Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co si pořád píšete, že i půldenní výpadek komunikace vyvolá podezření? vy nechodíte do práce?
Jo, ta zadaná a tebou podvádí svého přítele. Ty podvadis, pokud jsi slíbil některé z těch žen věrnost. Buď to nějak rozseknes sám a nebo se v tom budeš plácat a vyřeší se to časem za tebe, ale třeba ne k tvé plné spokojenosti. ![]()
@Karamba2020 píše:
A co si pořád píšete, že i půldenní výpadek komunikace vyvolá podezření? vy nechodíte do práce?
Nevyvolava podezreni, nikdy me z niceho nepodezirala, je hodne tolerantni, neni to zadna stihacka. Jen kdyz si pul roku napiseme jednou za hodinu a ja se ted najednou v 6 večer odmlcim, musi ji to byt divny. Pred tim, nez jsem ro ukončil, tak jsme si i pred den volali hodinove telefonaty. Nakupovali jsme spolu, resili co v práci. Proste porad bylo o cem psat. Ted uz to neni tak caste, ale za hodinu si parkrat napiseme.
@Anonymní píše:
Zdravim, muzu znat vas nazor na nasledujici situaci? I kdyz je mi jasny, ze me tu sejmete.
Udrzoval jsem vztah se zadanou hodnou holkou, ktera je s pritelem fakt je kvuli detem a verim ji to, dava mi cist konverzace, resime jejich vztah nevztah. Na vse je sama, přítel jen fotbal a kamaradi, casto je doma sama, spi oddelene. Rekla mi, ze pokud s nim zacne spat, my to spolu skoncime a stejne tak, ze kdyz ji si někoho najdu, abych ji to rekl. Jezdil jsem za ni pul roku 3× tydne, jedna cesta skoro hodina, videli jsme se max hodinu a ja jel zas domu. Parkrat do mesice jsme se videli treba 4 hodiny u me, asi 4× za pul roku spolecne stravena noc. No, nevidel jsem v tom budoucnost, tak jsem to ukoncil. Nasel jsem si kamaradku s vyhodami, ktera vic nechce. S tou prvni nas to porad k sobe tahne, tak jsme se zase zacali vidat a ted se nejak placam mezi oběmi. Kdyz jsem s jednou, mam hrozny vycitky vuci druhe, porad na ni myslim a vubec se nemuzu soustředit. Taky je to hrozne narocny na logistiku a uz nevim, jak vysvetlovat puldenni vypadky komunikace (neustale si piseme), a to, ze s jednou chci porad pouzivat kondom i kdyz ona nechce. S obemi je mi dobre a s kamaradkou, ktera je sama, travime vic casu, nez s tou, ktera by se mnou chtela byt, ale chce nejdriv zaopatrit deti.Vlastne ani nevim, proc to sem pisu. Mozna doufam, ze me poplacate po ramenou a reknete, ze nedelam nic spatnyho. Nebo me tu sejmete a ja budu mit koule na to, to s jednou ukoncit.
A kterou miluješ a chces s ni žít?
@Snowpaw píše:
Jo, ta zadaná a tebou podvádí svého přítele. Ty podvadis, pokud jsi slíbil některé z těch žen věrnost. Buď to nějak rozseknes sám a nebo se v tom budeš plácat a vyřeší se to časem za tebe, ale třeba ne k tvé plné spokojenosti.
Oni uz ani neberou, ze jsou partneri, ale spis spolubydlici. Ona ma sve aktivity o vikendu, on taky, dokonce zacali delat vyuctovani nakladu a jedou pul na pul. Ale je fakt, ze si oficialne nerekli, ze je konec.
Tak pokud si ani jedné neslibil že nebudeš s jinýma tak ty nikdo ho nepodvadis… ![]()
@Malá bobina píše:
A kterou miluješ a chces s ni žít?
Miluju? Muzu milovat nekoho kdyz spim s nekym jinym? Urcite me to vic tahne k te zadane s kterou nemuzeme byt tak, jak chceme
@Vladusxx píše:
Tak pokud si ani jedné neslibil že nebudeš s jinýma tak ty nikdo ho nepodvadis…
Zadane jsem slibil, ze pokud si nekoho najdu, reknu ji to. Nicmene takove veci se slibovat nemusi, ne? S byvalou manzelkou jsme si taky neslibili vernost, ale byla to samozrejmost.
@Anonymní píše:
Zdravim, muzu znat vas nazor na nasledujici situaci? I kdyz je mi jasny, ze me tu sejmete.
Udrzoval jsem vztah se zadanou hodnou holkou, ktera je s pritelem fakt je kvuli detem a verim ji to, dava mi cist konverzace, resime jejich vztah nevztah. Na vse je sama, přítel jen fotbal a kamaradi, casto je doma sama, spi oddelene. Rekla mi, ze pokud s nim zacne spat, my to spolu skoncime a stejne tak, ze kdyz ji si někoho najdu, abych ji to rekl. Jezdil jsem za ni pul roku 3× tydne, jedna cesta skoro hodina, videli jsme se max hodinu a ja jel zas domu. Parkrat do mesice jsme se videli treba 4 hodiny u me, asi 4× za pul roku spolecne stravena noc. No, nevidel jsem v tom budoucnost, tak jsem to ukoncil. Nasel jsem si kamaradku s vyhodami, ktera vic nechce. S tou prvni nas to porad k sobe tahne, tak jsme se zase zacali vidat a ted se nejak placam mezi oběmi. Kdyz jsem s jednou, mam hrozny vycitky vuci druhe, porad na ni myslim a vubec se nemuzu soustředit. Taky je to hrozne narocny na logistiku a uz nevim, jak vysvetlovat puldenni vypadky komunikace (neustale si piseme), a to, ze s jednou chci porad pouzivat kondom i kdyz ona nechce. S obemi je mi dobre a s kamaradkou, ktera je sama, travime vic casu, nez s tou, ktera by se mnou chtela byt, ale chce nejdriv zaopatrit deti.Vlastne ani nevim, proc to sem pisu. Mozna doufam, ze me poplacate po ramenou a reknete, ze nedelam nic spatnyho. Nebo me tu sejmete a ja budu mit koule na to, to s jednou ukoncit.
Ještě nechápu jak ma jako žena zaopatřovat deti, kdyz se normálně s otcem na všem domluví a stačí se odstěhovat? Proc je pak nezaopatřite už spolu? A ona te miluje? Kdyby tě milovala a ma to doma jak ma, tak je davno s tebou, vse ostatní jsou vymluvy.
@Anonymní píše:
Miluju? Muzu milovat nekoho kdyz spim s nekym jinym? Urcite me to vic tahne k te zadane s kterou nemuzeme byt tak, jak chceme
Chlapi dokáži spát s vice zenami. Prostě si u te druhe představuješ tu prvni. Pro chlapy je důležité ukojeni potreb, jinak by byli věrní te co ji milují… až za hrob. Bohužel osobní zkušenost.
@Malá bobina píše:
Ještě nechápu jak ma jako žena zaopatřovat deti, kdyz se normálně s otcem na všem domluví a stačí se odstěhovat? Proc je pak nezaopatřite už spolu? A ona te miluje? Kdyby tě milovala a ma to doma jak ma, tak je davno s tebou, vse ostatní jsou vymluvy.
Chce, aby deti byly v blizkosti otce (vesnice za Prahou), ted maji spolecny barak, kazdy plati pul hypo a zatim nema takovou praci, aby zvladla podnajem. Praci bude v nasledujicich mesicich menit, pak uz podnajem zvladne.
@Anonymní píše:
Zadane jsem slibil, ze pokud si nekoho najdu, reknu ji to. Nicmene takove veci se slibovat nemusi, ne? S byvalou manzelkou jsme si taky neslibili vernost, ale byla to samozrejmost.
Nemusí…vzdyt jste byli a jste jen milenci, s tou první. Tam si kazdy může delat co chce. A propos kdyz ma někdo dlouhodobě oddělené ložnice, zajímalo by me, jakym zazrakem začne s tím partnerem zase spat, jak ti tvrdila ta první.
@Anonymní píše:
ale můžete, kdyby chtěla, tak můžete. Nebyla by jediná žena na planetě, která žije s někým jiným než biootcem dětí.
Proč přesně s ním zůstává?
@Malá bobina píše:
Nemusí…vzdyt jste byli a jste jen milenci, s tou první. Tam si kazdy může delat co chce. A propos kdyz ma někdo dlouhodobě oddělené ložnice, zajímalo by me, jakym zazrakem začne s tím partnerem zase spat, jak ti tvrdila ta první.
Nezacne s nim spat, tomu verim. Tam uz je to ztracene. Rikala mi, ze kdyby s nim zacala spat, ze by to se mnou ukoncila.
Udrzoval jsem vztah se zadanou hodnou holkou, ktera je s pritelem fakt je kvuli detem a verim ji to, dava mi cist konverzace, resime jejich vztah nevztah. Na vse je sama, přítel jen fotbal a kamaradi, casto je doma sama, spi oddelene. Rekla mi, ze pokud s nim zacne spat, my to spolu skoncime a stejne tak, ze kdyz ji si někoho najdu, abych ji to rekl. Jezdil jsem za ni pul roku 3× tydne, jedna cesta skoro hodina, videli jsme se max hodinu a ja jel zas domu. Parkrat do mesice jsme se videli treba 4 hodiny u me, asi 4× za pul roku spolecne stravena noc. No, nevidel jsem v tom budoucnost, tak jsem to ukoncil. Nasel jsem si kamaradku s vyhodami, ktera vic nechce. S tou prvni nas to porad k sobe tahne, tak jsme se zase zacali vidat a ted se nejak placam mezi oběmi. Kdyz jsem s jednou, mam hrozny vycitky vuci druhe, porad na ni myslim a vubec se nemuzu soustředit. Taky je to hrozne narocny na logistiku a uz nevim, jak vysvetlovat puldenni vypadky komunikace (neustale si piseme), a to, ze s jednou chci porad pouzivat kondom i kdyz ona nechce. S obemi je mi dobre a s kamaradkou, ktera je sama, travime vic casu, nez s tou, ktera by se mnou chtela byt, ale chce nejdriv zaopatrit deti.
Vlastne ani nevim, proc to sem pisu. Mozna doufam, ze me poplacate po ramenou a reknete, ze nedelam nic spatnyho. Nebo me tu sejmete a ja budu mit koule na to, to s jednou ukoncit.