Je Jiří Drahoš podvodník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
27.1.18 12:53
@kaminky píše:
To Drahoš nedořekl, o nic jinýho nejde. Šlo o rýpnutí do Zemanova výroku, že je prezidentem dolních 10 mil, jelikož to není pravda. Početně to nevychází. Přesně polovina voličů ho vyloženě odmítá a nechce. Maj ho už od 90. let po krk. Ale on se drží v politice jak přibetonovanej, takže s ním jen tak někdo nehne.
řeknu ti to tak. Má člověk, který si pěstuje image vznešeného sofistikovaného akademika, zapotřebí neustále se konfrontovat se svým soupeřem? A on to dělá, v situacích, kdy to není vůbec na místě a kdy tam Zeman ani není přítomen! Tohle dělají moje malé děti, že různě donáší na své sourozence a poměřují se s nimi. Ale takřka 70letý ctihodný kandidát na prezidenta? To se neumí prezentovat jinak? I proto je pro mě nedůvěryhodný, příliš velký rozpor mezi sebeprezentací a reálnými činy, mimikou :nevim: Zeman je pro mě transparentnější, na nic si nehraje.
Pokud je tedy Zemanovo gró téma magrace, tak Drahošovo gró je právě Miloš Zeman. A to je hodně školácké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8301
27.1.18 13:02
@pe-terka píše: řeknu ti to tak. Má člověk, který si pěstuje image vznešeného sofistikovaného akademika, zapotřebí neustále se konfrontovat se svým soupeřem? … Tohle dělají moje malé děti, že různě donáší na své sourozence a poměřují se s nimi. Ale takřka 70letý ctihodný kandidát na prezidenta? To se neumí prezentovat jinak? …Drahošovo gró je právě Miloš Zeman. A to je hodně školácké.

1000 bodu, lepe s eto nedalo vystihnout, 70ti lety akademik v materske skolce,
proooosim, pani ucitelko, Miiilosek se mi neliiibiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.1.18 13:08
@pe-terka píše: řeknu ti to tak. Má člověk, který si pěstuje image vznešeného sofistikovaného akademika, zapotřebí neustále se konfrontovat se svým soupeřem? A on to dělá, v situacích, kdy to není vůbec na místě a kdy tam Zeman ani není přítomen! Tohle dělají moje malé děti, že různě donáší na své sourozence a poměřují se s nimi. Ale takřka 70letý ctihodný kandidát na prezidenta? To se neumí prezentovat jinak? I proto je pro mě nedůvěryhodný, příliš velký rozpor mezi sebeprezentací a reálnými činy, mimikou :nevim: Zeman je pro mě transparentnější, na nic si nehraje.
Pokud je tedy Zemanovo gró téma magrace, tak Drahošovo gró je právě Miloš Zeman. A to je hodně školácké.

Slyšela jsem názor, že pokud by byl Drahoš skutečně takový slušňák, tak první co udělá je něco jako „lidi, neblbněte, přestaňte být hnusní na Zemana, to je pod naši úroveň“ - prostě by stopnul to nenávistné šílení svých fanoušků.
Něco jako kdysi za revoluce „nejsme jako oni“, „máme holé ruce“.
Je to tak jednoduché a účinné a hodně by si šplhnul. Udělal to? Ne, naopak se k tomu přidal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8301
27.1.18 13:14
@Lucie_Sx píše: Slyšela jsem názor, že pokud by byl Drahoš skutečně takový slušňák, tak první co udělá je něco jako „lidi, neblbněte, přestaňte být hnusní na Zemana, to je pod naši úroveň“ - prostě by stopnul to nenávistné šílení svých fanoušků.
Něco jako kdysi za revoluce „nejsme jako oni“, „máme holé ruce“.
Je to tak jednoduché a účinné a hodně by si šplhnul. Udělal to? Ne, naopak se k tomu přidal.

to je trochu problem, filosofie politiky kavarniku je rozdelovat, sirit nenavist, napadat kazdeho, kdo ma jiny nazor,
jak by mohl slusny clovek prijmout podporu takove „vybrane“ spolecnsoti,
podle prislovi vrana k vrane seda, myslim, ze to vystizneji neslo napsat, nez jsi to napsala,
souhlas s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.1.18 13:45
@Pesimistaa píše:
to je trochu problem, filosofie politiky kavarniku je rozdelovat, sirit nenavist, napadat kazdeho, kdo ma jiny nazor,
jak by mohl slusny clovek prijmout podporu takove „vybrane“ spolecnsoti,
podle prislovi vrana k vrane seda, myslim, ze to vystizneji neslo napsat, nez jsi to napsala,
souhlas s tebou

je to tak. Jiří Drahoš rozhodně není ten, kdo by spoečnost stmeloval - naopak. Dneska když řekneš, že volíš Zemana, od „demokratických“ Drahošovců to pěkně slízneš. Zajímavé je, že naopak to tolik nevidím. Zemanovci jsou liberánější. Já taky nikoho za jeho volbu nenapadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.1.18 14:04

@pe-terka
Tyjo a tak to nesouhlasim. Bohužel jsem v posledních pár dnech zavítala na stránky proti Drahošovi a vážně mi bylo líto, kam až jsou lidi schopni v urážkachh zajít. Všichni tvrdí, že Drahoš lže, jenže pak vyjde rozbor debaty, kde je jasné, že mnohem víc lhal Zeman. Akorát mu to lidi víc věří. Drahoš se připravil na Zemanovy útoky a ten se tak postavil do role - já chudák starý, podívejte, jak na mě profesor útočí. Lidi zapomněli, že za to útoceni mají Zemana rádi. Prostě špatna (pro Drahoše) taktika. Teď už jen počkáme na výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.1.18 14:12
@Nika079 píše:
@pe-terka
Tyjo a tak to nesouhlasim. Bohužel jsem v posledních pár dnech zavítala na stránky proti Drahošovi a vážně mi bylo líto, kam až jsou lidi schopni v urážkachh zajít. Všichni tvrdí, že Drahoš lže, jenže pak vyjde rozbor debaty, kde je jasné, že mnohem víc lhal Zeman. Akorát mu to lidi víc věří. Drahoš se připravil na Zemanovy útoky a ten se tak postavil do role - já chudák starý, podívejte, jak na mě profesor útočí. Lidi zapomněli, že za to útoceni mají Zemana rádi. Prostě špatna (pro Drahoše) taktika. Teď už jen počkáme na výsledky…

měla jsem na mysi spíš napadání se voličů navzájem. Zde tu nevyrovnanou zkušenost jednoznačně mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.1.18 14:29

@pe-terka však jo, i na voliče se to tam chrlilo. Podle mě záleží, v jakém prostředí člověk žije. V Praze se bude víc nadávat na voliče Zemana, na venkově na voliče Drahoše. Už jen to, jak Zeman vymyslel pojem Pražská kavárna… A hodně lidí se na tom vozí. Přitom se sám narodil v Praze, na rozdíl od Drahoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.1.18 17:52

Je rozhodnuto, vyhrál MZ. S ním vyhrála i jeho žena paní Ivana, první dáma, za kterou se nebudu stydět. Na rozdíl od maloměstské tetky paní Drahošové a jejích slovních výlevů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.1.18 17:56
@pe-terka píše: řeknu ti to tak. Má člověk, který si pěstuje image vznešeného sofistikovaného akademika, zapotřebí neustále se konfrontovat se svým soupeřem? A on to dělá, v situacích, kdy to není vůbec na místě a kdy tam Zeman ani není přítomen! Tohle dělají moje malé děti, že různě donáší na své sourozence a poměřují se s nimi. Ale takřka 70letý ctihodný kandidát na prezidenta? To se neumí prezentovat jinak? I proto je pro mě nedůvěryhodný, příliš velký rozpor mezi sebeprezentací a reálnými činy, mimikou :nevim: Zeman je pro mě transparentnější, na nic si nehraje.

Hezky napsané. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.1.18 18:03

Blahopřeji panu prof. křivohubému ke krásnému druhému místu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.1.18 18:23
@Gnaar píše:
Blahopřeji panu prof. křivohubému ke krásnému druhému místu :potlesk:

výborný chemik, politicky však prázdný sud a umělý produkt politického marketingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.1.18 19:01

Jednomu nerozumím, že někdo může oslavovat člověka, který tolik lže. Já vám nevím, jsem slušný člověk, nelzu, nekradu, nepodvadim, neuplacim. A to samé bych chtěla mít na Hradě. Tak třeba příště… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.1.18 11:43

Já si naopak myslím, že to Drahošovo téma právě vůbec není, ale byl do něj tlačen svým týmem, aby se vůči Zemanovi vymezoval víc jmenovitě. Ve výsledku při tom působil naprosto nepřirozeně a prkenně. Ač nejsem Zemanovým voličem a fanouškem, tvůj názor lidsky zcela chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.1.18 11:43
@Gnaar píše:
Blahopřeji panu prof. křivohubému ke krásnému druhému místu :potlesk:

Máš tohle zapotřebí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek