Je máma alkoholička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
9.12.19 16:15

Děkuji za tip, deník alkoholičky si určitě přečtu. Jen doufám, že se mamka nedostane do takového stádia, který popisujete. I když se toho fakt bojím. Snad si to uvědomí co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.12.19 16:34
@Esblack píše:
Děkuji za tip, deník alkoholičky si určitě přečtu. Jen doufám, že se mamka nedostane do takového stádia, který popisujete. I když se toho fakt bojím. Snad si to uvědomí co nejdříve.

Ještě si najdi termín spoluzávistost. Týká se okolí alkoholika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.12.19 16:50

O té spoluzávislosti už jsem něco četl. Už si o tom hledám info nějakou dobu a já jsem právě v té fázi, že se stydím za to, že máma pije a proto nechci aby to moc nikdo věděl. Ví to jen nejlepší kamarád, jinak nikdo, ani přítelkyně ne. Raději jí k nám ani moc neberu. I když je pravda, že máma si sama dává pozor, aby to nikdo moc nevěděl. Třeba jak jsme měli tu oslavu jakože s rodinou, tak měla máma dvě skleničky. To přijela i babička, strejda s rodinou a prostě rodina širší. Ale jakmile večer odjeli, musela to máma dohnat. My bydlíme hodně daleko od rodiny, tady žádnou rodinu nemáme a stýkáme se jen několikrát do roka. Většinou ani na narozeniny ne, vždy až na Vánoce, teď přijeli protože jsem měl 18, mámě přijeli když měla třeba 30, co si tak pamatuju, ale ne každé narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová