Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucynka25 píše:
Jdi běhat, do posilky, naberes svaly a sebevědomí
Na to jsem slysela dobry vtip:). Mas spatnou naladu, bez behat a zjistis, ze mas i spatnou fyzicku
.
Ne, delej co te bavi a neposlouchej vychloubace:). V 16 jich melo sex naproste minimum:). 187 a 91 kg neni nic hrozneho, jsi trochu chlap a ne hubenej prcek, to bude asi duvod, proc ti kamaradi zavidi a tak se vychloubaji
.
Ano, je to normalni. Co mi normalni moc neprijde je to, ze to musis psat na maminkovsky web ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím
Je normální, že jsem se v 16 ti letech ještě s nikým nelíbal a ani neměl sex? Všichni kamarádi kolem mě už měli několik holek jen ja jsem zatím neměl ani jednu, myslím si že je to hlavně kvůli tomu, že jsem na svůj věk trošku tlustší (měřím 187 cm a mam 91 kg). Jinak holky se mi strašně líbí a pořád si představuju jak se s nějakou líbám nebo jak s nějakou mám sex. Myslíte si, že je to v 16ti letech normální nebo ne? ( Budu rád za všechny odpovědi )
Klid, v tomhle věku je normální, že si kamarádi honěj triko
To všechno přijde neboj. Jestli se sebou nejsi spokojený, tak na sobě začni makat.
@Dendiss píše:
Ano, je to normalni. Co mi normalni moc neprijde je to, ze to musis psat na maminkovsky web
Proč? Že se to tady jmenuje emimino, neznamená, že se to tady točí jen kolem mimin a maminek.
Co by na tom mělo být nenormálního prosimtě, hodně chlapů nemá ženskou ani ve čtyřiceti..
jestli ti vadí to jak vypadáš, začni něco dělat dokud jsi mladý
![]()
Ano, je to normální. Nic si z toho nedělej a jestli nejsi sám se sebou úplně spokojen, začni cvičit nebo běhat. ![]()
Zdravím
. Jinak holky se mi strašně líbí a pořád si představuju jak se s nějakou líbám nebo jak s nějakou mám sex. Myslíte si, že je to v 16ti letech normální nebo ne? ( Budu rád za všechny odpovědi ) 
Je normální, že jsem se v 16 ti letech ještě s nikým nelíbal a ani neměl sex? Všichni kamarádi kolem mě už měli několik holek jen ja jsem zatím neměl ani jednu, myslím si že je to hlavně kvůli tomu, že jsem na svůj věk trošku tlustší (měřím 187 cm a mam 91 kg)