Je normální krvácení při uhnizďování?

Anonymní
13.5.14 07:43

Je normální krvácení při uhnizďování?

Ahoj holky, snažíme se o mimi, dnes by mělo být 9-10 DPO a od čtvrtka slabě špiním a někdy se mi po utření objeví na toaleťáků krev. Bylo by tak normální při uhnizďování? Vyčetla jsem, že špinění normální je, ale nevím, co ta krev :| Díky za rady, nechci hned volat k DR, ten mi na vše vždy říká jeho oblíbenou frázi, to je příroda :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.5.14 07:47

Moje dítě se udrželo přes normálně silné „menstruační“ krvácení. Někdy to skončí špatně i se špiněním. To je prostě těžko odpovědět. Moc si nejsem jistá, jak je to s tím DPO a tak, ale ještě je brzo, teď je to prostě opravdu jen na přírodě, moc toho dělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 07:54

Díky :D Jsem z toho jen překvapená, tak nevím, co si myslet.. A zapomněla jsem napsat, že MS by měla přijít až příští týden ve středu, tzn. že by toto nemělo být krvácení menstruační :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30988
13.5.14 07:56
@Anonymní píše:
Díky :D Jsem z toho jen překvapená, tak nevím, co si myslet.. A zapomněla jsem napsat, že MS by měla přijít až příští týden ve středu, tzn. že by toto nemělo být krvácení menstruační :nevim:

To mas bezne takto dlouhou lutealni fazi, cca 18 dni? A tu ovulaci mas overenou jak? Pises, ze spinis od ctvrtka, to spinis jiz 6 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.14 07:57

No jo, tak nebuď kdyžtak zklamaná, je přirozené, že to odejde s tou MS, kdyby si se tak nehlídala, ani to nebudeš vědět. Nic ve zlém, držím palce, to je jasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.5.14 07:59

Kdyz on ma ten dr pravdu no, nic jinyho nez uzna priroda se s tim stejne vymyslet neda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 08:06

Holky, já se taky vetřu s dotazem. Jsem skoro 11 měsíců od porodu, menses od února pravidelný +- jeden den. Teď v sobotu jsem ale byla trochu šokovaná. Měla jsem na wc narůžovělý toaletní papír, a tak jsem automatika naštvaná dala tampon a šla dál. Jenže pak jsem ho vyndala a tampon čistý jen s malým pozůstatkem toho narůžovění. Od té doby nic. Tento týden bych to asi měla teda dostat, dneska bych byla 29. deb cyklu. Nějaká ovulace netuším, o dítě se zatím vůbec nepokoušíme :lol: Nevíte náhodou někdo? Nějaká zkušenost? Za jak dlouho po eventuálním zahnízdění by byl test pozitivní?

anonym numero 2 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 08:07
@Cuddy píše:
To mas bezne takto dlouhou lutealni fazi, cca 18 dni? A tu ovulaci mas overenou jak? Pises, ze spinis od ctvrtka, to spinis jiz 6 dni?

Luteální fáze vychází na 16 dní, ovulaci mám potvrzenou pozitivním testem, hodně kvalitním hlenem a bolestí :D
A špiním od čtvrtka tak, že o víkendu trochu ustalo a pak přišlo zase včera večer a dnes ráno ta krev.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 08:10
@Sibyla0 píše:
No jo, tak nebuď kdyžtak zklamaná, je přirozené, že to odejde s tou MS, kdyby si se tak nehlídala, ani to nebudeš vědět. Nic ve zlém, držím palce, to je jasný :kytka:

Já bych se tolik nepozorovala, kdybych po každém utření neviděla krev :mrgreen:
Ale jinak díky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital