Je tu někdo koho měl táta/máma už jako starší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
1.7.19 18:55
@Pandulka píše:
Takže až tvému bude 50, tak rozvod? Nebo mladší jako bokovka a konec sexu s manželem? Já si tohle nějak neumím představit. Mně jde o toho konkrétního člověka a dokážu akceptovat, že stárne (stejně jako já). Proto myšlenka mít s ním něco až mu bude 70 mě fakt nepobuřuje…

ale on NEBUDE starnout stejne jako ty. O tom to cele je.

A jinak, me se ta situace, ze ja budu mlada a on starej olezlej dedek stat fakt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 18:57

@Pandulka hlavně mě pobavil fakt, kdyby ji chlap řekl, hele sorry si po porodu, máš ji vytahanou, musím si najít nějakou která ještě nerodila. Nebo sorry ale ty strie na břichu po dětech máš hrozný, to se nedá. Protože takhle většina chlapu opravdu i přemýšlí. No mého kazdeho podvedla a dokonce jedna utekla s prachama a už ji nikdy neviděl. To je smůla že schytal zrovna mě, která po něm nic nechce kupovat :mrgreen: a peníze máme společné a dohromady, což za svých 55 let zažil po prvé. :mrgreen: taky má rozvod za sebou mimo jiné. Jeho rodiče ho donutili se oženit ve 26 letech. A za půl roku se rozvedl. Protože dáma mu nechávala službu na nádobí, rozuměj úplně narvanej dřez a valela se doma, kdežto on drel jak kůň… Hmm a že vztahy nevychází, to se děje běžne. Ale počkej, karma, to bude pak sesup. Většinou u téhle dam se pak objevují diskuze typu… Utekl mi s mladší nebo nechce se mnou po X letech spát, nebo připadám mu stará, nebo manželovi přijde náš sex po 20 letech nudný… Atd 😂
A upřímně lituji toho chlapa, který má takovou bytost doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 18:59
@LaPaloma píše:
Chápeš, že já stárnu s ním? Až on bude mít ty defekty, tak já taky, bude to vyrovnané? Jsem mladší než on a on už po těch letech nemá to pružné mladé tělo bez vrásek. Já taky nemám vzhled jako ve 20, ale jsem se sebou velmi spokojená. Ale dala jsem si šanci jako mladá ochutnat i mladého chlapa. Já říkám, že vám to bude těžce chybět, až budete mít kolem 40 a vaši chlapi budou k nepoužití. Nechcete pochopit, nevadí.
Každopádně - já měla mladého ve svém mladém věku, nyní jako starší mám staršího chlapa ve věku toho vašeho, a jedinej opravdu starší chlap, kterej je hezkej, starej a přitažlivej, je nedostižný George Clooney. :mrgreen: :mrgreen: To je můj tip.
Jinak já i manžel se držíme v dobré kondici, jak fyzicky, tak vzhledově oproti vrstevníkům. Máme později pořízené děti. Vůbec si neumím představit, jak bych musela duševně zestárnout, abych chtěla starce. Nějaká přitažlivost ve vztahu být musí. Na to většina žen přichází až když je pozdě, bohužel. Jestli chcete řešit životní nehody, nemoci, kdo koho kvůli nemoci opustí kvůli jizvě - no ono to do tohoto tématu zcela nepatří a s věkem nesouvisí. Souvisí to s povahou otce jedné dámy, ona tu vlastnost okamžitě přisoudí každému a ze strachu jde do starce, který ji samozřejmě neopustí, protože nic nezíská.
Na vašich vztazích vaši chlapi jen vydělali, na rozdíl od vás. Budou mít při troše štěstí oddané pečovatelky, kterým k práci kolem dětí přibude nerudný dědek a doma poušť v ložnici. Říkám, vraťte se k této diskuzi za 10-15 let. Budete mít jiný názor než dnes.
Přečtěte si tuhle diskuzi za 10 - 15 let.

Tak nepřišla si na žádnou novinku..všichni stárneme se svými partnery..kromě Benjamina Buttona :lol: Jinak nemá cenu s tebou debatovat. Máš pro mě naprosto zvrácené životní názory založené na povrchnosti, takže diskuse s tebou pro mě postrádá smysl. :palec: Ani nejsem schopna to dočíst…takový příspěvek plný jedu a snězení šalamounova ***** mě číst nějak nebaví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2947
1.7.19 19:00

@LaPaloma tak určitě :mrgreen: teď si to odhadla úplně přesně. Kdyby mě chlap nepritahoval tak s ním nebudu. Amen. A momentálně dělá pecovatele on mě, když jsem před týdnem přišla o ledvinu. Ještě něco? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:02

@Pandulka to je furt dokola že? A že si starší chlap může najít mladší a vyměnit ji, ji asi nedochází… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 19:02
@warita píše:
ale on NEBUDE starnout stejne jako ty. O tom to cele je.A jinak, me se ta situace, ze ja budu mlada a on starej olezlej dedek stat fakt nemuze.

Jojo.on nebude stárnout jako já. Zatímco on zestárne o 10 let, já ve stejném časovém úseku jen o 2 roky. Sorry, ale za mě čas je spravedlivý ke všem stejně a můj chlap stárne úplně stejně jako já. I za 20 let budeme mít mezi sebou stále stejný věkový rozdíl..překvapivě…

• Citovat
  • Upravit
21593
1.7.19 19:05
@Pandulka píše:
No tak jestli má manžel naopak zálibu ve starších a svraštělých tělech, tak je to vlasně manželství zn. ideál :palec: Jestli ne, tak je to jít se v 50 (radši 40, to už kůže povoluje) preventivně zahrabat, aby na mě nemusel koukat…

LOL, svrastela. Pipinu mam v super stavu a na brichu ani jednu strii. Ve svych skoro 40 letech mam postavicku a nepokazilo mi to ani tehotenstvi. Bude to asi tim, ze mam super elasticitu kuze, o ktere si muze lecktera mlada holka nechat zdat.

A treba ma manzel rad svrastele, pockej, zeptam se ho. Rika, „at nejses absurdni“. Pak se zasmal a prej uz sam zacina byt trochu svrastely. No je fakt, ze uz nevypada, jako v 20, kdyz jsme se potkali. Ale jeho vzhled nebyl ten duvod, proc jsem si ho pro sebe ulovila. I kdyz atraktivni je dost, ale jeho duse je jeste atraktivnejsi. Holt jsem mrcha :cert: a umim si vybrat a ve stari se budu mit na co koukat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:06

@Pandulka si se zbláznila ne? Ty budeš vypadat, že budeš starší jen o 2 roky a on minimálně o 30 let… To nevíš? :pankac: ( ironie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.7.19 19:07
@Pandulka píše:
Jojo.on nebude stárnout jako já. Zatímco on zestárne o 10 let, já ve stejném časovém úseku jen o 2 roky. Sorry, ale za mě čas je spravedlivý ke všem stejně a můj chlap stárne úplně stejně jako já. I za 20 let budeme mít mezi sebou stále stejný věkový rozdíl..překvapivě…

ne nestarne, kdyz ty budes vypadat na 40, on bude vypadat na 70. Takze bude mezi vami 30 let a tim padem nestarne jako ty. Starl by primerene tobe, kdyby jste byli stejne stari. Takto tam bude disparita jako svina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.7.19 19:07
@Pandulka píše:

Ne, opravdu se nejedná s rovnoměrné stárnutí. Na něm zub času vykoná větší dílo za stejný časový úsek. To průměrně inteligentní žena ví a dobře tuší. Věk není jen číslo, to si můžeš říkat právě zhruba do 60, pak to jde hodně dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:08

@warita jak vypadá pipina v super stavu? Koukáš na ni do zrcátka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 19:09
@Mysis píše:
@Pandulka hlavně mě pobavil fakt, kdyby ji chlap řekl, hele sorry si po porodu, máš ji vytahanou, musím si najít nějakou která ještě nerodila. Nebo sorry ale ty strie na břichu po dětech máš hrozný, to se nedá. Protože takhle většina chlapu opravdu i přemýšlí. No mého kazdeho podvedla a dokonce jedna utekla s prachama a už ji nikdy neviděl. To je smůla že schytal zrovna mě, která po něm nic nechce kupovat :mrgreen: a peníze máme společné a dohromady, což za svých 55 let zažil po prvé. :mrgreen: taky má rozvod za sebou mimo jiné. Jeho rodiče ho donutili se oženit ve 26 letech. A za půl roku se rozvedl. Protože dáma mu nechávala službu na nádobí, rozuměj úplně narvanej dřez a valela se doma, kdežto on drel jak kůň… Hmm a že vztahy nevychází, to se děje běžne. Ale počkej, karma, to bude pak sesup. Většinou u téhle dam se pak objevují diskuze typu… Utekl mi s mladší nebo nechce se mnou po X letech spát, nebo připadám mu stará, nebo manželovi přijde náš sex po 20 letech nudný… Atd 😂A upřímně lituji toho chlapa, který má takovou bytost doma.

No vidim to stejně. Představa mít doma někoho, kdo tolik řeší vzhled a hnusí se nad staršími lidmi…no nechtěla bych to doma :? My teď koukali na reportáž o pani jen s 1 rukou, jnak bez končetin. A já prohlásila, že je to hrozný, že bych to nedala a radši se zabila. Načež ten můj se na mě vyděšeně podíval s tím, co to proboha řikam, že by se o mě staral. Ale koukám, že některé dámy zde by mě pod ten vlak ještě strčily asi.. Ale tak hlavní, že ten jejich byl panic čistý jak lilie :palec: :mrgreen:

@Mysis píše:
@Pandulka to je furt dokola že? A že si starší chlap může najít mladší a vyměnit ji, ji asi nedochází… :nevim:

No jo..holt někteří mají tak pokřivený pohled na svět, že je zbytečné s nimi diskutovat… :mavam: Aspoň si člověk uvědomí, že má být rád za své normální kamarády a rodinu, kteří člověk soudí dle jejich charakteru a povahy, nikoliv dle množství kolagenu ve tkáních :lol: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2892
@Anonymní píše:
S budoucím manželem spolu čekáme dítě. Mně je 22 a jemu bude v srpnu 49. Když jsem to řekla rodině nebo kamarádům, že se budeme brát a čekám miminko tak mi začali říkat, že to dítě bude chudák, že se mu budou ostatní děti smát a že oni by nechtěli mít takhle starýho tátu. Já si nemyslím, že by to, že je starší znamenalo, že nebude dobrej táta.
Je tu někdo koho měl rodič takhle pozdě? Smál se vám někdy někdo nebo vadilo vám to nějak? Už mě nebaví jak do mě pořád hučí, nevím čeho chtějí dosáhnout. Já bych jim aspoň chtěla dokázat, že to tak není.

Ahoj…sice jste od sebe o dost let, ale i tak si nic z těch názorů tady nedelej.Nam taky nikdo nevěřil a jen nas pomlouvali…mně je 42,manželovi 57…Máme spolu skoro 9ti letou holčičku a každý z prvních manželství, dospělé děti…A víš co, jsme šťastný a to už krásných 12 let. Oba jsme narozenim dcery omladly, je to úžasný a akční táta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

@warita a teď mi řekni. Moje ex tchyne a tchán. Věkový rozdíl 2 roky. Tchyně vypadá na 70 ačkoliv ji je 58 let. A tchán vypadá na 40. Kde je chyba? V metrixu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.7.19 19:10
@Mysis píše:
@warita jak vypadá pipina v super stavu? Koukáš na ni do zrcátka? :think:

tim jsem myslela, ze neni ani vytahana, ani poskozena porodem. :P

Myslela jsem, ze o tom je rec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit