Přítel je bez peněz, mám mu nějaké dát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140243
23.7.17 14:13
@Pavelkowa píše:
A to neměl Tvůj přítel našetřenou nějakou finanční rezervu??? Kolik vám oběma je let? Jak dlouho jste spolu? Jaká je přítelova profese, co má za školu?

snad ti někdo odpoví ;) - -
kukni na datum založení diskuze ;) nyní je jim o 6 let víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
24.7.17 09:09
@Anonymní píše:
Radši anonymně,aby na to nepřišel přítel a necítil se ještě víc trapně.
Jde o to,že přítel se ocitl v situaci,kdy je doslova bez koruny.Opravdu nemá ani na to,aby si koupil třeba noviny.Práci má až od listopadu a 3 měs.jezdí aspon po melouchách,ale zaplatí nájem,benzin a telefon a nezbyde mu vůbec nic :oops: Pro mě samotnou je to hrozná představa.Sama vydělávám docela slušně,ale nevím jestli mám přítelovi nabídnout nějaké peníze půjčit,nebo mu prostě dát něco jako kapesný pro osobní potřebu?Nechci aby se cítil trapně,ale zároven mi ho je neskutečně líto,že si nemůže koupit ani rohlík.Když neni na melouchu,stará se doma o mýho psa - venčí ho a krmí.
Dnes jsem si koupila zimní boty za skoro 1 000 kč a úplně se je bojím přinést domu,ne bojim,ale mám takovej divnej pocit,že je mi líto partnera,že si sám nemůže koupit ani noviny a já takhle utrácím.
Holky,jak by jste to řešili Vy?Co mi radíte,jak se zachovat? :kytka:

Tak já bych mu půjčila..o tom přece vztah je, pomáhat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.17 12:33

Wow

@sirikit.. A spoustu lidí si to vyhledá a čte i dnes, to je, co?

• Citovat
  • Upravit
25
21.11.21 14:58

Bla

Já bych vám nedala ani Korunu půjčovat partnerovi to mi přijde divný a 1000 Kč na měsíc to nikdo nevyužije asi je vse za 1 Kč i nákup hm 1000 Kč jste fakt hustý já bych ani jedu bejt chlap tak bych vás neživil jste moc náročné a ty podmínky co máte ve vztahu já bych do toho vůbec nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.11.21 15:05
@Brigitd píše:
Já bych vám nedala ani Korunu půjčovat partnerovi to mi přijde divný a 1000 Kč na měsíc to nikdo nevyužije asi je vse za 1 Kč i nákup hm 1000 Kč jste fakt hustý já bych ani jedu bejt chlap tak bych vás neživil jste moc náročné a ty podmínky co máte ve vztahu já bych do toho vůbec nesla

Reaguješ na 10 let starý příspěvek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria