Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co prosím? A já snad nediskutuju? Styl dotazu byl podobný, na to jsem reagovala.
Jakoze prijede ze sluzebky, a treba hned pujde do hospody misto aby radeji pockal doma, nez se vratis z prace?
Manzel na sluzebky nejezdi, ale kdyby jezdil a vratil se domu driv nez ja z prace, tak by me nejspis z prace i vyzvedl. Nebo doma uvaril, nez se ja vratim.
@Anonymní píše: Více
Tak to ale pak mas naopak, to ty cekas doma na nej (a on ocekava, ze te najde doma na gauci
).
Hele, vyřiď kamarádce, že to není normální očekávat.
Jestli jsi sem přišla zjistit toto pro kamarádku
, tak odpověď jsme ti daly.
Záleží jak to má časově v práci anebo jestli nejde na pivo. Já se s manželem vždycky dopředu domluvím, když se delší dobu nevidíme a jsme pak celé odpoledne spolu.
@bigl Já tu nehledám odpověď
tu má každý svou a každý to má jinak..díky všem ostatním za názory, rozběhla se tu zajímavá debata ![]()
Jakoze dva dny byl na sluzebni ceste a treti den, kdyz uz je doma, tak jde ve ctyri na pivo s kamosem a neni doma v pet, kdyz ty prijdes, ale dorazi v sest?
To by mi bylo asi jedno. Doma se vetsinou domlouvame, kdyz nekdo chce prijit jindy, nez v obvykly cas, abychom proste o sobe vedeli. A jestli se uvidime po dvou dnech, nebo dva a pul, je nam obvykle tak nejak jedno. Ani jeden z nas neocekava, ze mu ten druhy bude rolovat cerveny koberec pri navratu domu.
Zajímavá debata
Máš asi hodně nezazivny život, když máš potřebu diskutovat o takové banalite. Ještě navíc asi nechápeš, že o tom, jestli má být partner doma, rozhoduje u každého páru desítky jiných faktorů…
Zajistila jsi mu na ty „čistě hypotetické“ 2-3 dny aspoň zásobu vody a mňaminek?
Vždyť to, kdy člověk dorazí domu, záleží na tom, do kolika hodin pracuje a jestli má ještě na odpoledne nějaké plány, ne? Neřeknu po pár měsících, ale po pár dnech pryč já teda své plány neruším. Ale normálně komunikujeme, napíšu chlapovi na WhatsApp - večer jdu tancovat, dej dětem večeři, těším se na tebe. A neruším naplánované tancování jen proto, že byl muž tři dny pryč a musím ho přeci přivítat. Nevím, no, v kontextu pětadvaceti let spolu mi řešit tři hodiny přijde dost legrační ![]()
Nepřišla jsem si sem pro hotovou odpověď, ale pro názory. diskuze snad není o tom, že mi někdo řekne, co si mam myslet, ale o výměně pohledů. to je rozdíl ![]()
A proc to řešíš, kdyz se te to vlastně vubec netýká? Přijde mi divné řešit treba Jaké je to žít na vesnici? Nechci tam bydlet, ale zajímá mě to ![]()