Je tu někdo koho měl táta/máma už jako starší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2947
1.7.19 19:10

@Gábííí přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.7.19 19:13
@Mysis píše:
@warita a teď mi řekni. Moje ex tchyne a tchán. Věkový rozdíl 2 roky. Tchyně vypadá na 70 ačkoliv ji je 58 let. A tchán vypadá na 40. Kde je chyba? V metrixu? :nevim:

a to mam vedet jak? Genetika? Ztrhana zivotem? Nestara se o sebe? Vima toho zoufale prehanis a ten 30 lety vekovy rodil proste neocuras. Ale vsak vy na to prijdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:13

@warita já teda nevím jak vypadá poškozená porodem a taky nevím, jak vypadá vytahana. Dala jsem to jako příklad. :mrgreen: dělala jsem pečovatelku v domově seniorů a asi by ses divila kolik je tam chlapu, který ještě stojí. Bez viagry. Teda vidět jsem to nemusela :mrgreen: ale často chodíme na koncerty a tam se setkávám s chlapama, který tvrdí, že ženská po porodu je béčkové zboží a odmítají je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:14

@warita strhana životem není. Byla celý život doma a starala se o dvě děti… Jen jsem tím chtěla říct, že ne vždy to vypadá že je chlap starší. Jestli spolu ještě spí nevím a ani vědět nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 19:16
@warita píše:
ne nestarne, kdyz ty budes vypadat na 40, on bude vypadat na 70. Takze bude mezi vami 30 let a tim padem nestarne jako ty. Starl by primerene tobe, kdyby jste byli stejne stari. Takto tam bude disparita jako svina.

A zase jsme u toho…pro tebe je stárnutí jen a jen vzhled. Alfa a omega žití a stárnutí je vzhled. Tak v tom se fakt neshodnem.
A jestli za 20 let bude namísto o 24 let vypadat o 30 let starší je mi fakt u zadku. Stejně jak mi tam je teď to, že teď vypadá taktéž starší… Ostatně vzhledem k četnosti rakoviny budu už třeba dávno pod drnem :think:

• Citovat
  • Upravit
2947
1.7.19 19:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
1.7.19 19:21

@Mysis děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
1.7.19 19:26
@Gábííí píše:
Ahoj…sice jste od sebe o dost let, ale i tak si nic z těch názorů tady nedelej.Nam taky nikdo nevěřil a jen nas pomlouvali…mně je 42,manželovi 57…Máme spolu skoro 9ti letou holčičku a každý z prvních manželství, dospělé děti…A víš co, jsme šťastný a to už krásných 12 let. Oba jsme narozenim dcery omladly, je to úžasný a akční táta!

jenže tady se řeší rozdíl víc jak čtvrt století což už je fakt hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
1.7.19 19:26
@warita píše:
a to mam vedet jak? Genetika? Ztrhana zivotem? Nestara se o sebe? Vima toho zoufale prehanis a ten 30 lety vekovy rodil proste neocuras. Ale vsak vy na to prijdete.

A kdes přišla na to, že se snažím ten věkový rozdíl očůrat? Já si naprosto uvědomuju výhody i nevýhody vyššího věkového rozdílu. Počítám s tím, že stát se může cokoliv, že asi mi chlap nevydrží do mých případných 100 narozenin, že třeba začne dědkovatět za pár let, že možná za pár let bude mít problém se sexem, že vypadá už teď starší vím taky. Stejně tak počítám, že za 10-20 let budu hlavním živitelem rodiny já. Nebo myslíš, že časem přijdu na nějakou osvětovou myšlenku, která mě doteď nenapadla? Nebo snad to vypadá, že žiju v tom, že chlap mi mládne a jeho věk se zastavil? Máš nějaké nepoznané životní moudro ohledně věkového rozdílu, co by mě mohlo šokovat (nebo mi rovnou můžeš prozradit, na jakou novinku že to časem přijdu) a motivovat mě dát naše budoucí dítě radši hned k adopci? :lol:
Já aspoň vim na čem jsem. :mrgreen: Otázkou je, zda si ty s malým věkovým rozdílem nebo mladším chlapem uvědomují, že vše výše jmenované může přijít u jejich chlapa taktéž za pár let..

• Citovat
  • Upravit
21593
1.7.19 19:27
@Pandulka píše:
A zase jsme u toho…pro tebe je stárnutí jen a jen vzhled. Alfa a omega žití a stárnutí je vzhled. Tak v tom se fakt neshodnem.
A jestli za 20 let bude namísto o 24 let vypadat o 30 let starší je mi fakt u zadku. Stejně jak mi tam je teď to, že teď vypadá taktéž starší… Ostatně vzhledem k četnosti rakoviny budu už třeba dávno pod drnem :think:

a to jsem rekla kde? Pro mne je starnuti o VSEM. Ano, i o vzhledu, ale i o sexualnim zivote, o chuti do zivota vseobecne, o tom, ze se nachazime ve stejne zivotni fazi, prozivame ty stejne zazitky poprve a spolecne. A ze zestarneme spolu a ja nebudu vdovou v 50 nebo jeste hur, pecovat treba 10 let o senilniho manzela.

Protoze pokud ti neni znamo, pokud mezi tebou a partnerem je 25-30 let rozdil, tak se nachazite v uplne jinych fazich zivota. A kdyz tobe bude 40 a budes chodit do prace, budes aktivni a plna zivota, elanu a planu do budoucnosti, tak on bude v duchodu a na sklonku sveho zivota. Jasne, delej si iluze, jak jemu se to nestane a on bude super aktivni a vydrzi mu to minimalne do 90. Klidne se lzi do kapsy. Sama pak uvidis.

Vic uz k tomu nereknu. Pokud jse natolik odtrzene od reality a schovavate se pred neuprosnou realitou, tak jakekoliv argumenty padaji na hluchou pudu. Samy si to musite zazit a taky zazijete. Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
1.7.19 19:28
@Pandulka píše:
A jestli za 20 let bude namísto o 24 let vypadat o 30 let starší je mi fakt u zadku. Stejně jak mi tam je teď to, že teď vypadá taktéž starší… Ostatně vzhledem k četnosti rakoviny budu už třeba dávno pod drnem :think:

jako nevím za mě at si dělá kdo chce co chce, partner je starší ale ne teda o tolik to bych totiž musela mít chlapa starýho jak můj táta ale nejde jen o vzhled přece ale člověk je víc unavenej, chce mít svůj klid a když ho nemá je nervozní atd atd

a vyhody a nevýhody…mě by zajímaly ty výhody :think:

Příspěvek upraven 01.07.19 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:30

Já prostě zírám. I můj partner čte tyto příspěvky a sám řekl, by si o některé z diskutujících neoprel ani kolo. Nehodlám se ve svém stavu rozčilovat.
Přesto, kde žena nebo celkově muž můžou brát jistotu, že se jim vztah nerozpadne?
Furt se tady řeší staří chlapi a mladý holky nebo obráceně nebo stejný věk. A kolik těch párů skončilo u soudu? Absolutně neschopný se na něčem domluvit a vydiraji ještě své děti?
Mimo jiné, fakt se vztah točí jen kolem sexu? Já si úplně dokážu představit ho nemít. Netouzim po tom zase tak moc, že bych musela jít někam a vyhledávat zmíněné pevné pero.
Zaplať pan bůh, že každý máme hranice někde jinde a to i včetně svého chování. To že jsme zbyly pro starší partnery jen my, není pravda. Vidím to ve svém okolí. A že toho mého bali spoustu ženských.
Naproti tomu, i když žena má dost sexu, podvede, v dnešní době žádná novinka a u chlapa to samé. Je tedy opravdu věkový rozdíl tak zásadní? Když i mladí se podváději? Když i 30 lety chlap ztratí zájem o sex? A jeho partnerka si to musí vybrecet aby něco bylo a stejně to stojí za prd?
Kolik máte článku a příběhu, kdy chlap opustil svoji ženu a šel za mladší? Nebo obráceně?
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:32

@warita tak to si mě pobavila. Víš o tom, že demence se může projevit i ve 40 letech? A víš o tom že Alzeihamer to samé? Tak bacha na slova… Ono to totiž nepřichází jen v 60 nebo 70…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
1.7.19 19:34

@Mysis jenže s věkem se to riziko demence zvyšuje a vztah bez sexu =spolubydlící, kamarádi ale ne partneři nebo manželé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.7.19 19:39

@Ravedd jistě že se zvyšuje. Já mám akreditovaný kurzy na demenci a stárnutí a sama na vlastní oči jsem viděla chlapa, kteremu bylo 43 let a měl už velké projevy starecke demence. Nevěděl ani, že se má najíst. A víš jak to dopadlo? Jeho o 4 roky mladší žena ho strčila do ústavu. Tomu se říká láska? Ani náhodou. Vztah bez sexu - je taky možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí