Je důležité mít VŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9019
10.12.20 16:22

@Tarjei teď už to dává smysl, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
10.12.20 21:07

@Julča001 na druhou stranu každý je jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.20 02:22

Myslím si, že kdybych dal korunu každému, kdo to celé přečetl, tak mě to nic nestojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
11.12.20 07:20
@Len123l píše:
No znam spousta vysokoslkolaku a vetsina z noch chlasta, nejsou pouzitelny v praktickem zivote a jdou arogantni. Nevim jestli je tohle zrovna lepsi spolecnost. Podle toho co pises jsi porad dite. Vykasli se na rodinh a na minulost. Jen tak ziskas sebevedomi a dospejes

To je zase argument :roll: Středoškoláci, vyučení a se základkou napříč ČR určitě chlastaj míň. A co jsi myslela tím, že každý je jiný jsem taky nepochopila. Na co je to reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 07:30
@BeachPlease píše:
Jo, VŠ důležitá je, minimálně pro společenské postavení a když přijdete o práci, tak vás na pracovním úřadě nemůžou nutit do podřadných pozic, které dělat nechcete.

VŠ nemám a že bych kvůli tomu měla nějak horší společenské postavení, jsem si teda nevšimla :nevim: a tedy radši než být dlouhodobě na pracáku, tak bych vzala nějakou podřadnou práci i s VŠ.

• Citovat
  • Upravit
942
11.12.20 09:25

@Julča001 tak on napsal ze je VS lepsi spolecnost. A tom shodil vsechny ostatni. A to ze je kazdy jiny sem myslela to jak si napsala ze jaou na tom lidi hur a jsou v pohode. Tak to co ustoji jeden nemusi ustat druhej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
11.12.20 09:38
@Len123l píše:
@Julča001 tak on napsal ze je VS lepsi spolecnost. A tom shodil vsechny ostatni. A to ze je kazdy jiny sem myslela to jak si napsala ze jaou na tom lidi hur a jsou v pohode. Tak to co ustoji jeden nemusi ustat druhej

Jo, to je samozřejmě blbost. Jak už jsem psala v jeho dřívější diskuzi, lidi bez VŠ mají sklon v lidech s VŠ často vidět to, co v nich není (ať už jedním nebo druhým směrem). Jo, to je jasný, že každý je jinak odolný, ale k psychologovi už chodí a nevidím moc posun, tak je další možnost se zkusit nějak hecnout sám. Stejně jsou ale takové rady o ničem, kdo nechce nebo není schopen, se nikdy nikam neposune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
11.12.20 09:53

@Julča001 ja byla taky takova tak vim jake je to tezky. Ale dokud se nezbali a nerekne si ze je stejny jako ostatni tak nepomuze nic to mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.12.20 13:59

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 14:05
@BeachPlease píše:
Lidi s VŠ se obecně pohybují v jiném prostředí než lidi bez VŠ, když jsi spokojená tak je to v pohodě.. Já tímhle nejsem masochista, takže rozhodně nic pod mou úroveň kde bych trpěla bych nevzala, ještě si tím kazit životopis.. ale zase to je tvoje volba, tvoje věc.

Pohybuju se v prostředí, kde jsou zhruba vyrovnané síly mezi lidmi s VŠ a středoškoláky.
Jistě v tom životopise bude vypadat líp třeba rok na pracáku místo alespoň nějakého zaměstnání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
171
11.12.20 14:13

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 14:42
@BeachPlease píše:
Jen se směj, já to mám potvrzené od lidí co v personalistice a HR pracují.

Pochybuju, že dají přednost někomu, kdo se rok flákal na pracáku a nechal se živit státem, narozdíl od někoho, kdo se snažil pracovat, byť na nižší pozici. A pokud jo, tak stejně taková firma nejspíš nebude moc kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
171
11.12.20 14:57

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 15:01
@BeachPlease píše:
Zjevně jsem ti nabourala tvé přesvědčení o tom jak to chodí, tak musíš prskat, že to musí být nekvalitní firmy, možná bys spíš měla vylézt ze své bubliny a rozšířit si obzory.

Nepotřebuju si rozšiřovat obzory tím, že budu dlouhodobě registrovaná na pracáku, hezky pobírat dávky a pohrdat rádoby podřadnou prací jen kvůli titulu. O takových lidech si myslím své a nic dobrého to není.

• Citovat
  • Upravit
171
11.12.20 15:08

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie