35

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Můžu doporučit tuto paní, taštička od ní je opravdu jak originál ke kočárku a i s dokladem kvůli reklamaci. :palec: Jinak jsem si objednala ještě držáček na pití (takový hadrový) za 55 kč, taky skvělá věc a nevypadá to vůbec špatně - dá se připnout i na madlo k dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.3.11 18:58

Dapp ja tasticku na kocarek budu potřebovat pozdeji :D plastenku nepouzivam na korbu vubec.. mam plastenku ze starsiho janecka a stejne si sebou nevozim, ja mam korbicku celou krytou takze ji ani nepotrebuji, a po tom neoprenu to krasne vsechno zteče dolu :)ale pozdeji objednam na sportacek :)

držák na pití mám už taky doma ale jamam ten original na rukojet.. a stal me tedy 400 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.3.11 11:06

:-D no jo, ale zase máš originál a určitě to vypadá mnohem líp… :palec:
Já ještě boudu nevyzkoušela v dešti, ale jestli to fakt nepromokne, tak to je super.

Viděla jsem u nás vystavenou tu červeno-černou kombinaci a taky nevypadá špatně, jak pro holku tak pro kluka. Brala bych všechny na střídačku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.3.11 12:45

Dapp ta černo červená kombinace je taky krasna… nejprve jsem vahala mezi ni a zlutou ale rikala jsem si ze když bude mala oblečená, v růžovem, fialovém nebo oranžovem tak tam bude jak pěst na oko :D mě musí všechno ladit, jsem aranžerka tak si na barvy dost potrpim :D navíc už jsem měla doma růžovou a bílo růžovou vložku do kočarku a to by mi k tomu moc neladilo :( :mrgreen:

jo jo po boudičce to krasne zteka dolu..teda nemam vyzkousena v v nějakem lijáku to zase ne, jen takový lehky deštík a nebo roztavajici snih ale myslim že tu jedna maminka psala taky že po boudičce zteka… u sportaku chci mit plastenku taky u sebe, preci je boudicka už mimi nezakryje.. ja mam zatím ted malou celou zakrytou tak neni potřeba.

a den držák pěkný sice je..ale pak jsem si říkala za kus plastu tolik penez ! ale v létě ho budem potřebovat, mame taky jeden latkovou, nejaky obyc koupeny ale nevejdou se nam tam žádne lahvičky je moc uzoučky.. do toho plastoveho dam aspon vše co máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.3.11 08:35

Ta žlutá je pro holčičku určitě lepší.
Já mám ten držák na pití veliký, vejde se tam i litrová lahev a když ho nepoužívám, tak ho mám právě v té taštičce na pláštěnku.
Taky jsem přemýšlela ještě o nějaké vložce, ale pořád nemůžu natrefit na nic, co by se mi hodilo a líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
17.3.11 21:48

Dapp a koukala jsi na podložky jak jsem kupovala ja ? nekde je tu i odkaz jsem davala.. jsou krasne , jsem s nimi moooc spokojena a uz se nemuzu dockat az malou dam do sportaku :)

jinak už mam korbičku - jak stříšku tak nánožník ozkoušenou dned v pořádnem deštíku a vůbec se to nepromočilo takže jsem moc spokojena :) ani na malou nepršelo do korbičky protože ta korbička má takový kšiltík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.3.11 08:46

Tak to je super. :palec:
A z jakého materiálu máš ty podložky? Některý mi přijdou, že jsou šitý jak z prostěradla nebo čeho… :lol: Nevím tu barvu, aby se to netlouklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.3.11 10:00

Dapp jeste jsem nezkoumala ale myslim že je to bavlna, prostěradlo urcite ne :D jen jsem si predstavovala ze budou silnejsi maji cca kolem jednoho cm..ale zase za tu cenu je to super oproti tomu kolik stoji obyč.original jane… a ja tam tu original podlozku budu nechavat - tyhle co mam dam rovnou pres to - jsem s nimi spokojena, vyzkousela jsem je do kočárku a jsou krásne ! já jeste asi objednám jednu, uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.3.11 10:02

a k hnědé můžes ladit spoust barev..krásná by bylá řlutá - hnědožlutá je užasná kombinace…nebo zelená by taky nebyla špatná, myslim že výber jak barev tak obrázku mají dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
21.3.11 13:35

Ahojky, omlouvám se, že vám tady takhle skáču do diskuse, ale chtěla jsem se zeptat, jak jste tady s DAPPP psaly že máte fusaky Lodger tak jaké máte a jak dobře se vejdou pod ten originální nánožní z lim. kolekce 2011? Přemýšlím totiž o zakoupení právě té žluté varianty a fusaku Lodger Bunker a protože mi připadá dost velký tak nevím jestli by se tam vešel. Mohly byste sem případně vložit nějaké fotky těch fusaků? Všude jsou vidět jen počítačové fotky z katalogů. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
374
21.3.11 14:11

Já mám ten fusak v barvě powder. Na obrázku mi přišel světle béžový, ale ve skutečnosti má trochu jinou barvu, ani přesně nevím jak jí popsat - pudrově béžová…
Jinak se vejde v pohodě do nánožníku, je tam ještě spousta místa, určitě líp než klasický zimní pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
21.3.11 14:12

Jakou barvu bys chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka001
21.3.11 14:20

děkuju moc, já sem právě že přemýšlela bud o týhle barvě ta je taková neutrální a nebo potom o těch s těma kytičkama je to fialová něbo růžová, ty se mi opravdu moc líběj akorát že jsou prostě přímo na holčičku a já zatím ještě nevím. a ještě by mě zajímalo jestli se ten fusak nerozepne, když je to dítko už trošku větší a třeba se v něm chruje? myslím že ty máš maličko už větší dítko tak jestli s tím máš nějakou zkušenost. nebo tak obecně jestli seš s tímhle fusakem spokojená?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4