Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ferencak píše:
@Len123lNo, pracovnika na pobocce za sklem, ktery prijima podklady pro prevod penez na uctech neni top pozice, ale ja to tak videl. Tuto pozici mohl delat snad kazdy SŠ…
Dnes uz tato pozice skoro neni, protoze je internet banking. Dnes uz je jen bankovni poradce.
To by me zajimalo co je teda top. Chces mit sebevedomi? Prestan delat ze sebe nejlepsiho a pohrdat jinyma
Nedělám nejlepšího!!! A nepohrdám nikým.
Předevčírem jsem psal matce něco o tom, že je křivá, ale že bych si to s ní rád vyříkal, aby se vztahy normalizovaly. A jestli je to proto, že mě nemá ráda a tak…
No a dneska byl dědek celý nasupený, co jsem si to dovolil matce napsat. Že mi zavolá na sociálku a nechá mě odvézt do ústavu, že se jenom flákám a jsem jim na obtíž, ničeho si nevšimnu a tak. Že mámu, svou tak hodnou mámu musím CTÍT, ať je situace jaká chce. Že on by si kdysi v padesátých letech nedovolil říct matce ani popel, natož takový hnus, jaký jí povídám já, když je na mě tak moc laskavá.
A já jsem odpověděl, že jsem hnusný, protože je ona na mě nepříjemná a nemá mě ráda, a on, že si musím zvyknout, nebo vypadnout… Že až on umře, že stejně půjdu do ústavu, kde se o mě budou starat, protože na víc nemám…
A že ještě řeknu mámě (podotýkám že v sebeobraně!!!), jediné slovo, zavolá na sociálku a ať mě dají do ústavu, že tam mi bude dobře, budou mi tam vařit a budu spokojený ![]()
Tak místo aby matka řekla, že se se mnou sejde a prostě si jako dospělí vše vyříkáme a vše bude lepší, tak prostě žaluje starému komunistovi, aby zjednal nápravu.
Já věděl, že je křivá, ale že až takhle hrozně…???
@Anonymní píše:
@Len123lNedělám nejlepšího!!! A nepohrdám nikým.
Předevčírem jsem psal matce něco o tom, že je křivá, ale že bych si to s ní rád vyříkal, aby se vztahy normalizovaly. A jestli je to proto, že mě nemá ráda a tak…
No a dneska byl dědek celý nasupený, co jsem si to dovolil matce napsat. Že mi zavolá na sociálku a nechá mě odvézt do ústavu, že se jenom flákám a jsem jim na obtíž, ničeho si nevšimnu a tak. Že mámu, svou tak hodnou mámu musím CTÍT, ať je situace jaká chce. Že on by si kdysi v padesátých letech nedovolil říct matce ani popel, natož takový hnus, jaký jí povídám já, když je na mě tak moc laskavá.
Tak místo aby matka řekla, že se se mnou sejde a prostě si jako dospělí vše vyříkáme a vše bude lepší, tak prostě žaluje starému komunistovi, aby zjednal nápravu.
A já jsem odpověděl, že jsem hnusný, protože je ona na mě nepříjemná a nemá mě ráda, a on, že si musím zvyknout, nebo vypadnout… Že až on umře, že stejně půjdu do ústavu, kde se o mě budou starat, protože na víc nemám…A že ještě řeknu mámě (podotýkám že v sebeobraně!!!), jediné slovo, zavolá na sociálku a ať mě dají do ústavu, že tam mi bude dobře, budou mi tam vařit a budu spokojený
Já věděl, že je křivá, ale že až takhle hrozně…???
Ted piwes o necem jinem ale
Přijde mi že se jen hrabeš v nějakých starých křivdách místo abys šel za svým - sehnal si práci a vypadl od nich.
Sehnat praci neni jen tak. Byl jsem ve ctyrech nebo peti hyper- ci supermarketech, odpovidam jak na nabidky prace ve skladech, tak i na administrativni pozice, ale take na delnicke, treba manipulant v archivu, ovsem bez uspechu. Do agentury nemohu, protoze od roku 2012 ten, kdo pobira ID, se nesmi nechavat zamestnavat pracovnimi agenturami.
Chtel jsem pracovat dve hodiny denne v jedne firme kousek od meho bydliste, jako pomocny uklizec, ale taktez me nevzali. Kdyz jsem to nekomu povidal, tak posmesne rekl, ze to neni pro me, ze je to vhodne spis pro penzionovanou hajzlbabu
Ja bych to byval ale bral…
Pritom mam zivotopis podle standardu spolecneho evropskeho ramce a motivacni dopis udajne velice slusne, vecne, strucne a decentne napsany.
Jo, za posledni dva roky najit praci, to je tedy kumst ![]()
@Anonymní píše:
@pst007Sehnat praci neni jen tak. Byl jsem ve ctyrech nebo peti hyper- ci supermarketech, odpovidam jak na nabidky prace ve skladech, tak i na administrativni pozice, ale take na delnicke, treba manipulant v archivu, ovsem bez uspechu. Do agentury nemohu, protoze od roku 2012 ten, kdo pobira ID, se nesmi nechavat zamestnavat pracovnimi agenturami.
Jo, za posledni dva roky najit praci, to je tedy kumst
Chtel jsem pracovat dve hodiny denne v jedne firme kousek od meho bydliste, jako pomocny uklizec, ale taktez me nevzali. Kdyz jsem to nekomu povidal, tak posmesne rekl, ze to neni pro me, ze je to vhodne spis pro penzionovanou hajzlbabuJa bych to byval ale bral…
Pritom mam zivotopis podle standardu spolecneho evropskeho ramce a motivacni dopis udajne velice slusne, vecne, strucne a decentne napsany.
Hele, za poslední 2 roky…
Zásadně bych rozlišovala období do února 2020 vs. od března 2020. Vždyť to je přece enormní rozdíl.
Jak už jsem říkala, chápu, že NE-ideální rodinné prostředí člověka hodně ovlivní. Taky o tom něco vím… Na druhou stranu ty se musíš jakoby psychicky dostat víc do reality. Nechci rýpat - jen konstatuju fakt.
Tak ja nic nemohu najit od ledna 2019 a byl jsem za dva roky jen na ctyrech pohovorech, a to se snazim a pisu a pisu… ![]()
@Anonymní píše:
@holkazprahy1Tak ja nic nemohu najit od ledna 2019 a byl jsem za dva roky jen na ctyrech pohovorech, a to se snazim a pisu a pisu…
Aha, nevím no, v minulosti už jsi různě pracoval, tak snad zase něco najdeš. Možná to chce rozjet víc ve velkém - víc reakcí na inzeráty, víc pohovorů. ![]()
Každopádně věř tomu, že máš v pracovním životě jednu obrovskou výhodu: nejsi žena. Alespoň v tobě nikdo nevidí bohyni plodnosti a neustále neřeší kraviny jako: máš děti/nemáš děti, půjdeš na OČR/nepůjdeš na OČR, otěhotníš/neotěhotníš, zdrhneš po zaučení na MD, RD/nezdrhneš apod.
To je teprve to pravé peklo, od kterého tě ani VŠ zachránit nemusí.
Ja mel zase zkusenost, ze holku vzali na lepsi praci spis nez kluka s pitomou skolou… Ja delal pomocneho zavoznika, doplnovace a tak, a casto jsem videl ty vysmate holky, jak si chodi „v ofisackym“ a nosi se jako kdovico (jestli obskakovaly sveho sefa i ve svem volnu, ci se obcas nechavaly pro zmenu obskakovat zase jim, to uz nevim), a ja kdyz jsem na ne koukal s vyrazem, jako kdyz koukam na vykvet nove civilizace a pln pocitu, ze takoveho uplatneni a takove zeny bych take jednou chtel dosahnout, tak na me koukaly s ironickym usmevem a pohledem, co za ubozaka to na ne kouka, vzdyt je „pod jejich uroven“…
Nikdy jsem u zen nechapal, jak soudi, ale ve veku kolem dvaceti let jsou zeny asi opravdu povrchni. Kluk, ktery na ne kouka, snesl by jim modre z nebe a byl za ne rad, a mel by treba dum, penize a auto, ale ony to nevedely, a pusobil nesmele a zakriknute a prilis si neveril, tak jim budou pohrdat. Ale sebevedomy kluk a tlučhuba, ktery je protrely zalety a tydennimi romanky padesatdvakrat do roka, tak s tim by se bavily a jeste by na sebe i na nej byly hrde.
To je ten zensky instinkt, kdy pry zena pozna a oddeli „plodne seme od plev“…? To se nedivim, ze je tolik holek s ditetem zklamanych a rozvedenych, mozna jeste v dluzich, ktere jim on nadelal. NA TOHLE MI, PROSIM, ODPOVEZ!
Ale tohle me uz netrapi, tohle jsem resil ve dvaceti letech, kdy me zajimaly holky osmnact az dvaadvacet ![]()
Ted je mi to vsechno u zadku a mohu rict, ze se na me i sem tam nejaka podiva. Je to divne.
@Anonymní píše:
@holkazprahy1Ja mel zase zkusenost, ze holku vzali na lepsi praci spis nez kluka s pitomou skolou… Ja delal pomocneho zavoznika, doplnovace a tak, a casto jsem videl ty vysmate holky, jak si chodi „v ofisackym“ a nosi se jako kdovico (jestli obskakovaly sveho sefa i ve svem volnu, ci se obcas nechavaly pro zmenu obskakovat zase jim, to uz nevim), a ja kdyz jsem na ne koukal s vyrazem, jako kdyz koukam na vykvet nove civilizace a pln pocitu, ze takoveho uplatneni a takove zeny bych take jednou chtel dosahnout, tak na me koukaly s ironickym usmevem a pohledem, co za ubozaka to na ne kouka, vzdyt je „pod jejich uroven“…
Nikdy jsem u zen nechapal, jak soudi, ale ve veku kolem dvaceti let jsou zeny asi opravdu povrchni. Kluk, ktery na ne kouka, snesl by jim modre z nebe a byl za ne rad, a mel by treba dum, penize a auto, ale ony to nevedely, a pusobil nesmele a zakriknute a prilis si neveril, tak jim budou pohrdat. Ale sebevedomy kluk a tlučhuba, ktery je protrely zalety a tydennimi romanky padesatdvakrat do roka, tak s tim by se bavily a jeste by na sebe i na nej byly hrde.
To je ten zensky instinkt, kdy pry zena pozna a oddeli „plodne seme od plev“…? To se nedivim, ze je tolik holek s ditetem zklamanych a rozvedenych, mozna jeste v dluzich, ktere jim on nadelal. NA TOHLE MI, PROSIM, ODPOVEZ!Ale tohle me uz netrapi, tohle jsem resil ve dvaceti letech, kdy me zajimaly holky osmnact az dvaadvacet
Ted je mi to vsechno u zadku a mohu rict, ze se na me i sem tam nejaka podiva. Je to divne.
Ne, není to tak. Nechci hajzl. a, moje kamarádky taky nechtějí hajzl. y.
Sorry, ale už je tenhle názor o ženách tady na emiminu tak rozšířený, že už mě nebaví se k němu vyjadřovat a vyvracet ho, protože to je pořád dokola. Neber to osobně, prosím.
Dobre, ale jak je mozne, ze u zen kolem dvaceti let to tak bylo? Nebo mi to aspon tak prislo…
A libily se mi asi jine holky nez ty, ktere by na me byvaly byly hodne ![]()
@Anonymní píše:
@holkazprahy1Ja mel zase zkusenost, ze holku vzali na lepsi praci spis nez kluka s pitomou skolou… Ja delal pomocneho zavoznika, doplnovace a tak, a casto jsem videl ty vysmate holky, jak si chodi „v ofisackym“ a nosi se jako kdovico (jestli obskakovaly sveho sefa i ve svem volnu, ci se obcas nechavaly pro zmenu obskakovat zase jim, to uz nevim), a ja kdyz jsem na ne koukal s vyrazem, jako kdyz koukam na vykvet nove civilizace a pln pocitu, ze takoveho uplatneni a takove zeny bych take jednou chtel dosahnout, tak na me koukaly s ironickym usmevem a pohledem, co za ubozaka to na ne kouka, vzdyt je „pod jejich uroven“…
To je ten zensky instinkt, kdy pry zena pozna a oddeli „plodne seme od plev“…? To se nedivim, ze je tolik holek s ditetem zklamanych a rozvedenych, mozna jeste v dluzich, ktere jim on nadelal. NA TOHLE MI, PROSIM, ODPOVEZ!Ale tohle me uz netrapi, tohle jsem resil ve dvaceti letech, kdy me zajimaly holky osmnact az dvaadvacet
Ehm, nepsal jsi tu náhodou nedávno, že by sis rád pořídil pružnou, šťavnatou dvaadvacítku?
Sakra chlape přestaň už brečet, házet vinu na všechny okolo a něco se svým životem teda dělej, když jsi nespokojený. ![]()
@Anonymní píše:
To je ten zensky instinkt, kdy pry zena pozna a oddeli „plodne seme od plev“…? To se nedivim, ze je tolik holek s ditetem zklamanych a rozvedenych, mozna jeste v dluzich, ktere jim on nadelal. NA TOHLE MI, PROSIM, ODPOVEZ!
Víš co, já Ti zkusím nabídnout určitý stereotyp, ať nad tím nemudruješ dalších dvacet let.
Ve dvaceti ví většina holek houbec (stejně jako kluci). V lepším případě si uvědomuje, že nemá co nabídnout kromě toho sexu.
Na to ten nesmělý obdivovatel nedává smysl, o co mu vlastně jde, když na ni kouká jak na svatý obrázek a nic.
Ten protřelý tlučhuba je aspoň čitelný o tom, co chce. V lepším případě s nátěrem, že se zajímá i o její nitro. Tedy duševno, jsem chtěl říct. ![]()
Jak zaznělo výše, hajzla nechce žádná, ale pořád působí líp než divňous.
Záhada objasněna? ![]()
Ted uz bych na ni „mel“, kdyz je mi „u zadku“ a neposeru se z jejiho poprsi, ale zase mi jaksi ujel vlak ![]()
To si spis jen tak piskam do vetru a vzpominam a premyslim behem bezesnych noci… Budte tolerantni ![]()