Je tu nějaká extrémně potetovaná žena 30+ s nadváhou ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
14.11.17 23:13

@Tiger-lily Presto,ze tetovani neni muj soudek, ver, ze na zapad od cr jsou mnohdy hodne pokerovani lide vzdelani a hoodne v pohode…presne jak pise „sexynohy“…my, starsi rocniky bychom si mozna-ja uz jo :D, mely nazor trochu poupravit, uz je nacase :?…to co pises, je z poloviny pravda a z poloviny uplne mimo…dnes uz jo…delfini, ctyrlistky a i love you uz je paseee-nadsazka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
14.11.17 23:14
@Sexynohy píše:
Tak má to pro ni nějaký vnitřní význam zřejmě. Třeba byla v těžké situace a jediný kdo jí v tu chvíli zbyl byl věrný pes. Ale celkově nepobírám dotaz. Nejsem tetovací nadšenec, ale když se to těm lidem líbí, tak proč ne.
Mě daleko víc irituje několik zlatých (byť decentnějších) prstenů na jedné ruce. Nejvíc to vidím u žen 50,60+. Dokonce mě to irituje víc než jakékoli tetování (vyjma rasistického). Nikdy mě nenapadlo pídit se po důvodu proč tyto prsteny (pro mě nevzhledné) nosí. Beru to tak, že se jim to zrátká líbí.
Sice na tvé otázce vlastně nevidím nic špatného, ale na druhou stranu mě to v dnešní době udivuje.
Mám ráda lidi, co jsou dobří, nelžou a neintrikují. Jestli jsou dvousetkiloví, ujetí a nosí kopu zlatých prstenů, je mi fuk, nikdy mě to nenapadlo řešit :pankac:

skvele :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.17 23:19
@Sexynohy píše:
Nemají ho, nebo alespoň není bežně vidět. Jsou to prostě ženy, které jely stylem :studium, ápráce, makání na sobě samé, krásný vzhled. Některé výše postavený manžel a dítě/děti. Někdy to na mě působí, jako by ty další části života zkrátka ani nevnímaly. Teď kolem 35, jako kdyby se „probraly“ a vidí, že to co dělaly prostě nestačí k tomu, aby byl jejich život sám o sobě velmi dobrý. Že život je třeba žít každý den, že v něm jsou perné chvíle při kterých nejsou vždy krásné a že snaha a tvrdá práce někdy nestačí.
:nevim: tak život je asi věčné hledání a nalézání. když nenalézání, tak je to špatné :D ale potvrzuješ, že i ty, které nejsou úplně sebejisté a tápou, ale splňují předchozí kritéria, nejsou nějak pokérované.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.17 23:24
@lajovka píše:
@Tiger-lily Presto,ze tetovani neni muj soudek, ver, ze na zapad od cr jsou mnohdy hodne pokerovani lide vzdelani a hoodne v pohode…presne jak pise „sexynohy“…my, starsi rocniky bychom si mozna-ja uz jo :D, mely nazor trochu poupravit, uz je nacase :?…to co pises, je z poloviny pravda a z poloviny uplne mimo…dnes uz jo…delfini, ctyrlistky a i love you uz je paseee-nadsazka ;)

zase k tomu - polovina souhlas a polovina ne.
první část - ano, patřím taky ke generaci, kdy tetovací salony byly akorát bory a mírov.
druhá část - znám vzdělané lidi i na západ odsud a pokérovaní nejsou. a to, co píšu, považuju za součást nějaké kultury, jak už jsem tu napsala a s tím souvisí i tělesná kultura a duševní zdraví. Zrovna já mám kulturu těla, ducha a estetično nastaveno tak, že mi do něj kérky nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
14.11.17 23:31
@Tiger-lily píše: :nevim: tak život je asi věčné hledání a nalézání. když nenalézání, tak je to špatné :D ale potvrzuješ, že i ty, které nejsou úplně sebejisté a tápou, ale splňují předchozí kritéria, nejsou nějak pokérované.

No tyto high ženy nejsou a „plácají se v tom“. Ty pokérované věděly co chtějí, šli si za tím, ale tak nějak jinak. Dokázaly přijmout i okolnosti, které k nim nebyly milosrdné, vyrovnaly se s tím a jely dál. To ty nepokérované ne. Ale zase nechci paušalizovat, že pokérovaná high žena zvládá vše levou zadní a ta bez kréky ne. Jen to tak v mém okolí vypadá.
Spíš jsem tím chtěla říct, že ta teze, že štíhlá hezká a dbající o sebe je spíše ta úspěšná. Na první pohled okouzlí, snadněji dostane co chce, ale časem okolí už nestačí, že je krásná. Potřebují ženu flexibilní do nepohody, schopnou shodit sama sebe, která dokáže jít s „kůží na trh“ a tam prostě ty ženy kolikrát selhávají. Vždyť jsou přece krásné, vzdělané a dosáhly vysokých cílů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.17 23:41

@Sexynohy :) to už se v tom moc babráme asi. nějak chápu, kam tím míříš, ale to je spíš popis jakési krize - možná s dětmi, po mateřské, partnerské… některá krásná, vzdělaná a s vysokými cíli očekává od svého okolí servis, jiná je do nepohody. nevím, shodit sama sebe, to by snad neměl nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
15.11.17 00:20
@Tiger-lily píše:
@Sexynohy :) to už se v tom moc babráme asi. nějak chápu, kam tím míříš, ale to je spíš popis jakési krize - možná s dětmi, po mateřské, partnerské… některá krásná, vzdělaná a s vysokými cíli očekává od svého okolí servis, jiná je do nepohody. nevím, shodit sama sebe, to by snad neměl nikdo…

já si zas myslím, že k pohodovému žití, je to dobrá vlasnost :mrgreen: Ale jinak máš pravdu, asi už jsme to „rozbabrary“ dost. Tak už toho asi necháme co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.17 06:04
@Sexynohy píše:
No tyto high ženy nejsou a „plácají se v tom“. Ty pokérované věděly co chtějí, šli si za tím, ale tak nějak jinak. Dokázaly přijmout i okolnosti, které k nim nebyly milosrdné, vyrovnaly se s tím a jely dál. To ty nepokérované ne. Ale zase nechci paušalizovat, že pokérovaná high žena zvládá vše levou zadní a ta bez kréky ne. Jen to tak v mém okolí vypadá.
Spíš jsem tím chtěla říct, že ta teze, že štíhlá hezká a dbající o sebe je spíše ta úspěšná. Na první pohled okouzlí, snadněji dostane co chce, ale časem okolí už nestačí, že je krásná. Potřebují ženu flexibilní do nepohody, schopnou shodit sama sebe, která dokáže jít s „kůží na trh“ a tam prostě ty ženy kolikrát selhávají. Vždyť jsou přece krásné, vzdělané a dosáhly vysokých cílů…

takovou paušalizaci hezkých(štíhlých) vzdělaných žen jsem už dlouho nečetla. Kde je řečeno, že hezká chytrá holka není i do nepohody? Že by zase příklad v údajných kamarádkách, kterých máš okolo sebe hodně? Tyhle holky jsou daleko dál než pokérované soci, co ničeho nedosáhlo a sebevědomí si, jak zde řečeno prvoplánově, zvyšuje kérkama, pokud možno viditelnými, aby se jaksi pochopilo, že je tvrďák. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
15.11.17 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
15.11.17 10:30

@BlaZenkaB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to mi nedelejte takhle po ranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová