Je tento rok prokletý smrtí?

916
27.6.21 14:51

Je tento rok prokletý smrtí?

Servus ženský,
zdá se mi, že to vše začalo smrtí Karla Gottara, jelikož mám takový divný pocit, že jsou poslední roky prokleté. Nejdříve koronavir pak smrt Menzela (můj idol), Mrkvičky (můj idol), Skopečka (můj idol), Nesvadby (můj idol), Hegerové a pak smrt Libušky a Niny Divíškové, na kterou jsem ještě nedávno myslila. Jan Kačer byl na pohřbu Libušky a již mi přišlo divné, že je sám a pak jsem zjistila, že se stal vdovcem. Další rána to tornádo a již nic neříkám… :,(
Myslíte si, že nás Pán Bůh trestá? Že je to prokletí?
Po kterém člověku se Vám nejvíc stýská? Ženský pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
27.6.21 15:00

Ty s tím „Servus ženský“ jsi prokletí! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
27.6.21 15:02

Kdyz jsou tvoji idolove sami starci, tak se neni cemu divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.6.21 15:04

Ne, stáří lidi umírají. Klid, taky tě to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
27.6.21 15:07

To spíše moc sleduješ. Každý rok umře několik osobností. Akorát se o nich nepsalo jako o Šafránkové a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
@JohanaRottova píše:
Servus ženský,
zdá se mi, že to vše začalo smrtí Karla Gottara, jelikož mám takový divný pocit, že jsou poslední roky prokleté. Nejdříve koronavir pak smrt Menzela (můj idol), Mrkvičky (můj idol), Skopečka (můj idol), Nesvadby (můj idol), Hegerové a pak smrt Libušky a Niny Divíškové, na kterou jsem ještě nedávno myslila. Jan Kačer byl na pohřbu Libušky a již mi přišlo divné, že je sám a pak jsem zjistila, že se stal vdovcem. Další rána to tornádo a již nic neříkám… :,(
Myslíte si, že nás Pán Bůh trestá? Že je to prokletí?
Po kterém člověku se Vám nejvíc stýská? Ženský pište!

Jak mne nekdo oslovi „zenska“, tak mam hned velkou chut s nim diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653

No, já jsem to nějak tušila, že tento rok bude nejspíš ještě horší než minulý. Z více důvodu. Takže aspoň nejsem zaskočená. Je fakt, že odchází nějak moc lidí, kteří tu budou chybět tím, co uměli. Je mi líto Libušky, a teď už ještě víc jejího manžela. Milovala jsem H. Hegerovou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.6.21 15:10
@jednoslunicko píše:

To ano Hned mě to uhodilo. :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
27.6.21 15:13

@JohanaRottova a? Holt lidí umírají, umírali a umírat dál budou. Zvlášť ti staří a nemocní. Že je idol, tak neznamená nesmrtelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
27.6.21 15:17

Jmenovaní idolové byli staří, umřeli by dřív nebo později. Holt se toho letos sešlo víc naráz. Přírodní katastrofy byly, jsou a budou. Ani s tím nemá rok 2021 nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.6.21 15:18

Jo, je to tvůj trest za to “servus ženský” a prznění mateřskýho jazyka. Něco s tím udělej nebo bude hůř… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
19983
27.6.21 15:24

Najdi si mladší idoly, u starších lidí, zvlášť nemocných, to fakt není divné, že umírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
27.6.21 15:30

Není. To samé bylo loni, předloni a tak dále zpět.
Stárneme a více si smrti všímáme.

Pokaždé si takto vzpomenu na rok 1988, kdy zemřelo hodně lidí okolo mého otce. Ten už pak říkal, že v místním krematoriu ho paní ve dveřích zdravila jménem (nadsázka; ten rok tak byl více jak 10×).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
27.6.21 15:33
@jednoslunicko píše:

Mám moji medikaci změnit na servus robky? ;)
I když by to bylo porušení miminkovských tradicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.6.21 15:33

Ano, od podzimu bohuzel zemrelo vice lidi, nez by muselo. Ale neni to zadny Bozi trest :mrgreen:
A ze umiraji znami lide… umiraji stari znami lide. Vyhledej si treba Janu Stepankovou v prosinci 2018, zacatkem roku 2019 Ludek Munzar a dalsi a dalsi (rok 2019 byl plodny)… jednoho dne umre kazdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová