Je tady nejaka postacka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
22.1.16 13:36

Ty jo, zeptám se na to kamarádky. U nás chodí pošťačky až ke dveřím bytu a bylo to tak vždy, kam až moje paměť sahá. Podotýkám, že jsem z panelákového sídliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.1.16 13:38

U nás to chodí tak, že zazvoní dole u vchodu, řekne co nese a já holt z toho dvanáctého sjedu dolů. Žíly se mi nezkrátí a jsem ráda, že nemusím na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
22.1.16 13:39

No, chudaci postaci a postacky- bych vas, co si na ne stezujete, chtela videt kszdy den litat nahoru a dolu 12 pater :roll: to by roznaseli sz do noci. Mate schranky a podepsat pekne dolu. Maly dite jsem dala do postylky a sla jsem. Ty 3 min tam vydrzela nebo vzit sebou. Ono se to nezblazni, kdyz vyjde nemocny dite na chodbu, ne?!… :roll:

PS: postacka fakt nejsem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.1.16 13:40

My bydlíme v šestém patře (ale je tu výtah), vždycky chodím dolů, ale když se stalo, že mi spala malá, tak jsem s omluvou poprosila, jestli nevyjedou nahoru, že mi spí dítě a vždycky bez problémů…Kdyby brblali, tak bych asi řekla, ať hodí lístek do schránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21798
22.1.16 13:41

A jak ta postacka v tech obr panelacich muze vedet, kdo bydli v jakem patre. Kolikrat se naznaji ani najemnici.
Kdyz chodi k bytum, je to jeji vule, treba to tak ma rychlejsi, nez cekat, az se kazda matka vybatoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
22.1.16 13:41

Pokud má pošťačka třeba víc doporučených dopisů do jednoho paneláku, bylo by to nadlouho, než by všechny obešla. Je tak lepší, když sejdou dolů. A nemusí mít ani hodně doporučených… Mezitím než dojedete dolů, může si rozházet ostatní poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.16 13:42

Mi taky pošťačka poprvé, když mi viděla s minimiminem, říkala, zda má chodit nahoru. Ale jako ty naše 4 p bez výtahu - přeci ji nebudu mordovat :think: ale je to o lidech, kde se domluví, tam není problém. S naší bych se domluvila bez problémů, když jsem nosila já, tak to šlo taky. Ale je to o jednání, pokud na mě někdo štekal, že mam jít nahoru, tak vyfásnul lístek do schránky a nazdar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
22.1.16 13:45

@Zorbas
Ja si nestezuju, taky chodim dolu i s prckem. Jen jsem rikala, co si myslim.

• Citovat
  • Upravit
382
22.1.16 13:57

S tímto jsem naštěstí problém neměla. Byla jsem po operaci očí a prd jsem viděla, tak jsem ji požádala a bez problémů mi to donesla. Holka dostala 50kč a byli jsme obě spokojené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21798
22.1.16 14:01

Taky reseni, kdyz chci neco navic, pozadam, pak dam za sluzbu cokoladu nebo penize a myslim, ze spokojenost na obou stranach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.16 14:05
@Krťounka píše:
S tímto jsem naštěstí problém neměla. Byla jsem po operaci očí a prd jsem viděla, tak jsem ji požádala a bez problémů mi to donesla. Holka dostala 50kč a byli jsme obě spokojené :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.1.16 14:09

U nás nosí až ke dveřím. 12 pater, výtah máme. Počítám, že ji to vyjde rychleji, než dole na všechny zvonit a pak čekat, než se všichni tím jedním výtahem, který si navzájem budou krást, dostanou dolů :-D Ale kdyby nebyl výtah, tak bych běhala dolů já za ní a přišlo by mi to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
22.1.16 14:21

@mado ja nemam nevolnosti ale problemy diky kterym muzu porodit. a ona steka porad ja na ni jsem slusna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.1.16 14:21

Vždy jsem si myslela že např. u balíku do ruky to prostě znamená povinnost doručení balíku až k bytu…ale jak to tak čtu tak to byl asi omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
22.1.16 14:22
@mado píše:
A jak ta postacka v tech obr panelacich muze vedet, kdo bydli v jakem patre. Kolikrat se naznaji ani najemnici.
Kdyz chodi k bytum, je to jeji vule, treba to tak ma rychlejsi, nez cekat, az se kazda matka vybatoli.

My máme byty očíslované podle pater a stejně schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová