Je 20 let brzo na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
24.8.15 09:59
@Terdul píše:
Pokud vim, tak tvuj pritel je na UP taky, takze bych se nikomu nevysmivala. A fakt by me zajimalo, co si ted chodis na UP vyrizovat. RP se tam zarizuje az po porodu.

Muj pritel je nemocny takze brzdi. A co si tam chodim vyrizovat ja do toho ti je stara bela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:01
@Adriana.21 píše:
@Raduska95:lol: :lol: :lol: :lol: to říkám je divná! Uz jenom ta její fotka proste :zed: je to puberták co čeká dite :nevim: achjo

Ten pubertak co ceka dite je u ni na prvnim miste. Ten pubertak nikomu nic nezazliva a ten pubertak ma o neco v hlave vic nez ty, podle toho jak se semnou bavis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:07

Co je na mé fotce divného? Proboha.To je to nejubožejší co můžeš udělat. Já jsem se sebou spokojená. Ale jestli ty máš se sebou nějaké mindráky, tak si je neléč na mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.8.15 10:26
@Raduska95 píše:
Co je na mé fotce divného? Proboha.To je to nejubožejší co můžeš udělat. Já jsem se sebou spokojená. Ale jestli ty máš se sebou nějaké mindráky, tak si je neléč na mě :think:

Ja žádné mindraky nemam :lol: naopak, jsem vysoka, stihla, blondýna s prsama 4 a s ukončenou školou a s vlastním podnikáním :lol:, myslim, ze si na sobe nic vytknout nemohu ;) tvoje fotka je divná proto, protoze takto se prezentuje každá nactiletá na Facebooku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.8.15 10:27
@Raduska95 píše:
Muj pritel je nemocny takze brzdi. A co si tam chodim vyrizovat ja do toho ti je stara bela ;)
@Terdul
Pobírají příspěvky uz ted :lol:, ale hlavne, ze mají dite přeci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56246
24.8.15 10:37

Pockej, jste samostatni a oba chodite na UP? Ty mas tak maturu a zadnou praci za sebou? No, to je terno. A mamka ti rikala, ze ty mas byt doma a muz pracovat? Hm, pekny, hlavne ze mate mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.8.15 10:39

Holky, trochu jsem si tu početla a je to s ní složitější, než se zdá. Absence rodičů, byt jako dárek, drogy, práce na černo… Takže už bych se v tom radši moc nepitvala, tohle je velké sousto a stejně to skončí zamčením diskuse. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:40
@Adriana.21 píše:
Ja žádné mindraky nemam :lol: naopak, jsem vysoka, stihla, blondýna s prsama 4 a s ukončenou školou a s vlastním podnikáním :lol:, myslim, ze si na sobe nic vytknout nemohu ;) tvoje fotka je divná proto, protoze takto se prezentuje každá nactiletá na Facebooku :roll:

No vidis. A ja se takhle prezentuju na emiminu, protoze fb k zivotu nepotrebuju. Prijde mi ze ses trosku vic povrchni. Nejak si nezminila pritele.Ale to se neni cemu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:42
@jkra píše:
Pockej, jste samostatni a oba chodite na UP? Ty mas tak maturu a zadnou praci za sebou? No, to je terno. A mamka ti rikala, ze ty mas byt doma a muz pracovat? Hm, pekny, hlavne ze mate mimino.

Neměj péči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:43
@Litta píše:
Holky, trochu jsem si tu početla a je to s ní složitější, než se zdá. Absence rodičů, byt jako dárek, drogy, práce na černo… Takže už bych se v tom radši moc nepitvala, tohle je velké sousto a stejně to skončí zamčením diskuse. ;)
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.8.15 10:44

@Adriana.21 @Raduska95 me prijdete vadne obe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56246
24.8.15 10:44

Pockej, proc nenapises, proc oba chodite na up?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.8.15 10:45
@jkra píše:
Pockej, proc nenapises, proc oba chodite na up?

Tema diskuze je uplne jine. Ja se te taky ptam na osobni veci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56246
24.8.15 10:54

Ja na up nechodim, pracuju a tak. Boze, bila luza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
24.8.15 10:54

Chybí mi tu smajlík…co sebou práskne o zem a válí se smíchy. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie