Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jaký máme názor? To je ten přítel, co mu kontroluješ kapesníky na WC po masturbaci? Být na jeho místě, tak vážně u tebe doma už nejsem.
@tess50 píše: Více
Myslíš, že to je ona? Co vytahovala kapesníky ze záchodové mísy, aby k nim čichala, jestli v tom není sperma? ![]()
No možná v počáteční fázi zamilovanosti bych čekala, že se na mě bude těšit. To mi ten můj i chodil naproti k vlaku. Teď po 21 letech ani náhodou.
Wtf jaký kapesniky? to je vtip? ![]()
přečtěte si prosím vás i jiné komenty, abyste pochopila, že u někoho je to norma. proto tahle diskuze, protože vim, ze někde to norma skutečně je ![]()
@bigl píše: Více
Nevím. Jen jedna se tady pořád dokola ptá, jaký máme názor.
Řekla bych že spíš on bude očekávat, že ho doma čeká žena s nějakou dobrotou ![]()
@Anonymní píše: Více
No pokud běžně pracuji do tří a přítel do šesti, tak to ok není. Přece si kvůli slavobráně nebude brát volno. Jinak je OK rámcově vědět, kde se partner pohybuje. No a kdyby měl na ten konkrétní den domluvenou akci nebo pravidelné cvičení, tak bych se také nehroutila, že mě nečeká ve dveřích.
Příspěvek upraven 16.10.25 v 22:15
@tess50
víte co znamená slovo diskutovat?
doporučuji zjistit, pokud se vám zdá divné, že na diskuzním webu se diskutuje a vyměňují se názory ![]()
jak můžete srovnávat takový bizár s tímto tématem? já netvrdím vůbec nic, jen prostá „anketa”, jak to chodí jinde.
Já čekám že jak přijdu domů, nikdo tam nebude…super, odhodím boty, převleču se, shodim podprdu, natáhnu se na gauč a poprdim si
pak tak za hodinku mého lenošení, může přijít partner dom. Hotovo.