Jdete zítra v černém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
27.3.19 19:00
@Malaga píše:
Nevidím v tom žádný přínos :think: … nicméně v černé chodím 80 % času, takže to určitě nepokazím…

A jaká forma by podle tebe byla přínosná, aby se na problematiku školství upozornilo? Já teˇˇd vůbec nemluvím o platech, i když dlouhodobě se obávám, že perspektivní povolání to pro mladé odborníky kvůli nim nebude, ale třeba chaos kolem inkluze je úplně skandální. Obecně se o tom mluví, ale v podstatě nic se neděje, učitelům nepomůže nikdo, učit nechce nikdo, veřejnost by učitele nahnala do fabrik, protože v nich vidí příživníky, což nikoho moc nemotivuje…a je to pořád dokola. Tohle je sice gesto ale říkám si, že aspoˇˇn něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.3.19 19:01
@Burj Chalifa píše:
Milé paní učitelky, hluboce se skláním před tím, že jste ze škol ještě neutekly.Plně Vaše oprávněné stesky chápu a rozumím jim.Nicméně myslím, že tento protest je jen bezzubým gestem, které nezaujme.Železničáři jsou schopní zastavit vlaky, Vy budete , bohužel, vypadat, že jdete na stará koleny na koncert Depešáků. Ale jinak Vám držím palce.

Až zavřeme školy, obávám se, že se do učitelů veřejnost pustí i fyzicky. A to nepřeháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
27.3.19 19:05

@hanka.br. forma stávky by byla účinná třeba v době maturit, to by veřejnost pocítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.3.19 19:11
@hanka.br. píše:
Až zavřeme školy, obávám se, že se do učitelů veřejnost pustí i fyzicky. A to nepřeháním.

Ale ono je to i problem tolerance ucitelu…udelali ze sebe to co je…chuvy pro deti,lidi,co predavaji vzdelani,uci jak se chovat k sobe,resi postizene…rekni mi proc to vsechno?
A kdyz ma ucitel tolik funkci,proc si za kazdou neuctuje priplatek?

Si vem jen chuva pro deti,ktera resi jen dospely dozor u ditete kolik bere penez a neni to jen o penezich,ale celkove je ta zodpovednost za deti obri na ucitelich..pritom by meli mit hlavni zodpovednost za deti rodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.3.19 19:13
@Kralikcek píše:
Ale ono je to i problem tolerance ucitelu…udelali ze sebe to co je…chuvy pro deti,lidi,co predavaji vzdelani,uci jak se chovat k sobe,resi postizene…rekni mi proc to vsechno?
A kdyz ma ucitel tolik funkci,proc si za kazdou neuctuje priplatek?Si vem jen chuva pro deti,ktera resi jen dospely dozor u ditete kolik bere penez a neni to jen o penezich,ale celkove je ta zodpovednost za deti obri na ucitelich..pritom by meli mit hlavni zodpovednost za deti rodice

ti chtějí jen zvýšení rodičáku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.3.19 19:14
@Kralikcek píše:
A kdyz ma ucitel tolik funkci,proc si za kazdou neuctuje priplatek?Si vem jen chuva pro deti,ktera resi jen dospely dozor u ditete kolik bere penez a neni to jen o penezich,ale celkove je ta zodpovednost za deti obri na ucitelich..pritom by meli mit hlavni zodpovednost za deti rodice

U koho by si měl co účtovat? Dostane tolik, kolik ředitel a tabulky určí. Víc si nevydělá ani korunu, kdyby se rozkrájel. Nedivím se, že tolik učitelů se na to může vykašlat a dělají do výše svého platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.3.19 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.3.19 19:19
@hanka.br. píše:
U koho by si měl co účtovat? Dostane tolik, kolik ředitel a tabulky určí. Víc si nevydělá ani korunu, kdyby se rozkrájel. Nedivím se, že tolik učitelů se na to může vykašlat a dělají do výše svého platu.

Prave…

Neni v tabulkach doresen priplatek za inkluzi, nelze prece ji zavadet..
Neni v tabulkach priplatek za..nelze

Ja ani nechapu, jak je mozne, ze se ucitelu nikdo na nic nepta a automaticky se pocita s tim, ze ikdyz reknou ne, nebo se jim neco nelibi, tak jak kdyby se je neslyselo…

Dnesni situace v skolstvi je prinejmensim zvlastni…ja si v praci neumim ani predstavit, ze by mi navysovali praci, pripadne po mne chteli jakykoliv ukon, bez predchoziho proskoleni, zauceni a ucitele se hodi do vody a plav, treba viz inkluze a asistenti…

Příspěvek upraven 27.03.19 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
27.3.19 19:20
@hanka.br. píše:
Kolegyně - učitelky, podporujete výzvu Vidím to černě a jdete zítra v černém?

Vidím to fest černě, ale o výzvě nevím. Jdu prostudovat.

Popravdě, supluju jako drak, tak nestíhám, dnes jsem učila šest, zítra sedm, v pátek zase šest. Plus vedu odpoledne seminář.

Jojo, moc se na budoucnost těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
27.3.19 19:27
@Kralikcek píše:

Většina učitelek jsou strašně hodné holky, které prostě nemají ani povahu, ani koule na nějaký pořádný vzdor. Ani jiné být nemohou, pracují s malými dětmi, prostě to musí být hodné tolerantní holky. My, hnusné čůzy ze středních škol, to opravdu nevytrhneme.

Strašná sranda je, že přesně to jim/nám veřejnost vyčítá, přitom prvostupňové a druhostupňové učitelky musí být hodné a poddajné. Kdyby byly schopné pořádných protestů, nebyly by tak dobré učitelky, jakými jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.3.19 19:46
@hanka.br. píše:
A jaká forma by podle tebe byla přínosná, aby se na problematiku školství upozornilo? Já teˇˇd vůbec nemluvím o platech, i když dlouhodobě se obávám, že perspektivní povolání to pro mladé odborníky kvůli nim nebude, ale třeba chaos kolem inkluze je úplně skandální. Obecně se o tom mluví, ale v podstatě nic se neděje, učitelům nepomůže nikdo, učit nechce nikdo, veřejnost by učitele nahnala do fabrik, protože v nich vidí příživníky, což nikoho moc nemotivuje…a je to pořád dokola. Tohle je sice gesto ale říkám si, že aspoˇˇn něco.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
27.3.19 19:53
@samá práce píše:
Správně, čarodějnice chodí v černém. ;)

Něco na tom bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
28.3.19 08:14
@SAJ píše:
Většina učitelek jsou strašně hodné holky, které prostě nemají ani povahu, ani koule na nějaký pořádný vzdor. Ani jiné být nemohou, pracují s malými dětmi, prostě to musí být hodné tolerantní holky. My, hnusné čůzy ze středních škol, to opravdu nevytrhneme.Strašná sranda je, že přesně to jim/nám veřejnost vyčítá, přitom prvostupňové a druhostupňové učitelky musí být hodné a poddajné. Kdyby byly schopné pořádných protestů, nebyly by tak dobré učitelky, jakými jsou.

Jj,to je asi pravda…Kazda povaha s malymi detmi pracovat nemuze.

Kazdopadne je sice hezke mit hodnou pani ucitelku, ktera uci deti nejen vzdelani,ale i jak byt na sebe hodne,ale rekni mi kam to pak vede?

Kdo se teda ma za ty ucitelky postavit,aby jim nehazeli dalsi a dalsi povinnosti na hlavu jak na bezicim pase?

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
28.3.19 08:26
@Kralikcek píše:
Jj,to je asi pravda…Kazda povaha s malymi detmi pracovat nemuze.

Kazdopadne je sice hezke mit hodnou pani ucitelku, ktera uci deti nejen vzdelani,ale i jak byt na sebe hodne,ale rekni mi kam to pak vede?

Kdo se teda ma za ty ucitelky postavit,aby jim nehazeli dalsi a dalsi povinnosti na hlavu jak na bezicim pase?

:think:
Ředitel…? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
28.3.19 08:30

@iila jj.asi by to ak melo byt.Ale treba co vim v okolnich skolach,tak mame hodne pani reditelky…

A kdyby to vyresil reditel,tak asi to nebude tak dlouhodoby problem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová