Jedí zdravě vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
6.8.24 22:38
@ludmilaadamkova píše: Více

To jsou letní závitky ;)

• Citovat
  • Upravit
78489
6.8.24 22:39

ty už jsou jedovaté teď, čurají na ně lišky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
6.8.24 22:40
@Fazulina píše: Více

Tam spise nachazeji velke mnozsti spatne skladovaneho masa nebo bez prokazaneho puvodu. Glutamat schova hodne.

https://prazsky.denik.cz/…pa-maso.html

https://www.prazskypatriot.cz/…i-potraviny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.8.24 22:43

ale sojová omáčka určitě zdravá není, a ta přemíra pálivého koření v indické možná pro nás středoevropany také ne, oni to potřebují, aby „vypálili“ všechny ty breberky a „mikroby“, které je obklopují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.24 22:45
@stinga píše: Více

Nejsou jen lesní. Zajeď si na Čepkov ve Zlíně. Často tam sedí paní před vchodem vedle stánku se zmrzlinou. Prodává borůvky ze sadu. Teď si honem nevzpomenu, kde to otec říkal, že je přesně ten sad. Ve Vizovicích nebo tam někde možná. U nás má taky jeden místní vlastní sad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
6.8.24 22:49
@stinga píše: Více

Taky nemám televizi :lol:, možná jsem někdy četla o nějakých tržnicích, ale název Sapa mi nic neříká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.8.24 22:54

@Fally123 dokázala bych si představit dávat zdravější svačiny u nás jede hodně ovoce a zelenina, nicméně občas fakt až moc takže mu vyskočí vyrážka a pak mu nedávám ovoce dokud se to nezlepší… každopádně snídaně obědy a večeře vařím a ty svačiny no nějaká ta dětská křupinka tam vždycky je… takže to bych rada ještě omezila na druhou stranu když máme k obědu jednou za měsíc hranolky tak dostane proste hranolky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.8.24 23:06
@Kelsey píše: Více
:oops: já nejím borůvky ani žádné jiné ovoce,
a když vidím v Bile, že 125 gramů stojí 60 Kč, tak tím asi i hodně ušetřím ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
6.8.24 23:14
@smile_xxx píše: Více

Deti uz mam dost velke aby mi jejich pomoc realne casove pomohla, takze kdyz se na tom podilime vsichni, netrva to tak dlouho. A jsem v domacnosti, takze to neuklizim hned, necham vsechno jak je, a poklidim to v klidu az odvezu deti :)

A rikam sice full english, ale treba houby nedelam :D ale jinak mi nevadi nad tou snidani travit cas, deti budou mit dalsi velke teple jidlo zase az vecer, tak jsem rada, kdyz se naji poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
6.8.24 23:19
@Menton píše: Více

O nebezpečí z nadměrného příjmu proteinů mluvil hezky výživový poradce Petr Havlíček. Video je na youtube. Odpovídá v pořadu Rozum v troubě a pak v pořadu kde je v názvu 007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.8.24 23:26
@smile_xxx píše: Více

Vzhledem k tomu, že jsem ve zdraví přežila mnohem horší hygienické podmínky, tak mi tyhle podniky, co naše hygiena zavírá, přijdou ve většině případů úplně v pohodě :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML