Je tu někdo koho měl táta/máma už jako starší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35487
1.7.19 15:40

Vekovy rozdil 27 let vas jednou rozhodne dozene. I kdyby byl sebevetsi sportovec, za dvacet let to bude dedek a ty budes v nejlepsim veku, porad jeste mladsi nez je on ted. S tak starym chlapem bych si dite opravdu neporidila. Je uplne fuk, jak vypada ted a jak se bude starat o male dite za par let, v dobe jeho puberty ho dite nejspis bude mit na haku…
Mam v okoli jeden par, kde on je o zhruba stejne let starsi. Jenze se brali v dobe, kdy ona mela dospele dite…a zadne uz spolu nemaji. On na svuj vek vypada relativne zachovale, ale proste je mu osmdesat, ma za sebou dva infarkty a lehkou mrtvici a vedle ni vypada jako jeji otec…Ji je neco malo pres padesat, vypada mladsi nez skutecne je…na dovolenou uz muzou tak maximalne na chalupu a letosni stehovani ho malem stalo zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.7.19 15:44

Ja mela starsiho otce, kdyz jsem se narodila mamce bylo 35 a tatovi 56. Dite tohle neřeší, jestli má staré nebo mladé rodiče. Nikdy mě to nenapadlo, že by bylo něco špatně. Teď mám manžela o 22 let starsiho a máme 9m dítě. Manželovi je 50. Nezměnila bych nic. Jsem šťastná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
1.7.19 15:45

@Bábrdl já jsem ale nikde nenapsala, že se o své první dvě děti nestaral :roll: i dle slov jeho bývalé, se kterou máme skvělý vztah. Šli od sebe opravdu z jiných důvodů. Dětem se věnoval i tehdy, jen prostě teď si to jinak užívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.7.19 15:46
@35ja píše:
Gott, Janda další a další děti mají ve starším věku, pokud se na to cítí proč ne…nic proti tomu nemám…

Gott a Janda kdyz zaklepou backorama, tak jejich deti jsou financne zabezpecene na zbytek zivota.

Ono mit ve dvaceti doma sarmantniho padesatnika je o necem jinem nez byt tricitka s cerstvym duchodcem (i kdyz dotycny bude muset makat i v duchodu) a takova ctyricitka se sedmdesatnikem uz tak sexy nevypada. Nedovedu si predstavit, ze bych ve svem veku mela doma petasedmdesatileteho dedka :poblion: a to o nejakem sexu ani nemluvim…

A taky si nedovedu predstavit sedesatnika co s desetiletym potomkem lyzuje, vyleti, jezdi na kole ci na bruslich…

• Citovat
  • Upravit
36556
1.7.19 15:47
@Aduš8 píše:
@Bábrdl já jsem ale nikde nenapsala, že se o své první dvě děti nestaral :roll: i dle slov jeho bývalé, se kterou máme skvělý vztah. Šli od sebe opravdu z jiných důvodů. Dětem se věnoval i tehdy, jen prostě teď si to jinak užívá.

Jasně, promiň. Teď mi to došlo, jak to vyznělo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
1.7.19 15:51

@Bábrdl v pohodě, ono to taky tak často bývá. Já třeba měla tátu mladého, kašlal na nás, v téměř šedesáti si našel třicítku se dvěma malými dětmi a z těch se opravdu mohl po… A to ani nebyly jeho. A vlastní vnoučata ho téměř nezajímají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
1.7.19 15:53
@Kresatkovi píše:
Ja mela starsiho otce, kdyz jsem se narodila mamce bylo 35 a tatovi 56. Dite tohle neřeší, jestli má staré nebo mladé rodiče. Nikdy mě to nenapadlo, že by bylo něco špatně. Teď mám manžela o 22 let starsiho a máme 9m dítě. Manželovi je 50. Nezměnila bych nic. Jsem šťastná. ;)

Tak mozna je prave stari otce duvod, proc mate zase starsiho partnera. Mozna to dite neresi, dokud mu neumre na prahu dospelosti… Nebo mu jako cerstve dospely misto uzivani si svobodneho zivote musi hledat Alzheimer centrum…

Příspěvek upraven 01.07.19 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.7.19 15:54

Jasněže „věk člověka dožene“. Jenže jaký má smysl vzdát se vztahu, který tě činí šťastným a být sama, aby tě za dvacet let „nedohnal věk“. Za tu dobu může být kdokoliv zůčastněný mrtvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.19 15:54

Není tomu tak dávno, co jsem se dozvěděla, že můj otec (je mu 65 let) čeká dítě se svou přítelkyni (té je 35 let). A evidentně je jim úplně jedno, co si kdo myslí nebo nemyslí. Oba mají z těhotenství radost. Já už tolik sice ne, ale vlastně mi do toho nakonec nic není.
Nechápu, jak si někdo může pořídit dítě v tak pozdním věku. A nechápu ani ji, že si s dědečkem pořídila mimčo (jakoby už žádní jiný muži na světě nebyli). :nevim: Ale je to jejich věc, ne? Takže jestli jste spolu šťastní, nic vám nechybí a umíš si představit, že až ti bude 35 a budeš pořád velmi mladá, on už bude opravdu v důchodovém věku, tak se vykašli na okolí a dělej co si myslíš je správné pro vás dva :)
Jen ještě dodám, že můj taťka je ještě pořád sportovec. Věnuje se naplno všem koníčkům - tenis, auta apod. jako za mlada, jestli ne ještě víc. Ale věk je na něm už i přesto znát.

*Prosím nechat anonym, nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.7.19 15:55

Moje kolegyne ma pry stejne starou dceru, jak je jeji nejmladsi sestra (kolem 30r.) a je nevlastni.
Ale nestykaji se, celou jeho novou rodinu i jeho samotneho smazala rodina ze zivota.
Ja si celou dobu myslela, ze jeji otec davno nezije, kdyz o nem vubec nemluvi. Zije, ale nikdo o nej nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.7.19 15:58
@Hanka1 píše:
Gott a Janda kdyz zaklepou backorama, tak jejich deti jsou financne zabezpecene na zbytek zivota.

Ono mit ve dvaceti doma sarmantniho padesatnika je o necem jinem nez byt tricitka s cerstvym duchodcem (i kdyz dotycny bude muset makat i v duchodu) a takova ctyricitka se sedmdesatnikem uz tak sexy nevypada. Nedovedu si predstavit, ze bych ve svem veku mela doma petasedmdesatileteho dedka :poblion: a to o nejakem sexu ani nemluvim…

A taky si nedovedu predstavit sedesatnika co s desetiletym potomkem lyzuje, vyleti, jezdi na kole ci na bruslich…

Mému otci je 60+ a slibuje vnukovi, že ho naučí lyžovat. Na bruslích a kole je jak doma.
Ale kdybych takového šedesátníka potkala, děti bych s ním už neplánovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.7.19 16:00

@Hanka1 zaklepat backorama může stejně tak mladej..To není argument
To je váš názor a vaše věc, já vám ho neberu.
Vidíte a já znám pár sedesatniku co své děti berou na kolo třeba do alp, bruslit, lyžovat. A znám několik tricatniku co své děti neberou nikam a sedí doma jak pecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.7.19 16:01

Babicku meli jeji rodice jako benjaminka skoro k padesatce, vychovavali ji spis jako vnouce, laskave, s klidem a rozvahou. Vzpomina na ne moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 16:01
@Anonymní píše:
S budoucím manželem spolu čekáme dítě. Mně je 22 a jemu bude v srpnu 49. Když jsem to řekla rodině nebo kamarádům, že se budeme brát a čekám miminko tak mi začali říkat, že to dítě bude chudák, že se mu budou ostatní děti smát a že oni by nechtěli mít takhle starýho tátu. Já si nemyslím, že by to, že je starší znamenalo, že nebude dobrej táta.
Je tu někdo koho měl rodič takhle pozdě? Smál se vám někdy někdo nebo vadilo vám to nějak? Už mě nebaví jak do mě pořád hučí, nevím čeho chtějí dosáhnout. Já bych jim aspoň chtěla dokázat, že to tak není.

Nauč se nějakou frázi, kterou tyhle „všeználky“ odpikneš a víc se tím nezabývej :hug: S úsměvem jim třeba řekni, že vaše dítě rozhodně chudák nebude, protože bude mít dva milující rodiče, co pro něj udělají cokoliv. Tímhle vůbec nemá smysl se nějak zaobírat. Lidi budou mít vždycky na něco kecy.
Nás měli naši ukázkově brzo (ve třídě jsme měli vždy nejmladší rodiče). S tátou jsme se míjeli, protože celé naše dětství rozjížděl podnikání domů chodil v noci. Moc jsme si ho neužili. Ve školce se mi smáli za tlustou mámu, jedna holka ji nazvala dřevem (ony si děti vždy něco najdou). Tak jsem se s ní porvala a roztrhla jí svetr… :mrgreen: Ale rozhodně jsem se za ni nikdy nestyděla! No a nakonec se naši (ačkoliv pro všechny ideální pár) asi po 24 letech rozvedli. Holt se jim změnila povaha od těch 22 let, nebo kdy se poznali.
Znám mnoh párů s dětmi, co byli věkově pár let od sebe a rozvedli se. Pak znám jeden o 22 let a jsou spolu stále (jemu už přes 70) a že si prožili dost tragédií :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.19 16:02

Mám chlapa, kterýmu je 56 let. Milujeme se. Mladyho bych už nikdy nechtěla. Nepije, nechodí do hospod a hlavně jsme si vyhovovali po všech stránkách. Taky jsme byli domluveni, že žádné další dítě nechceme ani jeden. Mám z předchozího manželství jedno a můžu říct, že dcera mého partnera zbožňuje, kdežto tatínka pomalu nesnáší, za to jak se k ní choval. Je jí 6.
Otehotnela jsem s ním a jsem teď v 8 měsíci. A stará se dokonale. Byť sme to nechtěli ani jeden, zvážili jsme situaci. Stalo se, stalo a tak jsme se rozhodli že si prcka necháme.
Okolí nás neodsuzuje. A kdo bude, tak ať si zamete před svým prahem.
A že by mi chyběl pohled na mladého chlapa? Haha :mrgreen: ani náhodou. Když vidím, co je to v dnešní době za idi… :roll: jsem spokojena a že se o něj budu časem starat no a co? Vašeho mladého chlapa, když ho srazí auto a bude na tom zle, tak taky budete muset. Není vše jen o věku.
Jo a mimo jiné, sex máme skvělej, naopak nejlepší, který jsem kdy zažila. Amen.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML