Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul píše:
Pokud vim, tak tvuj pritel je na UP taky, takze bych se nikomu nevysmivala. A fakt by me zajimalo, co si ted chodis na UP vyrizovat. RP se tam zarizuje az po porodu.
Muj pritel je nemocny takze brzdi. A co si tam chodim vyrizovat ja do toho ti je stara bela ![]()
@Adriana.21 píše:
@Raduska95![]()
![]()
![]()
to říkám je divná! Uz jenom ta její fotka proste
je to puberták co čeká dite
achjo
Ten pubertak co ceka dite je u ni na prvnim miste. Ten pubertak nikomu nic nezazliva a ten pubertak ma o neco v hlave vic nez ty, podle toho jak se semnou bavis ![]()
Co je na mé fotce divného? Proboha.To je to nejubožejší co můžeš udělat. Já jsem se sebou spokojená. Ale jestli ty máš se sebou nějaké mindráky, tak si je neléč na mě ![]()
@Raduska95 píše:
Co je na mé fotce divného? Proboha.To je to nejubožejší co můžeš udělat. Já jsem se sebou spokojená. Ale jestli ty máš se sebou nějaké mindráky, tak si je neléč na mě
Ja žádné mindraky nemam
naopak, jsem vysoka, stihla, blondýna s prsama 4 a s ukončenou školou a s vlastním podnikáním
, myslim, ze si na sobe nic vytknout nemohu
tvoje fotka je divná proto, protoze takto se prezentuje každá nactiletá na Facebooku ![]()
@Raduska95 píše:@Terdul
Muj pritel je nemocny takze brzdi. A co si tam chodim vyrizovat ja do toho ti je stara bela
Pockej, jste samostatni a oba chodite na UP? Ty mas tak maturu a zadnou praci za sebou? No, to je terno. A mamka ti rikala, ze ty mas byt doma a muz pracovat? Hm, pekny, hlavne ze mate mimino.
Holky, trochu jsem si tu početla a je to s ní složitější, než se zdá. Absence rodičů, byt jako dárek, drogy, práce na černo… Takže už bych se v tom radši moc nepitvala, tohle je velké sousto a stejně to skončí zamčením diskuse. ![]()
@Adriana.21 píše:
Ja žádné mindraky nemamnaopak, jsem vysoka, stihla, blondýna s prsama 4 a s ukončenou školou a s vlastním podnikáním
, myslim, ze si na sobe nic vytknout nemohu
tvoje fotka je divná proto, protoze takto se prezentuje každá nactiletá na Facebooku
No vidis. A ja se takhle prezentuju na emiminu, protoze fb k zivotu nepotrebuju. Prijde mi ze ses trosku vic povrchni. Nejak si nezminila pritele.Ale to se neni cemu divit.
@jkra píše:
Pockej, jste samostatni a oba chodite na UP? Ty mas tak maturu a zadnou praci za sebou? No, to je terno. A mamka ti rikala, ze ty mas byt doma a muz pracovat? Hm, pekny, hlavne ze mate mimino.
Neměj péči ![]()
@Litta píše:
Holky, trochu jsem si tu početla a je to s ní složitější, než se zdá. Absence rodičů, byt jako dárek, drogy, práce na černo… Takže už bych se v tom radši moc nepitvala, tohle je velké sousto a stejně to skončí zamčením diskuse.
@jkra píše:
Pockej, proc nenapises, proc oba chodite na up?
Tema diskuze je uplne jine. Ja se te taky ptam na osobni veci?
Chybí mi tu smajlík…co sebou práskne o zem a válí se smíchy.
![]()