Je tu někdo kdo si řekl, měla jsem zůstat u 1 dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.11.16 21:28

Ne nelituji, že máme tři, naopak jsem ráda, že jsou při sobě vekove. Nedovolila bych si tak myslet ze strachu, že něco přivolám a některému se něco stane. Někdy se mi stane, že když myslím negativně privolam si to. Takže každé protivné myšlence se vyhybam.
Ale zas na druhou stranu byla jsem doma 6,5r. a ten poslední rok rodicaku jsem dobrovolně přistoupila na nabídku práce, která mi přišla, cili od 2r. nejmladsiho.
Potřebovala jsem se už zaměřit i na něco jiného něž jen být kvocna domaci.
Už jsem si přišla tak zdegenerovana. Práce nám prospěla všem. Já si našla další smysl, jak se angažovat, dostala jsem impulz vrátit se do školy.
Prichazi další motivace. Uz bych nikdy tak dlouho doma nezůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.16 21:36

Ještě musím dodat, my jsme po svatbě byli rozhodnuti, že budeme mít jen jedno dítě. Takovy byl plán, máme tri :-D. Zpětně si říkám jaké sobecké rozhodnutí by jsme udělali. Žádná dovolená, nic nenahradí ty sourozence. Naší drží při sobě, jsou parťáci. Navíc, kdyby byla holka zůstala sama to by dostala od rodiny vše co si zamane, byla by rozmazlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
26.11.16 06:31

Byvalo by asi praktictejsi, kdybychom zustali u dvou. Ja bych teda asi byla nestastna, ja touzila vzdycky po trech, ale nyni vidime, jak je klima doma vyrazne lepsi, kdyz mame nekdy jen dva - kterekoli z nich. Samozrejme jedno dite= zadne dite. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.11.16 19:25
@Pudloslava píše:
Byvalo by asi praktictejsi, kdybychom zustali u dvou. Ja bych teda asi byla nestastna, ja touzila vzdycky po trech, ale nyni vidime, jak je klima doma vyrazne lepsi, kdyz mame nekdy jen dva - kterekoli z nich. Samozrejme jedno dite= zadne dite. :-)

Tak to záleží na úhlu pohledu. :D Když máme doma jen čtyři (což je jen o prázdninách když jsou starší na táborech popř. v zimě na lyžáku) tak si připadáme s manželkou nějak bezprizorní. Klima je u nás nejlepší při „plné“ sestavě. ;) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
26.11.16 21:05
@Fofrník píše:
Tak to záleží na úhlu pohledu. :D Když máme doma jen čtyři (což je jen o prázdninách když jsou starší na táborech popř. v zimě na lyžáku) tak si připadáme s manželkou nějak bezprizorní. Klima je u nás nejlepší při „plné“ sestavě. ;) :D :D

no s takovou se asi rozvedete, az se posledni odstehuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.11.16 09:18
@Pudloslava píše:
no s takovou se asi rozvedete, az se posledni odstehuje :-)

Přijdou vnoučata. :lol: :lol: Nebo si najdeme jinou zábavu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
30.11.16 18:11

@MisaHanuska těžko říct, pochybuju že to bude jiné :-) i až mu bude třeba devět a stane, že druhé stále ještě nebude, tak nedokážu odhadnout, jak to budu cítit. Já vím, že s mimčem nemusí skončit veškerý aktivivty, co obvykle se synem podnikáme, ale zatím to takhle cítím, že s jedním jsem naprosto spokojená. KOneckonců o sourozence se mu už postaral tatínek :-D takže když je syn u táty, zažívá tam zase naopak výhody toho sourozeneckého souznění a já vím, že úplně sám už nebude, i kdybych já se rozhodla, že další nechci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
1.12.16 12:45

@Pájinka25 To nikdy nedokážeš odhadnout dopředu. Mám kamarádku, její syn má právě dnes 16 let a ona už dobrých 6 let touží po druhém dítěti. Moc si chce ještě užít to miminko. Takže v člověku to rozhodnutí musí nejdřív uzrát. Já jsem věděla, že chci víc dětí od začátku a děkuji osudu, že jsem potkala chlapa stejně smýšlejícího. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí