Je 20 let brzo na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
22.8.15 20:14
@Raduska95 píše:
Pockej.Do ceho mi nic neni? :D to ze jsem mlada to nemusi byt tvuj nazor, tomu tak opravdu je -jsem mlada. A nezkusena? Ver, ze ve 20 nema kazdej ty zkusenosti.Tak nač to rejpání?

Eh, ona reaguje na tvoje: „A co me je do toho jak na tebe pusobi moje profilovka?“ Takže asi do toho, jak na nás působí tvá profilovka, ne? :think: A na mě tedy taky nepůsobíš zrovna jako maminka, ale jako revoltující puberťačka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:15

@Raduska95 ano,mlada je reálný fakt, ale přijde mi, ze to chce opravdu stabilní zázemí, finanční obnos, ktery vás uživí, alespon nejakou dobu, kdyby se neco stalo, mit to zařízené tak, aby jsi svým dítětem neobtěžovala ostatní a přeci jen nejakou tu vnitřní psychickou vyzralost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:17
@Litta píše:
Eh, ona reaguje na tvoje: „A co me je do toho jak na tebe pusobi moje profilovka?“ Takže asi do toho, jak na nás působí tvá profilovka, ne? :think: A na mě tedy taky nepůsobíš zrovna jako maminka, ale jako revoltující puberťačka. ;)

Ano, presne tak to bylo mysleno. Rozvazna žena, ktery vi co chce a kde jsou jejího hodnoty, si takovou fotografii nedá a zároveň nebude zakládat ci horlivě psát - ano taky jsem mlada maminka :dance: a to neni můj nazor, ale je to popsáno ve skoro každé psychologické knize :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.8.15 20:20
@Adriana.21 píše:
Ano, presne tak to bylo mysleno. Rozvazna žena, ktery vi co chce a kde jsou jejího hodnoty, si takovou fotografii nedá a zároveň nebude zakládat ci horlivě psát - ano taky jsem mlada maminka :dance: a to neni můj nazor, ale je to popsáno ve skoro každé psychologické knize :think:
:pankac: :pankac: super napsané :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.8.15 20:21
@Adriana.21 píše:
Ano, presne tak to bylo mysleno. Rozvazna žena, ktery vi co chce a kde jsou jejího hodnoty, si takovou fotografii nedá a zároveň nebude zakládat ci horlivě psát - ano taky jsem mlada maminka :dance: a to neni můj nazor, ale je to popsáno ve skoro každé psychologické knize :think:

Kdybych zazemi nemela a vse co tu pises.Tak bych do materstvi nesla. Logicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:28
@krystinka.a píše: :pankac: :pankac: super napsané :kytka:

Nemam noc proti mladý maminkam sama jsem jednou z nich, ale jsou urcite vjemy a empatie, z kterých jde ledacos usoudit a vypovídají o tech lidech.
Moje matka, me mela ve svých 21 letech, dříve na tom nebylo nic zvláštního, ale ona to psychicky neustála, chtěla se me vzdát a od te doby holt jsem vysazena na mladé, nevyzrale matky :roll: Nestydim se za to, a přiznám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.15 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.8.15 20:33
@Adriana.21 píše:
Nemam noc proti mladý maminkam sama jsem jednou z nich, ale jsou urcite vjemy a empatie, z kterých jde ledacos usoudit a vypovídají o tech lidech.
Moje matka, me mela ve svých 21 letech, dříve na tom nebylo nic zvláštního, ale ona to psychicky neustála, chtěla se me vzdát a od te doby holt jsem vysazena na mladé, nevyzrale matky :roll: Nestydim se za to, a přiznám to.

Tak to se dá pochopit, pokud máš takovou smutnou zkušenost. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.8.15 20:33

Ty jo to je poctecnicko…I ja rodila ve 20letech a v zivote bych nemenila!!! Male jsou 4roky a mam ted druhou holcicku ktere jsou dva mesice a je to to nejlepsi co nas s manzelem potkalo…Deti Vam daji tolik lasky a nic to nenahradi..Ale je fakt ze my mame po skolach ja odmakano a manzel super praci tak se mame dobre…ALE OPRAVDU PODLE ME VE 20 EXTREMNE BRZO NENI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:34
@Litta píše:
@Adriana.21 :hug:

Díky :hug: bohužel nas celkove to, jak to neustála rozdělilo a nevídáme se a ani o sobe takrka nic nevíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:36
@macisekk píše:
Ty jo to je poctecnicko…I ja rodila ve 20letech a v zivote bych nemenila!!! Male jsou 4roky a mam ted druhou holcicku ktere jsou dva mesice a je to to nejlepsi co nas s manzelem potkalo…Deti Vam daji tolik lasky a nic to nenahradi..Ale je fakt ze my mame po skolach ja odmakano a manzel super praci tak se mame dobre…ALE OPRAVDU PODLE ME VE 20 EXTREMNE BRZO NENI…

Tady se, ale uz ani tak neřeší zda je brzo, nebo neni. Vek je jen cislo, spíše se tu uz prave řeší ty okolní veci, bydlení, finance, škola, prace, pevnost vztahu atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.8.15 20:38
@macisekk píše:
Ty jo to je poctecnicko…I ja rodila ve 20letech a v zivote bych nemenila!!! Male jsou 4roky a mam ted druhou holcicku ktere jsou dva mesice a je to to nejlepsi co nas s manzelem potkalo…Deti Vam daji tolik lasky a nic to nenahradi..Ale je fakt ze my mame po skolach ja odmakano a manzel super praci tak se mame dobre…ALE OPRAVDU PODLE ME VE 20 EXTREMNE BRZO NENI…
:hug: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.15 20:41

@Raduska95 Me na profilu nic nevykoukas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.8.15 20:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.8.15 20:45
@Adriana.21 píše:
@Raduska95 Me na profilu nic nevykoukas :mrgreen:

Mas pravdu.Nic nevykoukam. Mimochodem, psala jsi ze si vysazena na mlade maminky a ted si napsala ze nejde o vek ale o finance zazemi atd..Si trosku protirecis ne? Stuj si za tim, kdyz neco napises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí