Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen atková ankentka..kterou písen máte hodně rádi,.která vás dojíma?připomíná vám něco krásného??Já mám tu svoji od Guns and roses_Nowember rain
a taky Pink Floyd:Comfotably numb
ne ze by se mi libila, ale mam s ni spojeny takovy zazitek
http://www.youtube.com/watch?…
Tak dom Adele miluju Someone Like You …poslouchala jsme jí když sem zjistila,že sem těhotná…a vždy když jí slyším,vzpomenu si na ty první týdny kdy sem to vstřebávala..když jí poslouchám cítím takový souznení s malým v bříšku..dojímá mě.
Tak momentálně asi už půl roku The Story od Brandi Carlile a celoživotně Bohemian Rhapsody
![]()
Tak moje nejoblíbenější je JUMP od Van Halen občas zajdem na známé co hrajou takové pecky na taneček takže super protáhnu i tělíčko jako za mlada.
Ted momentalne Adele - Someone like you, jinak Sinead Oconnor - nothing compares 2 you, Bette Midler - rose, Guns n´roses - cry, „moje a manzova“ je Elan - ak nie si moja, krasna je i hallelujah …
Šrouby a matice od Mandrage a taky Chci zas v tobě spát od Lucie… Líbí se mi na nich, že jsou romantický, ale žádný slaďáky ![]()
ja mam tet zafixovanou od heleny vondrackove maluj zase oblrazky i kdys to neni muj styl hudby porad mne rozbreci ![]()