Je to normální v 16ti letech?

Anonymní
12.2.24 01:47

Je to normální v 16ti letech?

Zdravím
Je normální, že jsem se v 16 ti letech ještě s nikým nelíbal a ani neměl sex? Všichni kamarádi kolem mě už měli několik holek jen ja jsem zatím neměl ani jednu, myslím si že je to hlavně kvůli tomu, že jsem na svůj věk trošku tlustší (měřím 187 cm a mam 91 kg) :nevim:. Jinak holky se mi strašně líbí a pořád si představuju jak se s nějakou líbám nebo jak s nějakou mám sex. Myslíte si, že je to v 16ti letech normální nebo ne? ( Budu rád za všechny odpovědi ) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
12.2.24 01:51

Ahoj, ano, je to úplně normální, že v 16 ještě nemáš holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
12.2.24 03:03

Ano a většina z tvého okolí kecá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
12.2.24 06:35

Jdi běhat, do posilky, naberes svaly a sebevědomí  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
12.2.24 06:43
@lucynka25 píše:
Jdi běhat, do posilky, naberes svaly a sebevědomí ;)

Na to jsem slysela dobry vtip:). Mas spatnou naladu, bez behat a zjistis, ze mas i spatnou fyzicku :mrgreen:.

Ne, delej co te bavi a neposlouchej vychloubace:). V 16 jich melo sex naproste minimum:). 187 a 91 kg neni nic hrozneho, jsi trochu chlap a ne hubenej prcek, to bude asi duvod, proc ti kamaradi zavidi a tak se vychloubaji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
12.2.24 07:40

Ano, je to normalni. Co mi normalni moc neprijde je to, ze to musis psat na maminkovsky web :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
12.2.24 07:50
@Anonymní píše:
Zdravím
Je normální, že jsem se v 16 ti letech ještě s nikým nelíbal a ani neměl sex? Všichni kamarádi kolem mě už měli několik holek jen ja jsem zatím neměl ani jednu, myslím si že je to hlavně kvůli tomu, že jsem na svůj věk trošku tlustší (měřím 187 cm a mam 91 kg) :nevim:. Jinak holky se mi strašně líbí a pořád si představuju jak se s nějakou líbám nebo jak s nějakou mám sex. Myslíte si, že je to v 16ti letech normální nebo ne? ( Budu rád za všechny odpovědi ) :)

Klid, v tomhle věku je normální, že si kamarádi honěj triko :mrgreen: To všechno přijde neboj. Jestli se sebou nejsi spokojený, tak na sobě začni makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
12.2.24 07:51
@Dendiss píše:
Ano, je to normalni. Co mi normalni moc neprijde je to, ze to musis psat na maminkovsky web :lol:

Proč? Že se to tady jmenuje emimino, neznamená, že se to tady točí jen kolem mimin a maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caroline_cari
12.2.24 13:55

Co by na tom mělo být nenormálního prosimtě, hodně chlapů nemá ženskou ani ve čtyřiceti.. :nevim: jestli ti vadí to jak vypadáš, začni něco dělat dokud jsi mladý :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
809
12.2.24 17:12

Ano, je to normální. Nic si z toho nedělej a jestli nejsi sám se sebou úplně spokojen, začni cvičit nebo běhat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.24 19:18

@caroline_cari Už 4 měsíce chodim do posilovny :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.24 19:19

V 16 jsem se cítila stejně :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení