Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda. Byl nam doporucen k uzivani rybi tuk, konkretneji eye q. Partri mezi drazsi. Je tato znacka opravdu nejlepsi ci ji lze uspesne zamenit? Forma olej ( pro mâle ditko). Dekuji ![]()
Spis si procti diskuse o Eye Q, je jich tu spousty, myslim, ze i v nejake nekdo levnejsi alternativu zminoval. Nekterym lidem to pomohlo, jinym ne. Ja to detem taky chvili davala, ale u nas efekt nula.
@Solni Syn dostava Omega 3 Premium od dr. Maxe, dcera tekutou formu.. olej v lahvi Möllers.
Dávala jsem dceři. Po cca 3 měsících bylo vidět zlepšení, pak jsem přešla na Möllers a b_komplex a zase se trochu zhoršila… ![]()
Anebo už na ní prostě nemám sílu… ![]()
Teď zrovna mám vyhučenou díru do hlavy, skáče jak…ve zlým snu ![]()
Dobrý den, prosím o doporučení pokud budete vědět. Mám nasazené dlouhodobě antibiotika a často problémy se záněty. Jako prevenci chci kromě polykacích probiotik i na zavádění. V nabídce jsou tři ale nevím které budou NEJ?
Nejsou nejlevnější a ráda bych vybrala ten co opravdu pomůže. Děkuji Vám předem moc!
Tak holky trochu jsem pátrala a dle rady lékárnika z Benu, který mi doporučil vybrat takové, které se musí uchovávat v ledničce (pro zachování účinných látek) a kde je přesně i napsáno co a v jaké dávce obsahuje.
Za mě ideální Fermalac Vaginal - jedná se o volně prodejný lék a né potravinový doplněk jako ostatní přípravky. Případně ještě Gynoflor. Ten je na předpis jako lék a účinné látky má garantované.