Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maty1983 ty jo, ty už čekáš čtvrté mimi? To už jsi hezky zasloužilá maminka
![]()
@Malcmi cekam treti. Prvni mam vyvdanou, ale kdyz jsme se poznali, tak male byl rok. Takze ji mam taky od plinek
@maty1983 i tak, je to k obdivu.
držím pěsti, ať je všechno v pořádku. ![]()
@Malcmi obcas je to narocne a asi jeste bude
k obdivu to urcite neni ![]()
Ahoj holky, tak už máme take první screening za sebou a zatím je vše naprosto v pořádku
Máme 6 cm a na 80% holčička
Přeji nám všem zdraví a ať nám miminka hezky rostou ![]()
Holky, jak se cítíte kolem toho 13 týdne. Já jsem pořád tak protivná, kolikrát jak na naslapnuti, tak si říkám, kdy už to přejde
Už manžela lituji, ale naštěstí je tolerantní a klidný, tak jsem za to šťastná.. A jak to máte s intimním životem, připadám si nemožná, ptž chutě zatím žádné.. Snad se to brzy vše zlomí, jsem z toho trochu nešťastná..
@Báfinka prostě jsi těhotná, naladicky znám…Taky mám doma naštěstí flegmatika
a s koncem trimestru nechuť přejde…začínám 16tt a je to mnohem lepší…ovšem to se ještě musí podařit hromadná nálada doma, ale s potřebou je to mnohem lepší ![]()
![]()
![]()
@Luciii79 Tak budu doufat, že už se to změní a i to, jak jsem mrtvá na spodek ![]()
Kolikrát se na manžela těším cely den, pak přijde, řekne 3 věty a už jsem nas… ![]()
No snad už se to přehoupne ![]()
@Báfinka no já si ještě počkám, screening mě čeká až 6.10. ale blíží se to.. pomalu…
Já jsem teď ve 12. týdnu naprosto frigidní, sex? Co to je? Proč? Nač? Taky doufám, že to brzy přejde a zase si začneme s manželem pěkně užívat. A o náladách ani nemluvim.. ![]()
@esprit1
Tak jsem ráda, že nejsem jediná. Je to docela děsné..
Ale určitě to přejde a budem si to užívat
To už máš za pár dní, to uteče a budeš si užívat UZ, je to nádhera. Ukázal nám všechny orgány, prstíky a když už ji to přestalo bavil, schoulela se a usnula
![]()
Ahoj holky
Jak to tady tak čtu, mam stejný problém jako některé z Vás. Sex? Co to je? Myslela jsem, ze v 2.trimestru se to změní a zase budu mít chuť, ale zatím teda nic moc. No, spis nic než moc… A Ty moje nálady! Je mi ze sebe na nic. Zjistila jsem, ze můj chlap je asi svatý ( nebo by měl být),protože já bych se sebou nevydržela. A já jsem na něj tak protivná
Ach jo, at už se to změní…
Jo a ještě mám dotaz, cely den mě poboliva podbřišek, tak nevím, jestli je to jen roztahování dělohy nebo jestli to může být něco horšího…Ale asi jen plasim.