Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem tu mezi Váma nova a snažíme se o miminko. Ale ted mam jednu otázku
![]()
S přítelem jsme meli po pul roce nechráněny sex, ten jsme meli ale uplne po pul roce poprvé, nebudu tu ted rozebírat proc po takove dobe
, ale na konci jsme dosli oba k vyvrcholení na stejno a ještě k tomu jsem mela 4 dny před MS a ted mam spozdeni 1 den, stalo se to ted 12.5.. Myslíte, že ted se ro muže podařit otěhotnět? Nebo opet bez šance?
dekuji za odpoved ![]()
@Sabi233 čtyři dny před ms je celkem pozdě, ale možný je všecko ![]()
@Sabi233 píše:
Ahoj, jsem tu mezi Váma nova a snažíme se o miminko. Ale ted mam jednu otázku![]()
S přítelem jsme meli po pul roce nechráněny sex, ten jsme meli ale uplne po pul roce poprvé, nebudu tu ted rozebírat proc po takove dobe, ale na konci jsme dosli oba k vyvrcholení na stejno a ještě k tomu jsem mela 4 dny před MS a ted mam spozdeni 1 den, stalo se to ted 12.5.. Myslíte, že ted se ro muže podařit otěhotnět? Nebo opet bez šance?
dekuji za odpoved
Ptáš se blbě…tohle nikdo nemůže vědět
![]()
Nemyslím si vůbec nic. Pokud máš pravidelné cykly, tak čtyři dny před menstruací ovulaci zřejmě nemáš, takže šance nic moc.
Udělej si třeba za 10 dní test, když MS nedorazí, teď to nemá smysl.
Jestli máš zpoždění jeden den a MS běžně pravidelnou tak už Ti to test ukáže. Mám dobrou zkušenost s testy Dr. Max. Zkusila bych to za to nic nedáš.
To že jste měli orgasmus stejně jakože nic moc neznamená. Ano, za předpokladu plodných dnů by to snad mohlo pomoci, že stahy jakoby pomohou nasát sperma, ale pokud je to v neplodné dny, což prostě 4 dny před menstruací jsou, tak je to k ničemu. Jako čekat zázraky po jednom nechráněném sexu v neplodné dny je trochu mimo. I když, třeba zrovna náhodou jsi to měla posunutý, takže nic není nemožné, ovšem pravděpodobné to není vůbec. Zpoždění jeden den nic neznamená, touhle dobou by teprve oplodněné vajíčko padalo do dělohy.
@Pluschball píše:
Jestli máš zpoždění jeden den a MS běžně pravidelnou tak už Ti to test ukáže. Mám dobrou zkušenost s testy Dr. Max. Zkusila bych to za to nic nedáš.
když byl sex před 5 dny? To neukáže nic ani kouzelný prsten princezny Arabely
Tak dekuji. Jsem v tom nova uz jsem přečetla tolik článků, ale není nad ověřené rady. ![]()
Samozrejme si nechci jeste dělat těhotenský test, jen jestli by to po tomhle bylo možný otěhotnět. ![]()
@Sabi233 píše:
Tak dekuji. Jsem v tom nova uz jsem přečetla tolik článků, ale není nad ověřené rady.
Tak si raději přečti nějakou učebnici biologie, protože vůbec nevíš, jak tělo funguje. Nic ve zlém.
@Sabi233 píše:
@radkka slusne jsem se zeptala, ale dekuju za radu
Slušně jsem ti odpověděla. Je něco špatného na tom zjistit si, jak funguje lidské tělo? Pak budeš vědět, kdy můžeš otěhotnět.
@Sabi233 spíš ne a taky bych tohle nebrala jako snahu o mimino. Jeden styk 4dny před ms je dost pozdě.
@terinka4444 toho jsem si nevšimla
vycházela jsem jen z toho jednodenního zpoždění
to pak fakt ne no… ![]()
Pořád jsem to nedostala, a zapomněla jsem zminit, ze pred rokem jsem vysadila HA a od te doby to mam nepravidelne. Akorat ted jsem to mela druhý měsíc po sobe, tak jsem si myslela, ze uz se to srovnalo, ale ještě neprisla no. ![]()