Je tu, prosím, mezi námi lékárník?

111
5.6.18 19:25

Je tu prosim mezi nami lekarnik ?

Ahojda. Byl nam doporucen k uzivani rybi tuk, konkretneji eye q. Partri mezi drazsi. Je tato znacka opravdu nejlepsi ci ji lze uspesne zamenit? Forma olej ( pro mâle ditko). Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31084
5.6.18 20:26

Spis si procti diskuse o Eye Q, je jich tu spousty, myslim, ze i v nejake nekdo levnejsi alternativu zminoval. Nekterym lidem to pomohlo, jinym ne. Ja to detem taky chvili davala, ale u nas efekt nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.6.18 20:44

@Solni Syn dostava Omega 3 Premium od dr. Maxe, dcera tekutou formu.. olej v lahvi Möllers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
5.6.18 21:02

Dávala jsem dceři. Po cca 3 měsících bylo vidět zlepšení, pak jsem přešla na Möllers a b_komplex a zase se trochu zhoršila… :roll:
Anebo už na ní prostě nemám sílu… :nevim:
Teď zrovna mám vyhučenou díru do hlavy, skáče jak…ve zlým snu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.2.19 08:32

Vaginální laktobacily

Dobrý den, prosím o doporučení pokud budete vědět. Mám nasazené dlouhodobě antibiotika a často problémy se záněty. Jako prevenci chci kromě polykacích probiotik i na zavádění. V nabídce jsou tři ale nevím které budou NEJ?

1. GYNIUM Jedna vaginální kapsle GYNIMUN® obsahuje minimálně 1×108 Lactobacillus gasseri, (EB01TM) a Lactobacillus rhamnosus (PB01TM).
  1. GYNOFLOR Léčivou látkou je Lactobacillus acidophilus cryodessicatus 50 mg (obsahuje nejméně 10 milionů životaschopných bakterií) a Estriolum (Estriol) 0,03 mg v jedné vaginální tabletě.
  1. FLOR FEMINA Lactobacilus acidophilus (500 milionů CFU), 60% kyselina mléčná (15 mg), extrakt ze sójových bobů (GlycineMax L.) standardizovaný na 40% obsah isoflavonoidů (18 mg) v jedné vaginální tabletě.

Nejsou nejlevnější a ráda bych vybrala ten co opravdu pomůže. Děkuji Vám předem moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.2.19 08:22

Tak holky trochu jsem pátrala a dle rady lékárnika z Benu, který mi doporučil vybrat takové, které se musí uchovávat v ledničce (pro zachování účinných látek) a kde je přesně i napsáno co a v jaké dávce obsahuje.
Za mě ideální Fermalac Vaginal - jedná se o volně prodejný lék a né potravinový doplněk jako ostatní přípravky. Případně ještě Gynoflor. Ten je na předpis jako lék a účinné látky má garantované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová