Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje dítě se udrželo přes normálně silné „menstruační“ krvácení. Někdy to skončí špatně i se špiněním. To je prostě těžko odpovědět. Moc si nejsem jistá, jak je to s tím DPO a tak, ale ještě je brzo, teď je to prostě opravdu jen na přírodě, moc toho dělat nemůžeš.
Díky
Jsem z toho jen překvapená, tak nevím, co si myslet.. A zapomněla jsem napsat, že MS by měla přijít až příští týden ve středu, tzn. že by toto nemělo být krvácení menstruační ![]()
@Anonymní píše:
DíkyJsem z toho jen překvapená, tak nevím, co si myslet.. A zapomněla jsem napsat, že MS by měla přijít až příští týden ve středu, tzn. že by toto nemělo být krvácení menstruační
To mas bezne takto dlouhou lutealni fazi, cca 18 dni? A tu ovulaci mas overenou jak? Pises, ze spinis od ctvrtka, to spinis jiz 6 dni?
No jo, tak nebuď kdyžtak zklamaná, je přirozené, že to odejde s tou MS, kdyby si se tak nehlídala, ani to nebudeš vědět. Nic ve zlém, držím palce, to je jasný ![]()
Kdyz on ma ten dr pravdu no, nic jinyho nez uzna priroda se s tim stejne vymyslet neda ![]()
Holky, já se taky vetřu s dotazem. Jsem skoro 11 měsíců od porodu, menses od února pravidelný +- jeden den. Teď v sobotu jsem ale byla trochu šokovaná. Měla jsem na wc narůžovělý toaletní papír, a tak jsem automatika naštvaná dala tampon a šla dál. Jenže pak jsem ho vyndala a tampon čistý jen s malým pozůstatkem toho narůžovění. Od té doby nic. Tento týden bych to asi měla teda dostat, dneska bych byla 29. deb cyklu. Nějaká ovulace netuším, o dítě se zatím vůbec nepokoušíme
Nevíte náhodou někdo? Nějaká zkušenost? Za jak dlouho po eventuálním zahnízdění by byl test pozitivní?
anonym numero 2 ![]()
@Cuddy píše:
To mas bezne takto dlouhou lutealni fazi, cca 18 dni? A tu ovulaci mas overenou jak? Pises, ze spinis od ctvrtka, to spinis jiz 6 dni?
Luteální fáze vychází na 16 dní, ovulaci mám potvrzenou pozitivním testem, hodně kvalitním hlenem a bolestí ![]()
A špiním od čtvrtka tak, že o víkendu trochu ustalo a pak přišlo zase včera večer a dnes ráno ta krev.
@Sibyla0 píše:
No jo, tak nebuď kdyžtak zklamaná, je přirozené, že to odejde s tou MS, kdyby si se tak nehlídala, ani to nebudeš vědět. Nic ve zlém, držím palce, to je jasný
Já bych se tolik nepozorovala, kdybych po každém utření neviděla krev ![]()
Ale jinak díky!
Ahoj holky, snažíme se o mimi, dnes by mělo být 9-10 DPO a od čtvrtka slabě špiním a někdy se mi po utření objeví na toaleťáků krev. Bylo by tak normální při uhnizďování? Vyčetla jsem, že špinění normální je, ale nevím, co ta krev
Díky za rady, nechci hned volat k DR, ten mi na vše vždy říká jeho oblíbenou frázi, to je příroda