Je sobecké se nevěnovat hodinu denně miminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
1.9.19 11:57

Tak takova otazka by me ani nenapadla :think: Kdyby byla opravdu nutnost venovat se diteti na 100% casu, tak ani nemam tri deti. Naopak si myslim, ze jen prospeje, kdyz se mimino uci hrat si samo. Samozrejme, kdyz dite rve, je to o necem jinem, ale predstava, ze cely den podavam chrastitka, zpivam pisnicky, chovam atd. tak mi jednoznacne brzo hrabne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
1.9.19 12:06

Ne není to sobecké: Každá máma by si měla nechat něco, co bude jenom její, i kdyby to mělo být jenom minutu denně. Svět se zbláznil, je třeba se starat o dítě každou minutu a mít ho pod dohledem každou minutu a dělat tajtrlíky každou minutu abych měla pocit, že jsem dobrá matka?? Spíš přemýšlej, proč si kladeš takovou otázku? Takže ne, není to sobecké. Sobecké je mít dítě pro sebe a jen pro sebe 24/7 a nedat mu ani minutu pro sebe nenechat jej samou láskou dýchat, přiběhnout ihned na každé jeho kviknutí, a udělat z něj do budoucna závisláka..Dost tvrdě napsáno, ale dnes se úplně vytrácí zdravý rozum…promiň nic osobního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
1.9.19 12:25

Nikdy jsem se dítěti nijak zvlášť „nevěnovala“. Když plakalo, tak jsem ho nosila, když ne, tak leželo v obýváku na dece s hračkami a já jsem u toho vařila/dívala se na TV/PC/uklízela… Samozřejmě jsem na něj mluvila, přebalovala ho, oblékala, uspávala, ale že bych u něj 24/7 seděla a mluvila, ukazovala mu neustále něco, to opravdu ne. To bych ani psychicky nezvládla. Vyrostl z něj normální, chytrý, milý kluk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí