Jde odpustit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15889
15.10.15 16:23

@Laura215 Odpustit lze, zapomenout ne…ve vašem případě bych odpustila, tím že neodpustíš nezískáš nic, nikdy nemáš tu jistotu, že najdeš partnera který bude stoprocentně věrný, vy máte dobrý vztah a tohle byl jen úlet. Nechápu tedy, proč se ti přiznal, neprospěl tím nikomu, ale zkus být velkorysá a dej mu šanci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.10.15 16:24

@Laura215 Neměl ti to říkat. A udělal to sobecky jen proto, aby si sám sobě ulevil.To je to, co zamrzí. Pokud tě má opravdu rád, tak měl mlčet. A ne ti ublížit tím, že on si uleví a tu tíhu předá tobě.

Pokud je vše ostatní úplně super, tak bych možná druhou šanci dala.Ale sama za sebe vím, že bych v sobě nevěru neustála a druhotně vztah rozbila. Neuměla bych se s tím vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.10.15 16:24

Já bych mu dala jednu mezi oči za to, že ti to řekl. Když už člověk udělá takovou věc, měl by být dost silný na to, aby nesl následky sám.

Jinak… já bych odpustila. Zapomenout by asi nešlo hned, ale odpustila bych. Nikdy člověk neví, kdy se to stane jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.10.15 16:25

Já bych mu dala druhou šanci. Každej může jednou ujet, byl opilí a nebyl to „on“. To není omluva, ale myslím že je mu to pravdu líto. Nech se ještě chvíli přemlouvat ať ví chlapeček, že udělal sakra průšvih! A jak se už tady psalo, odejít můžeš vždycky… A vem taky v potaz že se ti přiznal. Mohl to tutlat, ale přiznal. A jak se říká : Přiznání je polehčující okolnost :). Drž se holka, ať je už jen lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
15.10.15 16:27

Napíšu to z druhé strany, já přítele taky podvedla, dokonce jsem od něho na měsíc k druhému odešla…vzal mě pak zpátky a prožili jsme spolu ještě 4 krásné roky. Nikdy mi nic nevyčetl, nenaznačil, věřil mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.10.15 16:28

Vím, že hodně lidí odsuzuje, když se člověk přizná a hodí to na druhého - já jsem na druhou stranu ráda, že to vím, protože dozvědět se to pak třeba náhodou od někoho jiného, kdy on by celou dobu dělal jako že nic, by bylo ještě bolestnější. Ale uznávám, já osobně bych se k tomu nepřiznala.
Jinak jsme si žili spokojeně, bylo to všechno fajn, rozuměl si, byl to pro mě nejen partner, ale i nejlepší přítel… a pak se můj život najednou z minuty na minutu ztratil kamsi pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.10.15 16:35
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonymitu. Me to partner udelal v opilosti taky. Dala jsem mu druhou sanci, po X letech jsme se vzali, jsme spokojeni ale vzdy kdyz pije, tak zurim, jakmile se u toho koukne na jinou zenskou, uz je v tom zamer ze me chce zade podvest atd. Proste mi z toho jebe. A me jednou v opilosti nenapadlo nic lepaiho, nez mu to „vratit“. Az k takove ubohosti me to dohnalo. My jsme ponauceni a vztah nam klape. Otazkou je, zda me nekdy opusti to, ze kdyz pije, jsem nastvana a szira me to. Uz je to 10 let a stale me to se.. :roll:

Díky za názor z pohledu toho, kdo to i zažil. Taky mě napadlo mu to „vrátit“ - ale jen na chvíli, vím, že tím bych ublížila akorát sobě. S tím pitím se taky bojím, že by mohl být problém - nedokážu si představit, že pokud bych to s ním zkusila, by mi pak oznámil, že jde někam pít… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 16:38
@Laura215 píše:
Díky za názor z pohledu toho, kdo to i zažil. Taky mě napadlo mu to „vrátit“ - ale jen na chvíli, vím, že tím bych ublížila akorát sobě. S tím pitím se taky bojím, že by mohl být problém - nedokážu si představit, že pokud bych to s ním zkusila, by mi pak oznámil, že jde někam pít… :-/

Sžírat tě to bude už odteď pořád, když bude v hospě, budeš pořád myslet nato, zda-li tam zrovna v podnapilosti nějakou neojíždí.
Anonymka z 16.32 se sžírá už 10 let, nechtěla bych takto dopadnout. To raději sama anebo si začít hledat nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
15.10.15 16:41

To je těžký. Záleží, jaký máte vztah. Jestli vám to jinak klapalo. Nikde není napsáno, že tě nikdo jiný nepodvede. A chlapi dělají i horší věci, než je nevěra.

Ale pokud mu druhou šanci dáš, je důležité se k tomu už nevracet. Nepřipomínat to. Nedělat ze sebe stíhačku (lustrování mobilu, naážky,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
15.10.15 16:45

Nevim nevim.Ja bych ho tolik nesoudila ze se priznal. Pokud by to chtel delat casteji tak se neprizna a ja bych to ocenila tim spis ze jsi nic netusila. Zalezi mu na tobe. Sanci bych mu dala jestli se mate tak radi ale rozhodne bych mu rekla ze to ted pro tebe bude tezke a bude muset proste zehlit tvoje pripadny vylevy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.10.15 16:47

Já bych mu šanci dala. Byl to úlet, chce být s tebou, pokud si myslíš že to dokážeš překonat tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 16:47
@Anonymní píše:
@Blekota @Laura215 sziram se jen kdyz jde pit, coz nastesti je treba 2× do roka. Jinak chodime spolu ci nepije. Ale ano, pokazde kdyz je opily, tak mi to v hlave vyskoci. Na druhou stranu jsem rada, ze jsem s nim zustala. Je uzasny chlap, skvely tata. Co znam z okoli, jsou na tom zenske nektere fakt blede s chlapama. Ja si s tim mym ziju jak princezna. A mimo jeho obcasne vecirky jsem naprosto v klidu.

Takže ty ho teď i omlouváš, jakože nevadí, že podvedl, důležité je, že je skvělý táta a úžasný chlap. A co když za rok, či dva bude chodit 10× do hospody? Né dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.10.15 16:50

Já bych druhéu šanci nedala - už jen z prncipu. Ale to je takový můj limit, který prostě říká konec. Jsou vztahy kde nevěru žena odpustila a nakonec ten vztah to ještě víc upevnilo. Navíc tady je to chlapovi očividně líto, přiznal se sám-to vyžaduje jistou dávku odvahy, asi by si zasloužil druhou šanci. :nevim: Ale určitě bude muset počítat s tvojí nedůvěrou, která se nevrátí za týden, měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.10.15 16:57
@Blekota píše:
Takže ty ho teď i omlouváš, jakože nevadí, že podvedl, důležité je, že je skvělý táta a úžasný chlap. A co když za rok, či dva bude chodit 10× do hospody? Né dvakrát?

Samozřejmě že to je důležité. Ujel, nic to pro něj neznamenalo tak proč by si druhou šanci nezasloužil, rodina za to přece stojí. Nebo ty můžeš odpřísáhnout že se ti žádná chyba nikdy nestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6899
15.10.15 16:57

To je debi. l :zed: promiň. On zahne a chudáčka to tíží tak ti to řekne a trap se taky ať v tom nejsem sám.

Odpustit můžeš, ale nezapomeneš. Teď záleží jestli dokážeš být v klidu když zase půjde někam na pivo. Jestli mu dokážeš znovu věřit.

A co bych dělala já pokud bych neměla děti tak bych ho nakopala do zadele a nevracela se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí